Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Alena Mornštajnová je rozhodně výborná volba.R^ Michal W. je již za zenitem, mám vlastní, v podstatě ne příliš pozitivní zkušenost, z jeho autorského čtení.

2 0
možnosti
KT

Zdánlivě nesouvisející otázka, ale - do jaké míry byl ten festival hrazen z veřejných prostředků?

2 0
možnosti
AW

Také by mě to zajímalo. 110 aktivních účastníků celého festivalu na 19 lektorů je opravdu pozoruhodné číslo.

3 0
možnosti

I75v74o 79Ž72á51č95e64k

2. 8. 2018 0:55

Proč by měl dostat jakékoli peníze za nedokončenou práci?

11 0
možnosti
EB

ve většině smluv o dílo, vázaných na jeho provedení konkrétní osobou, bývá ustanovení, že v případě nesplnění/částečného splnění se nehradí ani část ceny. a též se pro takový případ stanoví smluvní pokuty...

0 0
možnosti
VK

Nějak jste pozapomněla na tvrzení pana

Viewegha, že dostal apartmán ve zcela jiné ulici, než bylo domluveno, původně měl být v klidném a tichém prostředí, ve vile vzdálené ca 600m od onoho neoznačeného apartmánu u tramvajové tratě. Mimochodem první tramvaj tam jede v 5h ráno.

1 0
možnosti
PK

Děkuji za připomenutí. K tomuto se vyjadřují pořadatelé festivalu, viz https://www.facebook.com/proart011/photos/a.392539809264.157208.310682209264/10156520475204265/?type=3&comment_id=10156523075499265&notif_id=1533130600115022&notif_t=feedback_reaction_generic Cituji: S panem Vieweghem jsme předem konzultovali ubytování. Zvolili jsme to, které schválil - tedy apartmán na ulici Trávníky 2. Nikoliv tedy Muchova 2, jak mylně uvádí, toto zařízení jsme mu nikdy nenabízeli. Souhlasili jsme také, že poskytneme vstup do ostatních kurzů jeho dcerám, protože je v tento termín měl v péči a my jsme i termín kurzu uzpůsobili tak, aby mohl být s nimi v Brně. Pana Viewegha se produkční festivalu v den začátku kurzu opakovaně ptala, jestli je s ubytováním spokojený a on si pouze postěžoval na špatné parkovací možnosti. Martin Dvořák s ním tuto záležitost neřešil, byl ho pouze uvítat na jeho kurzu. Žádná věta o nespokojenosti s ubytováním během dne tedy vůbec ze strany pana Viewegha nezazněla.

0 0
možnosti
RK

Viewegh přecitlivělý je, ale každý si může hodit Trávníky 62 Brno do street view a přesvědčit se, jak stavba působí. A samozřejmě bydlet v létě nad hospůdkou se zahrádkou není žádné terno. Zároveň je Merhautova ulice z celé oblasti patrně nejrušnější, pokud jde o dopravní ruch. Kromě tramvají tudy projede i nemálo aut.

Ano, je možné Viewegha korigovat v jeho nárocích, ale zase bych na ono ubytování nepěl chválu. Podle mého mínění lze v Brně sehnat za přijatelný peníz i příjemnější bydlení... A kdybych uviděl Viewegha na Merhautově ulici, asi bych se divil, kde se tam vzal a co tam "probůh" dělá:-)?

1 0
možnosti
RK

Před několika lety jsem se s panem Vieweghem setkal v Poděbrad h v rámci 24hodinového autorského čtení. Také tam vystupoval obdobně a přitom rozhodně nesklízel největší ohlas. Jak vidno, s přibývajícími lety se to nelepší...

2 0
možnosti
RM

já jeho článek na Lidovkách četla hned jsem si řekla, že je FŇUKNA. Pohybuji se mezi tělesně postiženými, ale tak depresivního člověka jsem už dlouho neviděla. Doktoři ho vytáhli hrobníkovi z lopaty a místo toho, aby se radoval, že dostal druhou šanci, tak si neustále na něco stěžuje. Je relativně zdráv, má obě ruce, obě nohy, může chodit a těma rukama i pracovat. Měl by asi vyhledat nějakého specialistu.

25 0
možnosti
PK

Díky. Celý ten jeho sloupek na Lidovkách vyvolává zvláštní pocity. Zdraví je asi fakt relativní :-)

8 0
možnosti
DS

Ublížená, dávno vyčichlá, rádoby-celebritaRv. Chudáci frekventanti i organizátoři. Děkuji za informaci a karmaR^

18 0
možnosti
PK

Není zač, já děkuji!

1 0
možnosti
SB

Mně jednání pana Viewegha připomíná jeden krátký aforismus, který jsem četl už asi tak před dvaceti lety, ba dokonce možná ještě za minulého režimu:

"Jednou mu v novinách zveřejnili krátkou úvahu o skromnosti. Od těch dob si nechával říkat 'mistře'."

38 1
možnosti