Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

A lichva právě vyhovuje koblihám, které dalším úvěrem splácí ten předchozí a ve finále může Kalousek a Bakala za to, že je navštíví exekutor a zabaví jim poslední televizi, na kterou si půjčili. Prostě zadlužený volič, je volič současné vládní koalice.Nemyslící tvor, který slyší na to jak je snadné si půjčit, je vděčný za každou koblihu.

Že Bureš prosazuje na primátora lichváře a zároveň blekotá, že bude proti lichvě bojovat, to už není ani k smíchu. Kdyby neexistovalo slovo chucpe, museli by ho kvůli Burešovi vymyslet... Ostatně v lichvářství podnikala i Taťána Malá, naše přední odbornice na králičí bobky. Jen to mělo vylepšení tím, že zároveň podnikali s manželem i v oblasti insolvencí a ona to měla jistit coby ministryně spravedlnosti.

Podobné to je se Zemanem, jakožto presidentem chudých, za jehož premierováni vznikl exekuční zákon. A v exekuci je dnes každý desátý Čech, předpokládám hlavně jeho voličů (zdůrazňuji JEN každý desátý Čech, protože exekuční zákon byl zmírněn za vlády zlé ODS)

5 3
možnosti
PT

...další úžasný objektivní příspěvek. Od lichváře jsme se pomalu dostali k pravidelnému vylučování stolice u králíků, možná se zde bude probírat také otázka.... " a jak Vám dupou králíci". .... současný volič vládnoucí koalice (viz Sulková) je jak se lze dočíst, absolutní chudák neschopný dojít k rozumnému názoru...... na rozdíl od voliče opozičních stran - ten je zřejmě (vyplývajíc z textu) naopak "ten rozumný". Je vidět, že kdo má jiný názor, má špatný názor. Odvolávání se na ODS - zajímavý je fakt, paké názory o koalici současné mají p. Klas + syn Klaus.

2 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1555x
48let, zaměstnanec a otec dvou dětí.