Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby bylo na světě víc lidí jako Šimon Pánek, to by byla paráda... ostatně i kdyby mu od rukou upadávalo zlato, je mi jasné, že Vám by trnem v oku být nepřestal. ČvT udělal za dobu své existence strašné mraky práce. Jenže pravdu o tom, že pokud očešete neziskovky, zaplatíte to mnohonásobně jinde, slyšet chtít určitě nebudete....

13 29
možnosti
AL

Zasloužená karma.

:-)R^

17 5
možnosti
SB

Pane Merto, děkuji vám za odborné pojednání této problematiky. I když bych to neuměl takto vysvětlit, závěr z toho mám stejný.

5 3
možnosti
LB

Jestliže Člověk v tísni pořádá na školách kurzy kritického myšlení, tak to bude nejspíš tak, že ministerstvo školství vyhlásilo na tyto vzdělávací kurzy výběrové řízení a ČvT v něm vyhrál. Takových přednáškových cyklů MŠ nabízí školám celou škálu, např. na téma drogové závislosti, prevence proti kriminalitě, obraně proti šikaně či kyberšikaně atp.

A co je špatného na kritickém myšlení?

Útoky na neziskové organizace mají jediný cíl - oslabit občanskou společnost a zjednodušit politikům prosazovat, cokoli si usmyslí. Je smutné, že se na tom podílejí i řadoví občané...

13 29
možnosti
LB

A vy, pane Merto, víte, že neziskovkou bylo i hnutí Úsvit Tomia Okamury, které získalo od státu desítky milionů? Jak její členové (Marek Černoch a další) vypověděli, peníze záhadně zmizely v kapse Tomia Okamury.

I politické strany a hnutí jsou neziskové organizace!

13 6
možnosti
RC

On totiz puvodne TO bojoval proti neziskovkam. Az pak mu patrne nekdo rekl, ze neziskovky jsou i sportovni oddily, sbory dobrovolnych hasicu atd., tak si pridal adjektivum. Aniz by bylo jasne, co presne to 'politicke' znamena.

7 0
možnosti
JK

Politická neziskovka je nesmysl, umělé označení nepřítele vymyšlené věčnými předvídači strašlivých civilizačních katastrof, které podle nich nastanou, když se oni nedostanou ke korytu. Jako jasný důkaz hrozící katastrofy poslouží například zpráva, že v Horních Koťousích se koupala žena v šátku.

12 5
možnosti
RC

a treba CEVRO je co? Je to politicka neziskovka?

1 0
možnosti
Foto

Podpora opozičních skupin je asi tak stará jako samotné státy. Vždy byla a vždy bude. Dělal to Egypt, Starý Řím, Katolická církev a teď se k tomu prostě využívají neziskovky.

Vůbec se mi nelíbilo, když tzv "Jihočeské matky" (doufám, že si to pamatuji dobře) torpédovaly, za rakouské peníze, zprovoznění Temelína. A teď zase štafetu přebral Člověk v tísni.

29 4
možnosti
LB

Na nic jiného, než na pomluvy se nezmůžete. Chtěla bych vidět, jak byste svá tvrzení ohledně ČvT obhajoval před soudem.

12 19
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,37
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik