Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Pavli, také ho miluju a na dálku mu blahopřeju. Jeho písničky jsem zpívala malému "dej mi ruku svou, studenou od okenních skel, všichni tě mezi sebe zvou, a já jsem tu proto, abys šel..." a taky "strýček kovář .." Mám s ním krásný zážitek, kdy se mu narodil synek a on si ták krásně povídal s partnerkou.....

1 0
možnosti
Foto

Ty jeho písničky jsou prostě neopakovatelný - taky je miluju. V Bohužel jsem včera nestihla pořad Na plovárně, který byl o něm, Zkusím to najít na počítači. Díky za komentář.:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Pavli, to je od Tebe nádherná pocta! A básnička skvělá!!! Když jsem si kupovala Plíhalovu básnickou sbírku Jako cool v plotě - bylo to v Palladiu v Luxoru - tak jsem knížce neplánovaně dělala živou reklamu. Smála jsem se u některých básniček nahlas, nadšeně jsem některé verše ukazovala kamarádce a ona mi recitovala jiné, které zná z jeho koncertů. Než jsme obešly i jiné knižní regálky, všimly jsme si, kolik lidí se zastavilo u Plíhalovy knížky a zvědavě si ji prohlíží. Nevylučuji, že jsem jim svojí nadšenou reakcí zvýšila tržbu;-D.

6 0
možnosti
Foto

Já myslím, že si takovou reklamu rozhodně zaslouží! Ty jeho nápady jsou prostě někdy k popukání!;-D Díky za nakouknutí, Zdeňko.:-):-):-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.