Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bože, jak dojemné. Skoro bych mu uvěřil.....;-D

3 7
možnosti
Foto

Opravdu komické,kolik lidí si tady naběhlo na dojemnou pohádku o starcích,která měla jen jeden učel....co nejvíc snížit hodnotu a pošpinit smrt třech mladých lidí-vojáku České republiky...

4 5
možnosti
JB

J67a24n 71B85u95r56i71a64n

10. 8. 2018 10:53

Tak je asi rozdíl, když zemře člověk v podstatě na stáří a když násilnou smrtí zemře člověk, který má celý život před sebou, ne?

3 1
možnosti
PK
VH

Hle, pane Jakle. Někdy, jak vidno, lze s Vámi i souhlasit. Ba Vám tleskat.

4 0
možnosti
Foto

Velmi užitečný článek, karma R^

5 0
možnosti
DS

Článek by býval byl dojemný a karmy hodný, kdybyste si v něm neopomněl udělat PR sám sobě a kdybyste jím nedevalvoval zabití našich vojáků, a to zcela programově, v duchu Vašeho nového "pána", SPD. Takže za mne antikarma Rv, Karma jen těm stařečkům a Vaší kamarádce.

14 14
možnosti
Foto

Ani bych se nedivil,kdyby ta kamarádka a stařečkobé byli jen vymyšlené postavy trapného pohádkáře.....

4 3
možnosti
Foto

Pitomiovci klikají jako diví. Rovnou bych chtěla upozornit, že označení "Pitomio" pro Okamuru neuznal za hanlivé ani soud. :-)

5 17
možnosti
JM

Rovnou bych chtěl upozornit pitomiovce i nepitomiovce, že dáma si potřebovala jen odplivnout na diskutující. Na to je snad lepší nereagovat.

12 0
možnosti
OM

Denně umírá na světě víc než 150.000 lidí. Jejich osud nás nedojímá, protože k nim nemáme žádný vztah a neznáme jejich příběh. Stejně tak nás povětšinou nedojímá osud telátek na jatkách, dokonce ani obětí tragických dopravních nehod nebo kriminálních činů. Jednoduše nám chybí ten konkrétní citový vztah. Jakmile si novinář vybere jeden příběh a podaří se mu ho dobře popsat, budeme se o tento případ zajímat a dojme nás. Sestřička znala příběhy oněch lidí, vytvořila si k nim vztah a proto jí jejich smrt zasáhla.

Napadá mi jeden příklad - když byly na Moravě obrovské záplavy, všichni psali o Troubkách. Lidé se snažili pomoci, poslali tam spoustu různého materiálu. Vedlejší obec byla postižena ještě daleko více. Nedostali tam nic, protože se o ní prostě nepsalo, nestala se symbolem záplav.

7 0
možnosti
Foto

To ovšem není pravda. Troubky byly takovou tragédií protože domy tam byly z vepřovic a voda, která přišla v noci přes pole ty stěny domů rozpustila a v troskách zahynulo asi 15 lidí.

Tchán je očitým svědkem. Sloužil tam jako šéf Přerovské záchranky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 443
  • Celková karma 35,89
  • Průměrná čtenost 4080x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik