Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pokud bojuje chlap proti chlapovi je to válka a čestný boj-pokud použijete proti dětem ženám a starým lidem, kteří se nemohou bránit, něco jako je atomová bomba jste zbabělec který si zaslouží jen peklo -kdyby existoval Bůh tak takové věci nedovolí-další důkaz že něco jako spravedlnost neexistujeRv

0 4
možnosti
PM

Blbost v každé větě, to se jen tak nepodaří. Ale co se divím.

3 0
možnosti
LJ

Těsně po válce spáchalo 10 tisíc německých žen sebevraždu, většinou proto, že se nedokázaly vyrovnat se ztrátou nejbližších a se znásilněním.

2 0
možnosti
Foto

Divil bych se, že ne víc.

0 0
možnosti
Foto

Jednonačně správné rozhodnutí Američanů, vám karma, Petře. R^

6 0
možnosti
JL

Kdysi jsem zastával názor jako autor blogu, ale když jsem se podrobně seznámil se vším kolem svržení atomových bomb zejména s jeho důsledky, postavil jsem se proti: z jednoho prostého důvodu - když hodíte na někoho atomovou bombu, už jste rezignoval na dosavadní válčení coby činnosti zabíjející poue vojáky. Nastolil jste nový typ války, kdy je lhostejné koho zabijete. Je to de facto válečný zločin zabíjet nevinné ženy a děti. Ale vzhledem k tomu, že kolektivní vědomí lidstva už pokročilo a je mu celkem lhostejné, kdo bude zabit, mezi vojáka a civilistu bylo položeno rovnítko, v duchu hesla "vinni jsou všichni" (včetně čerstvě narozených dětí), lidstvo si nakročilo ke své vlastní kolektivní sebevraždě. Tak to je, zbraní na to máme dost. Pokud se lidstvo rozhodne spáchat kolektivní sebevraždu, OK, je to jeho kreativní rozhodnutí a těžko mu v tom zabráním.

5 4
možnosti
Foto

Ten nový typ války nastolil Hitler společně se svými spojenci. Takže OK :-)

2 1
možnosti