Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dneska se musíte vymezit vůči některým věcem. Pokud nesníším Rusko, tak ho nesnáším vždy a všude, za každých okolností, i kdyby se dělo cokoliv.

Pokud Rusko miluju, tak vždy a všude a bezmezně.

Dnes se nenosí být někde uprostřed a souhlasit a nesouhlasit s názory na obou stranách, to není dostatečně extrémní a tudíž dostatečně výbušné pro novináře.

0 0
možnosti

Rusko nemělo šampionát dostat stejně jako ho neměl dostat Katar.

O blízkosti korupčníka Blattera a báťušky Putina už toho bylo napsáno dost a neexistence korupce při přidělení MS je jistá asi tak, jako nedopování ruských sportovců...

Jenže to se nesmí říkat.

Proto když si jakýsi Bosák na ČT dovolil poté, co nepochybně vysokou úroveň šampionátu (Světe div se) pochválil, říct v náznaku to, co je veřejným tajemstvím, zvedla se vlna solidarity rusofilního publika s "nepodplaceným" úspěchem našich východních bratří a místní úderka má opět svého favorita k vyklikání karmy R^

7 3
možnosti

Nevím, jak často jste přenosy z MS na ČT Sport sledoval, ale věřte, že těch "náznaků" vůči Rusku tam bylo ze strany pana Bosáka v průběhu celého mistrovství mnohem více a netýkaly se jenom vámi uvedené záležitosti.

A pokud vám to uniklo, tak podezření z toho, že si pořádání MS ve fotbale koupilo, čelí třeba i Německo:

https://fotbal.idnes.cz/fotbalove-mistrovstvi-sveta-v-nemecku-v-roce-2006-korupce-p23-/fot_reprez.aspx?c=A151016_171206_fot_reprez_ald

1 3
možnosti

Podobné akce jsou už delší dobou symbolem nesmyslné komerce... jak jinak vysvětlit např. přidělení MS ve fotbale do Kataru... Na tom ani váš článek nic nezmění.

1 0
možnosti

Komerce k takovým akcím v dnešní době bohužel patří a na tom nic nezměníme vy ani já.

0 0
možnosti
Foto

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej, tímto se řídí sportovní komentátoři na ČT, ale zapomínají, že suroviny na bochník dodávají diváci, tedy by se slušelo komentovat objektivně a říkat jim pravdu, tak jak ji i oni cítí, ne takovou, která je upravená a za pěkný peníz papouškována.

Já jsem značně rozezlena na úsporná opatření ČT, diky kterým se na čt sport vysílá jen minimum fotbalových zápasů. Šetří na nesprávném místě, spousta komentátorů a sportovních expertů dokážou pěkně vysávat rozpočet, nehledě na to, že většinu z nás, to jejich předvádění naučených znalostí více vytáčí, jako obohacuje.

Většinou to jsou ješitní chlapíci, kteří mají vysoké sebevědomí, nesnášejí kritiku a pasují se na odborníky, ale když přijde na lámání chleba, skloní hlavu a svůj názor raději spolknou, aby si vrchnost nepohněvali a každý měsíc to cinklo.:-)

0 0
možnosti

P98e25t60r 12C24h12ý52l80e76k

23. 7. 2018 12:16

Já jsem si relativně nedávno zkouknul finále Francie - Chorvatsko a musím se tu trochu zastat Bosáka. Ten organizaci jednoznačně pochválil ale zároveň se pozastavil nad tím, jakým způsobem bylo pořádání Rusku přiděleno - tedy poznámka o Seppu Blatterovi, který odstoupil kvůli korupčním skandálům - tedy je zde podezření, že bylo uplacené přidělení jak Rusku, tak zejména Kataru.

O politické situaci v Rusku se vyjadřoval minimálně - snad jen poznámka báťuška Putin.

5 0
možnosti

Viz to, co jsem odpověděl panu Klazarovi.

0 1
možnosti

je mi jedno, kde se MS konalo, jen mi vadi zeme, ktera, kdyz organizuje takovy podnik, zakaze v tu samou dobu jakekoliv demonstrace

2 5
možnosti

Stejně jako staří Řekové měli zvyk "zakázat" války a spory během olympiády.

Co je špatného na tom přimět lidi, aby řešení domácích problémů odsunuli po skončení akce, a tedy do toho chtě nechtě nezapojovali návštěvníky, kteří přijeli na SPORT, nikoliv se dostat do vnitropolitických problémů?

Nebo vy byste se chtěl hádat s rodinou, když byste měl návštěvu? Nebo si to nechal až když odejdou?

6 0
možnosti
Foto

Tady není žádná demokracie. Každý si říká co si myslí. Objektivní jsou jen v Rusku (?).

2 0
možnosti

Tak je třeba zachovat chladný rozum. I v případě mistrovství světa v Brazílii v roce 2014 reportéři ČT informovali v rámci přenosů o životě v zemi, že je v ní vysoká kriminalita, chudoba atd. Tenkrát to ovšem nikomu nevadilo. Pokud se to samé stalo v Rusku, je oheň na střeše. :-)

6 2
možnosti

Co si ovšem pamatuji, tak to před 4 lety ze strany reportérů ČT i novinářů mainstreamových médií rozhodně nebylo tak intenzivní jako letos.

3 0
možnosti

Na MS ve fotbale mne zajímá fotbal, ne organizace, pokud to tedy není nějaký masakr. Nějak se nevzpomínám, jestli bylo poslední mistrovství organizačně lepší, než předposlední atd. Na to se snad fotbal nehraje. Vyzdvihovat organizaci nějaké sportovní události je ale typické pro diktatury, které tím chtějí ukázat svou “kvalitu”.

1 3
možnosti

Samozřejmě, že všechny fotbalové fanoušky zajímá především samotný fotbal. Ale pro účastníky mistrovství je rovněž důležité, aby tam například nekolabovala doprava a dostali se vždy včas na zápas, aby úroveň stadionů, na kterých se hraje, odpovídala 21. století, vždy je lepší, když se zápasy hrají před plnými tribunami než před poloprázdnými, atd.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik