Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79i27ř22í 87H49r76b54e56k

21. 7. 2018 10:16

Souhlasím, že to nepůsobí jako spravedlivé - je stále více takových šokujících informací o tom, jak se legislativa ve světě i u nás odchyluje od toho, co člověk přirozeně vnímá jako spravedlivé.

Na druhou stranu, trest není o pomstě ani nemá být nějakou náplastí pozůstalým, vždyť jakou částku byste si představovali jako náplast za smrt svého blízkého...? Nesmyslná otázka. Má působit nápravně na pachatele a jako bezpečnostní opatření pro společnost. Pokud je nějaká společnost shovívavá k tomu, kdy někdo umlátí cizince zámkem, nebo jako tady - zavraždí někoho kvůli opalování, pak si daná společnost sama kope svůj hrob...

0 0
možnosti

Hmmm. Vy víte, že vrah psychicky nemocný není? V civilizovaném světě se lidé psychicky nemocní nesoudí.

Nevím, zda je nemocný skutečně, či účelově. Vy ovšem také ne.

Že se Egypt snaží, aby se nemuselo obecně vyplácet odškodné? Vy předpokládáte, že všechny vrahy Evropanů prohlásí za duševně nemocné?

2 0
možnosti
Foto

R^ Karma. A uniká mi důvod proč byl tento článek zařazen do politické arény (zatímco jiné články evidentně předvolebně agitující do ní zařazeny nebyly nebo byly až poté co celý den visely na hlavní straně bez označení)

0 0
možnosti

Pripomel jste mi, ze skupinka lidi protestujicich v Moskve v Srpnu 1968 proti obsazeni Ceskoslovenska vojsky Varsavske smlouvy take unikla trestu.

Jestli si to dobre pamatuju, tak vsichni skoncili na uzavrene psychiatricke klinice.

1 0
možnosti

Když v době, kdy ještě řádil IS, někdo jede do muslimského Egypta povalovat se k moři, prostě riskuje i když si myslí., že neriskuje.

2 0
možnosti

Byli jsme v Egyptě bratru před 20 roky. Neřádil IS. Přesto s naším autokarem (jednalo se o poznávací zájezd) jezdili vojáci vpředu i vzadu. Prostě Egypt je trochu jiná civilizace. Nic nového.

0 0
možnosti

dik za prani, pristi rok jedu uz po patnacte.....

1 0
možnosti

I40v75o 67Ž95á84č10e38k

20. 7. 2018 20:02

Mezi blázincem a vězením není zase takový rozdíl. Já bych nechtěl být ani v jednom, ani v druhém. S tím odškodněním je to jiná věc.

1 0
možnosti

Z blazince ho muzou brzy pustit jako "vyleceneho" ...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS