Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Mrzí mě, když existují dezinformační weby a stránky vytvářející fake news. Ale mnoho lidí je snad schopno s trochou selského rozumu tyto fake news odhalit. Co mi připadá daleko horší je, když někdo šíří takové zprávy v dobré vůli díky neznalosti. Když už máte potřebu a samozřejmě právo vyjádřit svůj názor a kritizovat, zkuste si dát trochu práce a napsat relevantní blog. Nejen honit karmu, když tak ráda kritizujete přesně tyto nešvary. Souhlasím, že svoboda slova by měla být nedotknutelná stejně jako právo na informace. Ale když někdo vytáhne z věty A, protože se mu to hodí a B zamlčí vědomě nebo z neznalosti, přispívá přesně k tomu šíření fake news. A to je horší než žádné informace.

23 1
možnosti
Foto

Rozepsal jste se hezky. Jen škoda, že jste nenapsal, co konkrétně máte na mysli?

4 6
možnosti
Foto

Karma.

Utahování opratí a posléze jha na krku se musí dít postupně. Různými krůčky z různých směrů. Podobá se to efektu "uvaření žáby ve vlažné vodě" velmi pozvolným zvyšováním teploty lázně.

11 5
možnosti
Foto

Děkuji, bohužel máte pravdu.

1 4
možnosti
PB

P60e82t13r 83B56u31r15i25a67n

25. 7. 2018 13:01

Myslím si, že jste to nepochopila a kritizujete špatně. Tento přílepek, požadavek, je plně v souladu s předvolebním slibem A.Babiše, že provede takové změny, že o zlodějích ve vládě už napříště nikdy neuslyšíme.

A je to škoda, protože tím sám ztratí 60% své bulvární popularity, ale sliby se mají dodržovat.

Karma. :-P

12 2
možnosti
TB

A není to kvůli ochraně osobních údajů? Když proti Vám bude vedeno trestní řízení, copak mám právo chtít nahlížet do Vašeho spisu? 8-o

9 0
možnosti
PB

P15e74t65r 52B95u65r93i15a29n

25. 7. 2018 13:04

To se ovšem netýká veřejně činných lidí, přímo vysoce postavených politiků, kde jsou naopak takovéto informace základem demokratického rozhodování.

Otázka potom zní, zda šlo Babišovi při prosazování tohoto zákona spíše o Frantu Špuláka z Lutyně, nebo o někoho jiného z Prahy.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

3 8
možnosti
JK

Když už to zmiňujete, tak lidi AB ovládli BIS, výměnou za vojenské kontráše pro ČSSD a zároveň se rozšiřují možnosti odposlechů a šmírování na síti. Zbývá zavést vázací akt důvěrníka, spolupracovníka a agenta, a je to skoro komplet. Vždyť to tak bezva fungovalo ne.

12 2
možnosti
Foto

Proč by se to mělo zavádět? Ten, kdo spolupracuje s BIS, vojenskou rozvědkou, civilní rozvědkou a kontrarozvědkou také, samozřejmě, musí jakýsi vázací akt podepsat.

Nemyslím, že by to někdy u nějaké tajné služby ve světě bylo jinak.

11 0
možnosti
Foto

Ale toto se snad přece rozumí samo sebou. Kdo a proč by měl nahlížet do probíhajícího trestního řízení? Jakou to má logiku a jaký to má smysl? Přece, orgány činné v trestním řízení obvykle informují veřejnost tom nejmenší možném rozsahu.

"Podle těchto úprav už se zákon nebude vztahovat na poskytování informací o probíhajícím trestním řízení a osobách na něm zúčastněných, s výjimkou informací o rozhodnutích soudů ve věci samé.

Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672040";

13 0
možnosti
Foto

Tak nějak tuším, jak to dopadne....ale, pan Babiš je přeci nevinen. R^

8 4
možnosti
Foto

Děkuji, pane doktore. A i když vinen, tak ho neodsoudí, a i když odsoudí, tak nezavřou a navíc, my se stejně nic nedozvíme.:-)

6 7
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik