Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

pane Stryczek prosím napište mi, jestli jsou v USA ještě normální lidé, kteří používají selský rozum. Tohle totiž už není normální.

2 0
možnosti
MJ

Musite si uvedomit, ze tu jde o medialni nerovnovahu. Zanedbatelny zlomek populace dostava neumerne velky medialni prostor. Realita je vsak takova, ze drtivou vetsinu americanu tyto problemy vubec nezajimaji, protoze musej makat a platit dane. jako normalni lidi.

20 0
možnosti
Foto

USA jsou levicový blázinec. Teroristka Angela Davis vyučuje na univerzitě, atd. Marx a Lenin jsou proti americkým univerzitám slabým čajíčkem.

6 1
možnosti
MJ

Vypada to, jakoby v Coloradu byl jediny cukrar :-/.

Zajimalo by me, jestli by pod timto tlakem "Rovnost pro všechny nebo pro nikoho" musel zidovsky pekar upect dort s hakovym krizem :-/.

Souhlasim, ze pokud se jedna o standardni sluzby a standardni produkty, tak musi byt obslouzeni vsichni.

Pokud si nekdo ale vyzaduje "customizovany" produkt, pak ma autor pravo odmitnout motivy, se kterymi nesouhlasi. Uz to v techto pripadech neni pekar, ale opravdu autor.

Taky v kontextu je potreba rici, ze se jedna o uplne ojedinely pripad, ktery je vsak extremne medializovan a tim vytvari polarizaci spolecnosti.

19 0
možnosti
Foto

Jenže ten cukrář je vybraným cílem (to byl ostatně i v tom první případě). LGBT ho chtějí dostat, když ne za mříže, tak aspoň zničit.

10 0
možnosti
ZV

Z88u63z98a91n30a 21V37a88s87s

27. 8. 2018 10:57

Inosexuáli nechcú rovnoprávnosť, rešpekt, rodinu, adopcie... Chcú byť oslavovaní, adorovaní, uprednostňovaní. A to všetko len preto, lebo nie sú schopní a ani ochotní akceptovať samých seba. Sú natoľko neistí a labilní, že ich rozhodí akýkoľvek odpor a nesúhlas. Hoc I taká blbosť ako je neupečenie torty.

Cukrárovi veľmi držím palce.

27 1
možnosti
MV

To jsou teda úvahy...

0 6
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.