Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Putin ví, že západní vůdci si vůbec neuvědomují, že každá kultura aby fungovala, potřebuje mít ve svém srdci náboženství.

Přesně tak, dovolil bych si jeden židovský příběh.Jde rabín na trh a potká sedláka, jak se veze na voze. Sedlák rabína pozve na kozlík a jedou společně. Po určité době jedou okolo Božích muk. Rabín kouká na sedláka a sedlák nic. Rabín se ho zeptal, proč se nepokřižoval a sedlák mu odpověděl, že v Boha nevěří. Rabín sedláka požádá, aby zastavil a řekl mu - Kdybys věřil v jiného Boha, než věřím já, pokračoval bych s tebou v cestě, ale protože v žádného Boha nevěříš, tak jsi schopen všeho a já se tě bojím. Proto bude lépe, když každý budeme cestovat sám.

3 3
možnosti
VK

To je přesně ten absurdní povýšený pohled křesťanů, muslimů... dosaďte koho chcete na ateisty. A přitom je to spíš spíš naopak, víra v milosrdného boha vede k větší kriminalitě.

http://www.osel.cz/_popisky/134_/1340632808.jpg

0 0
možnosti
JD

J60i17r27i 45D30v37o11r23a43k

15. 8. 2018 22:08

Hmmm... dobry a karma R^

4 2
možnosti
SN

:-)......Já Vás také pochválím! Velmi dobře napsáno, PUtin je prostě hlava.....zase má západ co dohánět. Je spousta věcí, které nemohou někteří diskutéři pochopit a v tom článku je to zmíněno. Rusové jsou vlastenci. Byl jsem tam po prvé v r. 1979 někteří bydleli ještě zemljankách. Běžné bylo, že tři rodiny bydlely v jednom bytě, 3 pokoje, kuchyň a příslušenství společné. Nikdo si nestěžoval, by i s tím málem byli celkem spokojeni s nadějí, že se to zlepší.

Je to prostě jiná nátura, než nátura změkčilých a rozmazlených Evropanů! R^R^R^

8 1
možnosti
MV

kdyby si stezovali, nemeli by ani tu zemljanku...

5 3
možnosti
Foto

Dobry text. Jen upřesněni - jsem pravě na třitydeni cestě Povolžím, takže můžu potvrdit, že staré sovětské symboly zdaleka nezmizely. Jsou pořád tady. Ale to nevadí, proč by měl národ likvidovat symboly své historie? Měl by správně uvádět na pravou míru, jaká svinstva jsou za těmito symboly skryta. Zničit sochy Marxe, Lenina a přejmenovat ulice, to se u nás povedlo. Ale tím mladí ztratili souvislosti a teď se nám multikulturní socialismus vrací ze Západu...

27 0
možnosti
LH

Dobrý večer pane Větvičko, vy se ale máte. Díky za příspěvek do diskuze a doplnění informací. Jeden člověk přece jen nemůže obsáhnout vše v širokoj straně rodnoj, že.

6 0
možnosti
PK

Podle mne je paní blogerka "mimo". Maďaři - mají méně v lásce podřizování se (viz vybojování postavení "Zalitavska" 19.stol.) a Brusel to přepískl, nejen migrace. V náboženství to není. Co např. nechápu - vyspělý Západ včetně USA dnes není schopen bez problémů postavit atomku (viz situace Westinghouse). Pak se nedivme že ji v Paks staví Putin.

1 1
možnosti
LH

Pane Kuchto, díky za váš příspěvek do diskuze. No jo, časy se mění rychleji než člověk stačí říct švec, bohužel. A nemíjí to ani naši malou zemičku, myslím.

2 0
možnosti
Foto

O co máte opřené vaše povídání, milá paní. O dojmy? Jak jste přišla na to, že američtí liberálové (kteří) a západní lídři (kteří) tlačí na omezování svobody? Prosazují právo šaria (po vašem šaríja) a Rusi prosazují politickou svobodu?

Uf! Úcta k ženě ve vašem věku mi brání napsat něco ostřejšího. Paní napíšete pravdu! Proč to děláte?

4 18
možnosti
MR

Víte, já mám vůči paní Hoffmanové tisíc výhrad, ale v tomhle blogu použila spoustu argumentů / bez ironie /. Z vaší strany bych argumenty shrnul asi do 5 otazníků + pokus o dehonestaci oponenta na základě správně použitého slova šaría - https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ar%C3%ADa

9 1
možnosti
Foto

I12v38a15n 19M85a94r90e67k

15. 8. 2018 20:43

Karma p.Hoffmannová. R^

9 0
možnosti
Foto

Fakt si myslíte, že v práci a modlení je naše spasení? A pokud tomu tak je, tak proč se rovnou nepřeorientovat na islám jako na to pravé ořechové?

3 6
možnosti
LH

Pane Řezníku, děkuji vám za příspěvek do diskuze pod mým blogem. Obdivuje váš široký záběr znalostí a vědomostí, s jakým dokážete reagovat na všechna témata, to se hned tak nevidí, gratuluji vám.

8 0
možnosti