Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Carevna Kateřina II. byla Němka, kníže Potěmkin její milenec.

Tím se, v kontextu blogu pana Nožičky, vysvětluje, proč to v Rusku vypadá, tak jak to tam vypadá.

Můžou za to Němci...

4 1
možnosti
JN

A určitě je i zásluha Němců, že Paklin skočil do výšky 241 cm a Povarnicyn 240 cm (o čemž jste nedávno psal v jednom Vašem blogu), že ano? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Proč mám ten pocit, že vám je líto za Rudým Právem? Tak nějak hledáte problém na kterém se povozit.

4 1
možnosti
Foto

Nějaký ten problém nastane při takových akcích vždycky... svěřte se, pochlubte se, co jste kdy v "trochu velkém" - třeba pro více škol, nebo školní akci na celostátní úrovni Vy Osobně organizoval... ale doopravdy to měl celé na hrbu;-) Ponechám stranou úporné prohlížení fotografie, jestli nemáte z té poslední odstavcové lopoty vlezení cosi hnědého "puncu" na hlavě a okomnetuji už pouze dvěma věcmi.

Připomínáte mi ten seriál vtipů - rádio Jerevan hlásí - třeba...v Sovětském svazu roste kukuřice jako telegrafní sloupy!!!... někde i hustěji. A zadruhé - prosím Vás, Vy vážně neumíte napsat slovo dva, tři, jedenáct... slovy??? to musíte opravdu čtenáře kategorizovat jako ty, co se bez téhle teenagerovské matematiky v češtině - s čím byste u maturity těžko prošel jako ten chytrý - že se bez těch naprosto jednoduchých číslic v textu nevyznají? Že jsou pro ně slova dva a jedanáct tak složitá? Učte se preciznosti, co kam patří... co do češtiny a co do matematiky... doporučuju.

7 1
možnosti
JN

K prvnímu odstavci: nevím, kolik školních akcí na celostátní úrovni jste organizovala Vy a měla je přitom na hrbu sama (když tak se klidně pochlubte... ;-)). Já pravidelně organizuji například soutěž v programování či bobříka informatiky u nás na škole, když už je to okresní či krajské kolo, tak se na tom vždy podílí více lidí, a proto mi přijde zcela nesmyslné srovnávat něco takového s mistrovstvím Evropy v atletice...

K druhému odstavci: já jsem potěšen tím, že ani nejlepší zdejší češtinářka, kterou je bezkonkurenčně paní Jandová :-), dosud nenašla v mém textu žádnou pravopisnou chybu ani překlep, takže ty výtky ohledně toho, zda je pro čtenáře přehlednější napsat 2 nebo dva, beru jako poněkud banální záležitost. Ale i tak díky za návštěvu a váš drahocenný čas, který jste napsání tohoto příspěvku obětovala. :-)

2 0
možnosti
RJ

R27a92d66e38k 62J69a18r77o64š

13. 8. 2018 16:30

Nějak mi není jasné, proč do toho taháte srovnání s fotbalovým šampionátem v Rusku.

Já jako velký sportovní fanda, který sledoval obě sportovní události bedlivě v TV, jsem byl v obou případech velmi spokojen.

9 1
možnosti
MM

Vnímal jsem to stejně tak, to jen pan Nožička si vytvoří nějaký problém a pak srovnává, polemizuje a bojuje za ten "správný" názor.

7 1
možnosti
Foto

Zda si stěžovali sportovci, to nevím, ale jako divák na stadionu, jsem žádný důvod k stížnostem neshledal. A to včetně městské dopravy

8 1
možnosti
MV

Pan Nozicka to v tv viděl jinak... !!

4 1
možnosti
MM

Selský rozum mi říká, že je jednodušší uspořádat turnaj v jedenácti městech během jednoho měsíce, než zorganizovat během jednoho týdne, na jednom stadionu 47 disciplín.

4 1
možnosti

J53a78k49u85b 82Š81o24l28c

13. 8. 2018 16:10

Najednou se selský rozum hodí.

0 0
možnosti
VH

Jó ták. 80 % blogu vlastně plané povídání, aby mohla na konci zaznít propaganda.

Kdypak začnete psát, že nás v Srpnu vlastně zachránili?

11 0
možnosti
Foto

Co to je za propagandu?

0 0
možnosti
PB

...... tak vona nějaká pulhoďka sem, hoďka tam,- hlavně že jim tam nějakej frustrovanej a deprivovanej Mohamad s kamionem nezboural překážky na ovále, žejo!

0 0
možnosti
Foto

To je fakt. To je plus.

0 0
možnosti
MV

Přesně to, co popisujete v závěru blogu, je pro slušné, nejen "sluníčkove" lidi, jak jste si zase nemohl nechat ujít, zásadní. V době ME nikdo nezakazoval demonstrace, jak se stalo v Rusku při fotbalu. Nicméně mě vaše úvaha nepřekvapila. Rusko, podle toho, jak se částo vyjadřujete, bude vždy lepší než kterýkoliv jiný stát. Doporučuju přečíst speciální vydání Respektu k roku 1968. Já vím, 50 let... Ale pořád platí to, že se z přátel stali okupanti a každej rozumnej člověk po jedné zradě tohoto kalibru ví, že je třeba se mít před zrádcem z kterékoliv doby pořád na pozoru. Řím, kdo odporně zradil bylo v 68. právně Rusko.

8 0
možnosti
Foto

Proč by, proboha, neměli při MS zakazovat demonstrace?

1 1
možnosti
JZ

V Rusku nebylo vše tak ideální, a kdyby se tohle stalo v Německu, to by byl řev.

https://www.irozhlas.cz/sport/ms-fotbal/ms-fotbal-2018-rusko-fifa-sexismus_1807122210_tat

0 1
možnosti

J81a62k33u45b 18Š91o38l46c

13. 8. 2018 15:18

Třeba v Kolíně k tomu došlo a média dělala co mohl, aby to ututlala.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik