Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D31a51v90i25d 28V84l64k

1. 8. 2018 20:09

Teď jsem si Pavli uvědomil, jak čtu titulek , že vlastně ani nevím jestli jsi vdaná.Takže už vůbec nemůžu vědět kdo Ti vleze do ložnice???

1 0
možnosti
Foto

No ono je to spíše o tom, kdo respektive CO mi nesmí lézt do ložnice, zbytek ponechám na fantazii čtenáře.;-D

0 0
možnosti

No, každý to máme jinak! Jednou si (v Praze) takhle v létě přes noc sedla na záclony v obýváku dvě sarančata. Jakou já z nich měla radost!

Hlavně, když to není had!:-)

Tak klidnou, letní noc!:-)

1 0
možnosti
Foto

Had? No tak to už bych asi nerozdýchala!8-o Díky za nakouknutí, Marie. Taky Vám přeji klidnou, byť tropickou, noc.:-):-):-)

1 0
možnosti
DP

Jak napsala Jana S. dole, do oken a eventuelne i dveri dat sitky a od hmyzu je na 95% vystarano. Jak se ale k nam do domu dostanou i pres ty sitky pavouci, je zahadou. Ovsem hmyz je ted jenom mensi problem. Uz se tu (ted u nas na Severu, kde mame skoro zrovna takove paraky jako u vas v CR) se objevil jiny problem. Lidi maji samozrejme i pres noc otevrena okna dokoran, ale nekteri z tech, co bydli v prizemi ci vlastnich dome uz s tim udelali spatnou zkusenost, otevrenymi okny jim v noci vlezli do domu zlodeji, k jedne mlade zene v prizemnim bytu vlezl zase nad ranem z flamu se vracejici ozrala a zacal ji obtezovat, sice udajne jenom otravnymi kecy, ale i tak to musel byt pro tu zenu sok a tak se ted neodvazuje spat s dokoran otevrenym oknem

1 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení a komentář. Síťky jsou určitě bezva věc, ale bohužel se neslučují s estetickým cítěním majitelky domu, takže každé léto si "užíváme" přítomnost dotěrného hmyzu. :-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

R^Nevím, čím to je, ale odjakživa těmhle potvůrkám chutnám víc než všichni ostatní, takže si můžu dosytosti užívat jejich bzukotu a štípanců;-)

1 0
možnosti
Foto

Prostě mají vytříbený vkus!;-) I když v tomto případě to asi není výhoda.;-D

1 0
možnosti
IM

Krásné letní témaR^ Naposled včera jsem ráno tak dlouho honila ptáka (rehek, aby nebylo mýlky), co nám vlítnul otevřeným oknem dovnitř a lítal po kuchyni jak splašenej, až jsem přišla pozdě do práce.:-)

2 0
možnosti
Foto

Ze zbloudilých ptáčků hrůzu nemám, ale sarančat se fakt bojím.8-o Díky za komentář, Ivo.:-):-):-)

0 0
možnosti
LB

Vidím, že máme stejný problém. Už nám vlezlo do bytu ledacos, občas nám tu proběhne i maličký rejsek, s nímž se chodí pochlubit naše myšilovka, ale ta zelená éra, co nám prolétávají v posledních dnech nad hlavou, u nás mají premiéru. Původně jsem se domnívala, že jde o nějakého víc narostlého lučního koníka, že je to saranče mně prozradili až potomci. Jediný, kdo si s nimi spolehlivě poradí, je kočka. Ale je to boj, to se pak houpá i lustr...

2 0
možnosti
Foto

Kočku bohužel nemáme, musím si poradit sama.;-D Díky za komentář.:-):-):-)

1 0
možnosti
MV

miluju okna dokoran!

1 0
možnosti
Foto

No když nemáš problém s nečekanými návštěvníky, tak proti gustu žádná...;-D:-)

0 0
možnosti
IN

Jsem s Vámi v souznění. I hmyz se snaží ukrýt možná před horkem kde se dá. Na vnitřních lamelách žaluzií jsem již 3x viděla a ven vyhodila zvláštního velikého brouka, protože nejsem znalec - entomolog, tak jsem ho pojmenovala brouk Pytlík, aspoň tak vypadal, byl veliký ca 3 cm. Před okny máme vzrostlé staré stromy.

S brouky také nejsem kamarád, zvláště v ložnici.:-)

1 0
možnosti
Foto

Už aby se vrátily nějaké normální teploty!8-o Díky za přečtení a komentář.:-):-):-)

0 0
možnosti
DS

Já to nějak přestala řešit, Pavli. Co nám žere zásoby či okusuje nás, to zabiju a ostatní ignoruju a nechávám k odchytu našim třem kočkám a dvěma psům. Navíc, pan Stárek je entomolog-amatér, takže mezi naše "musí být stále po ruce" patří numismatická lupa, zavařovačka na odchyt a atlas hmyzu;-D. To přežijeme, neboj;-D. Dneska přeji zvláště klidnou a nevypečenou noc R^

1 0
možnosti
Foto

Moly, pavouky a mravence beru jako normální realitu, ale se sarančaty, která se ráda chladí (zřejmě) o zeď uvnitř se fakt nekamarádím.8-o Díky za nakouknutí.:-):-):-)

0 0
možnosti
JS

Na maringotce jsem to vyřešila - sítě do oken i dveří. A máme vystaráno :)

Taky jsme měli sršně. Ale nějak se odstěhovali pryč - hnízdo rozestavěli a prchli. A to jsme si je hodlali v dřevníkokadiboudě nechat :)

Užívej prázdnin!

1 0
možnosti
Foto

Sítě se do městských plastových oken jaksi moc nehodí, takže musíme v létě doma trpět tenhle zvěřinec. Sršně zatím naštěstí nemáme. 8-o Díky za nakouknutí a taky užívej léta!:-):-):-)

1 0
možnosti