Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celkem ubohá obhajoba pane Stejskale.

Z tohoto vašeho blogu se prakticky nedá vyčíst nic jiného, než že vy sám si o sobě myslíte, že jste odborník, protože se touto problematikou zaobíráte již dlouho.

Čekal bych více.

0 0
možnosti
Foto

Fajn - pregnantně , slušně a poučeně jste odpověděl. Na rozdíl od Vašeho oponenta čtu velmi rád Vaše blogy. Jako fanda lidu izraelského ( a v neposlední řadě židovských anekdot) se z nich často dozvídám fakta pro mne dosud neznámá.:-)

2 2
možnosti

Když přemýšlím o Izraeli, napadá mě staré známé: "pravdu má jenom bouchačka". Židé taky nežili v Palestině vždycky, ale někdy tam přišli a někoho odtud vyhnali nebo se s ním smísiili. Germáni žili v Česku před Čechy a Moravany, přesto máme pocit, že my jsme tady doma, nikoliv oni. Ale kdyby Němci vyhráli další válku a my prohráli, museli bychom táhnout. Takový je lidský svět.

1 0
možnosti
Foto

Židé prokazatelně žili v Judsku dnes Palestina od roku 1 000 před.naším .letopočtem a to nepřetržitě. Starý zákon neboli Bible se o Židech zmiňuje 700 x.

0 1
možnosti

R85a86d84e26k 80K97a73r70a94s

20. 7. 2018 19:05

"A kde se Židé v Polsku, Rusku, Africe a jinde vzali? A kde žili jejich předcí předtím? Odkud přišli do Polska, Ruska, Afriky?"

No přece z chazarské říše. To byste věděl, kdybyste nebyl tak zaslepený.

Panu Hliňákovi karma.

1 4
možnosti
Foto

No a je to tady . Chazarská říše. Obvyklé zaklídnalo atisemitů, které byl vyvráceno testy DNA, které prováděli také i Rusové. Zjistili, že se jednalo o Kazachy a ne o semity,

3 2
možnosti
Foto

Lubomíre, divím se Vaší velkorysosti, s níž odpovídáte na nesmyslné výpady jedince, který o dané věci neví zhola nic a řídí se jen svými dojmy.

R^

11 2
možnosti

R^R^ Myslím, že jste pana R. Hliňáka rozebral jak robota Emilka - na šroubečky.

Odhlédneme-li od historie (podstatný fakt, který jsem při hrubém nahlédnutí zjistil je, že Židé nikdy nevedli útočnou válku), která je však nepominutelná při hodnocení oprávněného vzniku státu Izrael, jsou novodobé dějiny protkány opět, jak jinak, obranou vlastní existence. Heslo "Zaženeme Židy do moře" je stále živé a postoj některých evropských států v jednostranné kritice včetně kroků EU v podpoře palestinských teroristů tomu jen napomáhá.

Kdyby byla opravdová vůle k nastolení trvalejšího míru v oblasti, je stále na stole to hlavní: uznání státu Izrael; to však Muslimské bratrstvo nikdy nepřipustí.

Jedinou cestou k vylepšení současného stavu není politická (evropská) korektnost - samozřejmě ve hře je muslimská ropa - , ale vytrvale a jen pravdivě sdělovat fakta a důvody událostí.

5 2
možnosti

Typicka reakce diskutera ktery nic nevi. A to se netyka jen tech newcomer. Stejne reakce lze zde denne cist i od oldcommer, kteri sem presli z BBLN a obvykle se proreknou, ze clanek vubec necetli.

4 3
možnosti

No vid. Jeden z tech o kterych jsem psal uz dodal svuj minus a napsal podobny nesmysl jako ten pan hlinak.

1 2
možnosti
Foto

Od 3. dubna 1948 do 11. září 1968 byl východní Jeruzalém okupován Jordánskem, stejně tak Judea, dnes Západní břeh a Gaza byla ukupovaná Egyptem. Pan RH by měl odpovědět, proč se v této době nestal východní Jeruzalém hlavním městem třeba Jordánska, anebo jiného státu. Pokud by k tomu došlo, Izrael by nemohl dělat nic. Stejně tak, proč v této době nevznikl stát Palestina a to jak v Gaze, tak i v Judei.R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Žasnu, kolik "úchvatných dedukcí" zvládne takový diskutující vepsat do jednoho příspěvku ;-D

Nakoukl jsem do diskuse pod zmíněným článkem. Je to výživná blogová klasika, avšak u pana RH dokonale koncentrovaná. Téměř jako metodický instrumentář: "Jak rozebrat blogera" ;-D

4 2
možnosti
Foto

A to je onen človíček zřejmě "fresh meat" zde na blogu. Ještě jsem ho nikde v diskusi nezaregistroval.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4800
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal