Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"kde ... vysvětlují naši mládeži jak nepodlehnout všudypřítomné propagandě Kremlu a která pravda je ta opravdu pravdivá"

Je zvykem mezi místními blogery dokladovat svoje tvrzení? Jestliže nikoliv, tak je úplně jedno, co autor sesmolil. Ale jestli toto zvykem je - nebo má autor v sobě alespoň trochu slušnosti - tak bude schopen citované tvrzení doložit. V uvedeném citátu jsou přesněji tvrzení dvě a zajímalo to druhé: mohl by autor dokladovat, ono vysvětlování naší mládeži "která pravda je ta opravdu pravdivá"?

A jen tak na okraj si dovolím několik otázek. V hodinách dějěisu se učí (nebo by se alespoň podle mého mělo učit) silně negativní hodnocení totalitních systémů, které zažilo naše území ve 20.století. S tímto hodnocení ne každý souhlasí. Jedná se nepřípustnou politizaci školství?

A co taková výuka fyziky, kde se očí o tom, že země je kulatá. S tím ne každý souhlasí, viz http://www.placata-zeme.cz. Vždyť jde o vysvětlování toho, která pravda je opravdu pravdivá. Copak to autorovi nevadí? A to už vůbec nemluvím o výuce evoluční teorie :-))

PS Na zmíněném webu je odkaz na diskuzi s Grygarem o placatosti země. Tohle jednou vstoupí do dějin jako symbol bojovníků za svobodnou volbu pravdy.

3 8
možnosti
VM

Naprostý souhlas. Zrovna tak, jako probíhá odstátnění církví, je nutné odstřihnout od státu neziskovky.

31 1
možnosti
FK

F65i40l42i56p 30K17ř91í22ž

20. 8. 2018 15:02

Ano odstřihnout fotbalovou asociaci, olympijsky vybor, ale hlavně horskou službu, at si pomahaji za svoje penize.

0 3
možnosti
PB

Souhlasím s vámi. Karma.

19 1
možnosti
MV

Neexistují neziskové organizace, existují pouze organizace ziskové nebo ztrátové. Organizace, které se dokáží rychle zmáhat a bohatnout jako ČvT, jsou obvykle vysoce ziskové.

Pokud ČvT bere peníze od "nestranného" státu, je to jeho volba. Já jako soukromá osoba bych do takové firmy peníze nikdy nedal, i kdyby byly na oko věnovány na sebešlechetnější úmysly. Raději je dám špinavému bezdomovci někde na ulici.

15 0
možnosti

No kdyby byli všichni lidé jeko Vy, bylo by více lidí zničených rodin exekucemi, protože právě těmto lidem CvT mj. pomáhá. Ale jistě na to máte právo.

Mě by spíše zajímalo, kde CvT ukládá své zisky. Mohl byste to upřesnit?

2 15
možnosti
PB

....... ale to von sa tak enem dělá, že neví !,- portál "Člověka v tísni" zdobí logo "Migrace v souvislostech"- našincům přeju super počtení!,- billboardy v arabštině v překladu "Češi děkujem" nemíním komentovat,- to bych mohl urazit naše důchodce, invalidy, matky samoživitelky, bezdomovce a všechny co vegetujou na hranici bídy!!

20 1
možnosti
VB

Jo, jo komouši vylézají z děr. Nejdražší politické "neziskovky" jsou politické strany a těm by se měl utáhnout kohoutek.

6 3
možnosti
MV

netusim, cim se zivite a co jste pro ostatni udelal Vy, protoze na rozdil od pana Panka, se o Vasich "cinech" nikde nepise

takze jen plivnuti si - typicke pro urcitou cast ceske populace

ale co je Vase plivnuti si proti tomu, co CvT a pan Panek udelali pro jine...

13 40
možnosti
Foto

V tomto konkrétním článku nejde o to co si běžný člověk pod prací ČvT představí.

Mne poměrně děsí představa že podobné "neziskové" organizace (obzvláště proti srsti jsou mi Evropské hodnoty) mají státem dotovaný čas i pracovníky aby mému dítěti vymývali mozek tím co si má politicky myslet.

Evropské hodnoty mají i ambici dělat totéž dospělým.

Nezlobte se ale já si svůj názor tvořím sama na základě informací z různých zdrojů jejichž hodnověrnost si dovoluji též sama posoudit a učím tomu i své děti.

A myslím že tohle politikaření původně charitativní organizace Člověk v tísni je jedním z důvodů proč stát přemýšlí o tom že ho přestane financovat.

20 3
možnosti
Foto

Proč tolika "slušným" lidem leží v žaludku organizace Člověk v tísni a pan Pánek? Myslím si, že to je vnitřním studem. Vždyť pro vás "slušné" lidi je slovo disident sprosté slovo. Oni tak trochu "slušní" lidé ví co je lidská slušnost a protože sami toho ze strachu či osobního zisku nejsou schopni, tak všechny ty disidenty, samostatně myslící a jednající lidi musí ponížit. Tím smývaji svoji průměrnost a selhání.

To je ta klidná síla kterou definoval starej Klaus a dle něj jsou to ti, co rozvrátili komunistický systém. Zvrátili ho tak, že s ním potichu na svých chatách kolaborovali. Srabáckej alibismus.

Tak nějak vyznívá i váš blog "autore".

PS: Ty úvozovky používáte jako nástroj ponížení. Také jsem to zkusil. Jak se vám to líbí?

15 39
možnosti
Foto

A59l74e10š 34M22e61r76t47a

15. 8. 2018 18:53

Nerozporuji, že pán Pánek udělal spoustu práce, jen tvrdím, že charita a politika se nemají míchat, protože pak není zcela jasné, zda charita nekryje jiné cíle. Bohužel u ČvT jsi tím nejsem zcela jist a proto podporuji jinou charitativní organizaci. Nikomu ale nebráním aby ČvT své peníze posílal, jen mě štve, že jim musím přispívat i já, prostřednictvím svých daní.

38 3
možnosti
Foto

J20a36k59u25b 71R91o16t88h

15. 8. 2018 17:16

A víte, že chápu, proč právě vám komoušům leží ČLP v žaludku? A dodávám - je dobře, že leží. Je totiž z toho jasné, že co dělá, dělá dobře.;-D

12 28
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,37
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik