Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Hehe...

https://www.novinky.cz/zahranicni/478474-tisice-nemcu-protestovaly-proti-migracni-politice-csu.html

Prostě levičáci jsou ničitelé všeho. Můj návrh na změnu migrační politiky: každý demonstrant bude legitimován, zapsána jeho adresa a ilegální imigranti budou rovnoměrně rozmístěni mezi tyto protestanty, na jejich osobní náklady. Odmítnou-li převzít přiděleného migranta, dostanou tučnou pokutu. Poznámka: tento nápad není nijak originální, je opsán - každý jistě pozná, odkud. ;-D

12 1
možnosti
AL

Z článku:

-------------------

Levicoví novináři mají pocit, že hlásají myšlenky, které spasí lidstvo a nejen novináři, ale také mnozí politici, hlavně ti rudozelení. - Perfektní slovní obrat.

.

A k tomu si přidejte ještě tu "společenskou" menšinu kavárníků a novosoudruhů a neštěstí a levičácké politické hnutí je na světě.

Karma.

R^

8 2
možnosti
Foto

Připadá mi, že čteme každý jiného Fendricha.

Vaše manipulace jako například: „MF je známý, že neustále kritizuje každý názor odmítající imigraci.“ (Použil jsem obsah věty, přesně je to ve vašem blogu, význam ale stejný). Je to na úrovni výroku našeho vrchního manipulátora: „Jak všichni dobře víme..."

Prostě si jej postavíte do rohu a tam už jej zpracováváte k svému obrazu. Mluvíte o Fendrichově podsouvání přitom váš blog je na podsouvání a vytrhávání ze souvislosti založen.

Možná byste se měl autore místo na pravicovost a levicovost soustředit více na lidskou slušnost. Z tohoto pohledu ten svět vypadá podstatně jinak.

5 21
možnosti
MK

Manipulátor jste vy. Podsouváte a upravujete co jsem niky neřekl.

9 2
možnosti
VE

Souhlas. Přijmout, nebo nepřijmout pár desítek není o tom, jestli to zvládneme, ale jestli učiníme gesto - a teď jde o to jaké ...

3 0
možnosti
Foto

Asi budu označen za bezcitného cynika, když za jediné řešení budu považovat to, že k africkým břehům už nebudou připlouvat lodě různých aktivistických skupin a nabírat zde imigranty. Až se ve vlnách Středozemního moře utopí několik tisíc Afričanů, imigranti i pašeráci pochopí, že tudy cesta nevede. :-(

21 1
možnosti
LT

L22u60d65ě19k 16T67o63n20d50r

24. 7. 2018 11:46

Mám lepší řešení: poslat k lodím neziskovek u afrických břehů válečné námořnictvo a přinutit je vyložit zachráněné afričany v prvním bezpečném přístavu zpátky na africkém pobřeží. ;-D

A to dělat tak dlouho, až se těm neziskovkám a pašeráků zhroutí kšefty a vzdají to.

1 0
možnosti
JV

J33i61r44i 97V37r72a72b91e68c

23. 7. 2018 17:30

Každopádně máme velké spojence i na západě. Všechny neonacistické a ultrapravicové spolky.;-D

2 6
možnosti
VE

Nejenom, odpůrců přibývá i v normálních stranách

7 1
možnosti
SN

:-).......KDyž vidím na člunech ty silné mladé chlapy, (ženy jen ojediněle), ve značkovém oblečení s "chytrými" telefony s nevyčerpatelným kreditem, tak si mohu myslet jenom jedno. Je to dobře naplánované a hrozím se budoucnosti. Já už mám život za sebou, ale co děti a vnuci! Politická většina s otevřenou náruči pro tyto budoucí vládce Evropy, je bezdětná ! R^R^R^

22 0
možnosti
Foto

H19a83n75a 88V73l28k45o21v31á

23. 7. 2018 17:03

R^ Je zábavné zde v diskusích že zastánci těch neomarxistických idejí a moderního levičáctví tak ostentativně ofrňují frňáky nad levičáky z minulosti - ač někteří z nich projevují nejen snaživost ale i dikci a bojovnost svazáků z 50. let. Pouze s malým rozdílem že teď nosí odznáčky EU.

34 2
možnosti
MK

A přitom si neuvědomují, že jak z jejich hlediska, tak z hlediska nacismu a fašismu byla Sociální demokracie nejen pravicová, ale málo pokroková. Jediným jejich soupeřem, kterého se nacisté a fašisté báli, pro téměř stejné idee, byla v té době komunistická strana.

20 1
možnosti
KC

Pan Fendrych je pomýlený neomarxista, který nemá dnešku co říct. Čtení jeho komentářů je ztráta času, stejně jako zastaralých bludů pana Cvalína. Oba pánové ještě nepochopili, že v Česku nemají multikultura ani komunizmus budoucnost.

25 2
možnosti
JK

Tak leda že bychom se tady zase oplotili.

1 5
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky