Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Hoďte si mašli a budete mít klid.

2 1
možnosti
PK

Já bych se na dálnici Brno-Vídeň vykašlal, není nutná. A honem bych postavil již dříve plánovanou dálnici Jihlava-Brno, čili trasa Praha-Vídeň. Je to de-facto dálnice Vídeň-Berlín, přímá dálnice.

0 9
možnosti
PK

Jihlava-Vídeň samozřejmě, chyba.

0 5
možnosti
OP

R^, jen ten nápad, že to místo nás vyřeší Afričané, je hodně mimo mísu :-). My jsme si totiž už za totality zvykli, že panstvo jsou gauneři, v hospodách se sice nadává, ale ve skutečnoésti se jim vše toleruje

3 0
možnosti
VB

Když v Kongu a Rwandě jde získat stavební povolení dříve než v Česku, tak člověka již nic jiného nenapadá.

Chápete, že je to nadsázka. :-)

4 0
možnosti
JL

Urcite by pomohla obnova historickeho zemskeho zrizeni Cechy, Morava a Slezko, aby si jednotlive zeme takove veci jako dopravu spravovaly samy. Za vlady Habsburgu tomu tak bylo a pracovalo tak, ze vsecky tri korunni zeme kralovstvi ceskeho patrily mezi nejlepsi v monarchii. Po roce 1918 diky centralizaci doslo k soustredeni veskere vykonne moci do Prahy doslo ke zpomaleni a po povalecnem vyhnani Sudetaku kteri meli nemaly podil vykonnosti ekonomiky a jak pise pan Barak, upadku na uroven zeme tretiho sveta.

8 5
možnosti
JZ

Dálnice jsou jak v Rakousku tak v SRN, které mají spolkové řízení záležitostí ústřední vlády nikoliv spolkových zemí, tak tady pane Lancíku nevkládejte nesmysly. Navíc v tomto případě je velká část viny na Moravácích, respektive Jihomoravském kraji, který není schopen schválit platný územní plán.

5 0
možnosti
DK

dnes jsem jel z Itálie přes Rakousko... do Mikulova a přes Nové Mlýny.

Marnost nad marnost. A divíme se, za co nás Rakušané mají...

11 0
možnosti
Foto

Kdyby místo nicneznamenajícího tlachání typu makáme bylo přesně stanovené datum, co bude kdy splněno, populisté jako Babiš a spol. by byli dávno pod hranicí volitelnosti. Hrozí totiž, že i když mi bylo v 89 roce 25 let, za mého života si do Vídně ani do Hradce po dálnici z Olomouce nedojedu.

12 0
možnosti
LT

Oni makají a tak na dodržení nějakých konkrétních slibů holt nezbývá čas.

Hlavně je nevyrušujte se svými požadavky na konkrétní akce, konkrétní termíny a konkrétní zodpovědnost. To by se taky mohlo najednou stát, že makat přestanou a jako důvod uvedou Vás. Pak budete mít na krku zodpovědnost i za dálnici Brno-Vídeň.

1 0
možnosti
Foto

Karma jak Brno, nebo raději Vídeň R^R^R^

12 0
možnosti
Foto

Ministr dopravy působí už ve třetí vládě. Jeho neschopnost zrychlit opravy D1 je zarážející. Stejně tak jako neschopnost vypsat tendr na mýtný systém. Stejně tak, jako neschopnost skoro 6 let po nabytí právní moci odstranit billboardy. Stejně tak, jako neschopnost dobudovat dálnici do ČB a na hranice s Rakouskem, ať už u Dolního Dvořiště nebo Znojma. Je schopen pouze věčných úsměvů a nekonečného proudu výmluv. Vládu odborníků si lze představovat jakkoliv jinak, jenom ne takto.Vzpomínám na tu povedenou skupinku neumětelů včetně vrchního cestáře dnes a denně při cestách po D1. A občas, když se vydám do Rakouska. Dálnice kolem Freistadtu je pro nás nepochopitelné sci-fi, dálnice od Vídně snem...

23 0
možnosti
JV

J95i71r36i 76V38r49a29b30e90c

30. 7. 2018 15:39

Jsem pro připojení Moravy k Rakousku!!EU aspon ke kousku. ;-D

19 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik