Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Vyjádřit úctu k práci druhého by mělo být normální. Děkujeme paní prodavačce, lékaři, zdravotní sestřičce, číšníkovi, muzikantům a hercům, tak proč ne spisovateli? Pochvala motivuje do další práce. Zrovna nedávno jsem taky psala poděkování (Aleši Palánovi za knihu Raději zešílet v divočině). Byl potěšen (a já taky). Zdeňko, děkuju za Vaše krásně normální blogy:-)R^

5 0
možnosti
Foto

Milá Ivo, moc Vám děkuji! S pochvalou panu Palánovi jste dobře udělalaR^ Jeho kniha je tak zvláštní, originální, vypovídající, prostě hodna přečtení. Autoři zpětnou vazbu dovedou ocenit. Každý názor je jim dražší než ticho po pěšině:-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, chválím ráda a s potěšením, přesvědčena, že všehomíru prospívají dobrá poselství.

Hezkou neděli. :-)

3 0
možnosti
Foto

Janičko, děkuji! Jedno slovo šikovnější než druhéR^

Krásný den, večer... i to potom;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak tedy chválím a děkuji ti, Zdeňko, že jsi se objevila na tomhle blogu a trochu "rozčeřila" vody mainstreamu svými svižnými články. Je tady přepolitikováno a takových autorů, zejména autorek, je tady pomálu. Tak tedy díky.:-):-):-)

Jo a ten tip na knížku si poznamenám, až bude někdy čas...R^

3 0
možnosti
Foto

Moc děkuji, Pavlí! Někdy je doslova očistné zalígrovat takové to věčné spravedlivé rozhořčení na petlici a nechat ho zpytovat svědomí. Všimla sis, jak to děsně letí? Ve středu prázdniny zalomily půlku, my tomu jen bezmocně přihlížíme, protože nic jiného s tím nenaděláme. Kašlu na slovní šermování a kudly do zad, mám rozečtenou další pěknou knížku, udělám si to moje ředěné kafe a brejle už se třesou nedočkavostí, až si je nasadím:-)!

Pěkné odpoledne přeji!

0 0
možnosti
Foto

Zdeňko, super setkání, knížku si určitě přečtu;-)R^

4 0
možnosti
Foto

Věř mi, Jitko, že nebudeš litovat. Pak mi dej vědět, jak se ti to líbilo, jo?:-)

0 0
možnosti
PK

Klobouk dolů za váš dnešní blog. Něco takového je zde milé překvapení. Styl, příběh i vtip, to vše příjemně nakombinované. Diky za to ( napsal bych to u nebýt vaší rady, nemám problém poděkovat a pochválit blog :-) a karma k tomu.

4 0
možnosti
PK

... i nebýt vaší rady ...

0 0
možnosti
Foto

Doputoval, děkuji a chválím. R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za putování, doputování i za pochvalu!:-) A přeji příjemné nedělní odpoledne!

0 0
možnosti