Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Podle této logiky můžou za normalizaci Slováci, protože Husák byl Slovák;-D

9 1
možnosti
Foto

VELKÁ KARMA R^

Ostatně rod Hitlerových má své větve i v jižních Čechách, takže už můžeme jen čekat na "hysterický objev", že za všechno zlo ve světě mohou Jihočeši ;-D

Podle podobné (zcela propagandistické) logiky bychom mohli tvrdit, že dnešní Česká republika není Československo a tudíž nikdo z Čechů nebyl nikdy přepaden Ruskem a nemá ani právo si na to stěžovat ;-D;-D;-D

15 2
možnosti
JM

Prosím nenapovídejte soudruhům.

4 0
možnosti
PV

Neustale me dokaze prekvapit to, ze cesti komuniste jsou schopni obhajovat soucasny rusky kapitalismus mafianskeho typu. Jde o ztratu idealu nebo inteligence?

14 0
možnosti
Foto

Nikdy neměli ani ideály ani skutečnou lidskou inteligenci. Takže je nemohli ztratit ;-D

9 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

11 2
možnosti
MJ

Karma , pane autore , Filip je pouze šéf zločinecké tlupy, která má tyto výblitky v programu

11 1
možnosti
MB

Já jsem za filipiku Filipa rád! Stojí v čele firmy, která nabízí své produkty. Jsou opovržlivé - odpudivé a zájem o zboží klesá. On je v roli novodobého Šmejda, který se službami, docela pohodlně živí. Snaží se i o mezinárodní export. Opravdu - fuj!:-)

12 1
možnosti
MD

A co EU, ktera se mnohdy chova hure jako komuniste a je odpurci komunistu oslavovana jako spravna vize do budoucnosti? Nemaji tedy i komuniste pak svoji budoucnost?

2 11
možnosti
MD

Byvaly CCCP se skladal z mnoha narodu. I ve svem vedeni. A invaze nebyla jen dilem CCCP, ale i jinych statu paktu VS. Takze neco na Filipove necernobilem videni je. Ac Filip se svym prohlasenim narazil na zed na jedne strane ulice, jeho oponenti jdou pri zdi na druhe strane ulice. Takze nejlepsi bude jit nekde stredem.

4 11
možnosti
MD

Hlavni problem generujici Filipovo prohlaseni spociva v tom, ze se dnes zamerne rika Rusove namisto CCCP. Kdo ma 'hudebni sluch', ten to slysi.

2 1
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen, že každý člověk, který má v oblasti dutiny lební alespoň jeden závit musí vědět, že pan Vojtěch Filip Falmer je jen obyčejný komunista (toto označení považuji z hlediska kalibru za daleko větší nadávku, než třeba tlučhuba).

Pro komunisty je lež účelový prostředek. Těmto lidem nevěřím ani pozdrav.

Karma, Lubomíre. R^

27 3
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal