Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Paroubka jsem jednou potkal osobně v Praze, není nad to prohlédnout si člověka v jeho reálném stavu, působil na mě jako mafián zjevem, oblečením i podivnou energií. V té době hrál skvělého manžela a tatínka a zkoušel LVA21. Naštěstí jsem většinu politiků osobně nepotkal, to bych se z toho třeba poblil...

0 0
možnosti
PK

Osobně ho neznám, ale díky za hodnocení :-)

0 0
možnosti
Foto

Já ho nikdy rád neměl. Ale vůbec netuším, proč by neměl kandidovat? Vy to víte?

0 0
možnosti
PK

Zjednodušeně jsem napsal, že může, ale já ho nechci. Je to srozumitelné?

0 0
možnosti
MB

Neotevřená diskuse = blogy nečtu. Je to právo autora, ale on mi sděluje, že jej nezajímám. Tady máš správný názor, čau. Je otázka, kdo má jít do politiky - staří -mladí, chudí-bohatí, nebo ti zkušení-či noví? Pak ten "Model Čunek", je dobrý. Odspodu, od starosty, od píky. Vyšel odněkud - pak roste. Paroubek sám kdysi řekl, že vypociťuje být povolán Vyšší mocí. Pak přišli i ti Marťani, sexymozkové a "Kdo z vás na to má?" Myslím si, že je nemocen. ˇChlap, který není schopen si zařídit to základní - Být manželem a otcem. Nemá čas. Z Prahy se musí přestěhovat na Sever Čech - neuspěje - tedy hurá na Sever Moravy. ČSSD je v Ostravě znemožněna - Členové říkají, my jsme zde "Blbí - nikdo v našem středu", sdružujeme se z dlouhé chvíle. To je můj spolek, praví Jiří ! Já už jdu - Model politiky - Starší, majetný, i zkušený, sebestředně nemocný - Dlouhá cesta - Cíl = Pražský Hrad ... :-)

2 0
možnosti
PK

Ano, na hradě se před pár lety viděl. Naštěstí to byla pouhá chiméra.

0 0
možnosti
JP

Dá se tomu říkat odvaha, ale taky hroší kůže.

3 0
možnosti
PK

Ano. Chudák hroch ... :-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. Neúspěšný politik Paroubek by měl být raději zticha a ne tak docela drze hodnotit druhé.;-D.

6 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik