Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučuji článek J. Hovorkové na Forum24 s titulkem "Lež není názor. Debata v České televizi ukázala, proč dezinformátoři nepatří do diskuze." ;-D

0 0
možnosti
Foto

A co když ten názor si někdo vytvoří na základě lži? To pak s ním nesmí jít do ČT. A kdo rozhodne apriori o tom, že jde o lež?

0 0
možnosti

U ČT je normální, že neukazuje na tiskových konferencích, KDO a CO se ptá (většinou není otázka ani slyšet ). Asi abychom neviděli tu bídu našich rádobynovinářů.

3 0
možnosti

J24i98ř21í 92J73a25n92d54a

21. 7. 2018 20:44

Čert vezmi ohon.

Lukeš žil v dojmu, že má přednést pár slov v rámci PŠM (politického školení mužstva). Předpokládal, že to odříká, moderátor bude souhlasně pokyvovat hlavou a bude.

Místo toho mu do toho skočila nějaká mánička se závadovými názory. To jednoho rozčílí.

18 0
možnosti
Foto

Ukončeme to, Lukeš nemohl Jakla vidět, protože měl u ucha předpotopní mobil. A tím telefonvoal. Větší botou ale bylo, když moderátor Kubal sdělil, že se jedná o rozhovor z Bostonu a pak se na titulcích ukázalo Vídeň.

3 0
možnosti
Foto

ČT24 dokázala s Lukešem, že je na nižší technické úrovni, nežli DVTV, protože v té při rozhovoru přes Skype Lukeš do redakce viděl.

2 0
možnosti

V politické diskusi argumentovat vzhledem kohokoliv je opravdu stupidní, autor to zbytečně kamufluje. Na svém blogu jsem na tohle téma napsal cosi v tom smyslu,že:

Pan profesor Lukeš jen dokázal, že patří mezi ty, kterým se sice kdysi podařilo zdrhnout z komunistické totality, ale neopoměl si sebou přinést i totalitní komunistické myšlení:-)

16 1
možnosti

I43v14o 59Ž45á47č87e16k

21. 7. 2018 20:05

Tím, že někdo v nějaké diskusi utrousí poznámku o tom, jak jeho oponent vypadá, řekne hrozně moc o sobě samém.

13 0
možnosti

"...kdyby prof. Lukeš pana Jakla viděl, shledal by, že ten večer koňský ohon neměl, nýbrž měl vlasy rozpuštěné na ramenou. K debatě o ohonu by nejspíš vůbec nedošlo."

To je možné ovšem absolutně nic by to nezměnilo na slušně řečeno stupidním plácání zmíněného "profesora".

18 0
možnosti
Foto

Potom se CIA a FBI diví, kdo v USA provádí tak účinnou proruskou propagandu.

Profesor Lukeš dal na frak i Sašovi Mitrofanovi s Jefimem Fištejnem dohromady a to už je co říct.

Jen více takových "profesorů" Lukešů a Putinovi a Trumpovi bude za chvíli fandit celý svět...

8 0
možnosti

Je potěšitelné, že český občan z Boskovic rozumí americké politice lépe, než ctihodný profesor Bostonské univerzity, který v USA žije 50 let a ruské líp, než dva rodilí Rusové. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Často, i v CNN se vyskytují přispěvatelé, kteří mluví přes Skype. Ta kvalita je o něco nižší, ale zato je to velmi podstatně levnější a také rychlejší, než tam posílat přenosový vůz.

Při tom hovoru s prof Lukešem jsem byl překvapen, že má u ucha stále mobilní telefon. Takže, třeba, ale je to jen návrh:

A. Zvuk duplexně přes mobilní telefon a...

B. Obraz simplexně přes TV kameru stejně, jako třeba přenos z fotbalu

Nu, což. Viděli jsme, obsahu jsme rozuměli, jenom ta technika nám byla trochu neznámá. Ale, možná se to nějak "vyčábří".

A nebo třeba varianta C:

Zvuk z Prahy přes mobil, zvuk do Prahy přes TV linku a obraz tak, jak bylo popsáno.

1 0
možnosti

Problem je, ze to nebylo k tematu diskuse. A Lukes se tim snizil na uroven zumpy ... Zase z hlediska toho co dela US levice po zvoleni Trumpa to nikoho nemuze prekvapit ...alespon nesel za ruzovou vaginu jako nekteri jeho kolegove.

16 0
možnosti
Foto

Teď to schytáte, že s Vámi souhlasím R^

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS