Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak tahle "vášeň" mě minula, i když na koleji se hulilo o stošest.

Moc jsem se v tom dnešním zavlhlém (od rána prší) odpoledni pobavila. R^

1 0
možnosti
Foto

Zdravím do deště a díky za čtením, Ludmilo. Tady v Polabí je vyprahlo:-(

1 0
možnosti

To na tom ještě nejste tak špatně. Já když jsem ještě kouřil a postihla mne ta nehoda, že jsem večer zjistil, že nemám doma ani jedno retko, najednou se mi ta chuť na cigaretu ještě zdeseteronásobila (8-o) a protože tenkrát byly všechny trafiky a obchody večer zavřené, nezbylo než se vydat se potupnou pouť po známých a vyžebrat pár cigaret. Jedna určitě nestačila, protože po jejím vykouření se znovu dostavil ten mučivý pocit, že zase NEMÁM CO KOUŘIT. Ještě, že už je to za mnou, dal jsem těm "děvkám kutnohorským" vale už před 19 lety. :-)

1 0
možnosti
Foto

Tak tohle znám, dřív jsem kouřil víc a zažíval podobné situace. V poslední době se mi to podařilo aspoň trochu omezit:-)

1 0
možnosti

R^ Já jsem s kouřením zatím nepřestal, jelikož jsem s ním nikdy nezačal.

1 0
možnosti
Foto

H31a35n94a 68V51l14k76o20v12á

22. 7. 2018 10:50

R^Mí rodiče kouřili oba. Máma zřejmě neměla tu závislost nijak silnou, dokázala přestat celkem bez problémů a občas si dát jednu bez dalšího puzení.

Celý život bojovala s váhou a myslím že kouření jí pomáhalo - byla hodně disciplinovaná až mi jí někdy bylo líto že si ty dobroty prostě nedá (přestože je vaří).

V přechodu už přibírání nezabránilo nic.

Otec kouřil hodně a několikrát zkoušel přestat a nešlo mu to. Až mu asi před 15 lety objevili nádor v hrtanu. Tehdy přestal ze dne na den i bez nikotinových nálepek. Zaplaťpánbu že se nádor nevrátil. A trošku zmohutněl...

Jsem jim celkem vděčná že i přes jejich závislost to u nás doma nikdy nepáchlo jako v některých domácnostech (některým dětem jsou po cigaretách cítit i gumové plavecké čepice...). Kouřili buďto na balkóně nebo do digestoře.

A svůj zlozvyk nám celé dětství tak důkladně slovně znechucovali že jsem se nenaučila šlukovat ani když jsem to s různými spolužáky a kamarády několikrát zkoušela. Jsem ochuzena i o šluka z trávy když náhodou někde koluje. Párkrát se nade mnou nějaký domácí pěstitel slitoval a upekl mi koláčky abych aspoň okusila ten pocit....

Jinak chuť na jídlo zaháním neslazenou černou kávou.

1 0
možnosti
Foto

Hani, budte rada, ze jste nezacala navzdory koureni rodicu. My meli doma uzeny byt a ja se domnivam, ze jsem si kvuli tomu na nikotin zvykl uz v detstvi.

A to kafe si dam za chvilku taky - turka bez cukru a bez mlika:)

1 0
možnosti
Foto

Dík za článek, přečetl jsem ho s lehkým úsměvem. A chápu...:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, článek měl hlavně pobavit:-)

0 0
možnosti

Už dříve jsem se vyjadřoval - jsem poslední kouřící Vok v rodině. Záliba nepochopitelná - přestat nechci, uznávám i zvláštní výraz svobody. Vše má kořeny u rodičů, mé dětství zahaleno domácím dýmem. Když jsem chtěl pohovořit i složitá orientace v prostoru! Otce jsem nalezl vždy tam, kde bylo nejvíce mlhoviny. Okna nemyl, vytvořil bonmot, že s vynálezem záclon a žaluzií - jde o prostý technický předěl - doma a tam venku. Cigára mu rovněž nikdy nedošla ! Nekupoval krabičky, ale celé kartony Spart. Cíleně je vkládal do vyšších míst - Teplý vzduch, sušené pak prý lépe chutnají ! Doba, kdy všichni - kouřili všichni - všude ! I matka, jako sestra na Poliklinice , které za běžného provozu podpaloval ordinující lékař ! Sranda, kdy svým bronchitido kašlem vykonával zdravo osvětu - Nekuřte, škodí to zdraví ! Nu a já souhlasím ... :-)

2 0
možnosti

Já jsem přestal kouřit v podstatě ze dne na den. Prostě mi to přestalo chutnat. Ale kila lezou nahoru...

1 0
možnosti
Foto

S temi kily uz clovek asi moc nenadela:)

0 0
možnosti
Foto

V mladém věku jsou odolal i když všichni kolem kouřili. Ve zralejším kynutím jsem s tím chtěl často začít, abych tomu kynutí zabránil. Odolal jsem, asi také proto, že okna myji rád a tam potřebuji obě ruce. Teď se Ti, Honzo, omlouvám za mé řidnutí návštěv tady, nějak nezvládám, aspoň nemusíš kvůli mně mýt okna :-)

1 0
možnosti
Foto

Horste vse v klidu a v pohode, zadny spech, zdravi je prednejsi:)

0 0
možnosti
Foto

to je známá věc, že kdo přestane kouřit tak přibere, jinak na okna se chystám taky-zapálím si k tomu cigárko a neleju pivínko, aby mi šla práce rychleji od ruky;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak at Ti to rychle odsypa:)

0 0
možnosti
Foto

Jitko, ale ptáci je poněkud....a v pátek vdavame dceru.

2 0
možnosti
Foto

Držím palce, ať vše dobře dopadne, novomanželům vše nej, nej;-)R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS