Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Myslím, že nemáte pravdu, jednak by asi sametová revoluce nebyla sametová, ale hlavně by se rozutekli do všech stran a neomarxistické myšlení by je rozhodně ovlivnilo, takže je lépe je míti na očích.

A ještě bych dodal, téze o tom, jak se komunisté dostávají k moci, totiž zaznívají od těch samých politických stran, které tento nástup nejen umožnily (protože mohly podpořit Babišovu vládu za vlastních podmínek), ale dokonce slíbily voličům v naději, že tím ANO odčerpají hlasy. Výsledek? ANO v průzkumech mírně posílilo, TOP 09 a STAN už by se znovu do sněmovny nedostaly.

4 0
možnosti
VM

Souhlasím a karma. jenom bych poopravil, komunisté nám nikdy nepřestali vládnout. Jenom holt byli v jiných stranách ;-D;-D;-D Zrovna tak je to s agenty StB. Kam se poděly ty záměrněrně zmizelé svazky a na koho byly vedeny?

1 0
možnosti
Foto

Podobně, jako žena nemůže být jen napůl těhotná, tak ani legální, řádně registrovaná politická strana, nemůže mít poloviční práva. Byly zde již slabší politické strany, které ze svého chabého volebního výsledku vytěžily daleko víc.

3 0
možnosti
MB

I souhlasím Jiří - tak to dopadá, když po r. 1989 zazvoní zvonek u domovních dveří. Dole stojí auto PPL a je přinášen balíček - na něm je nápis SVOBODA. Muž se táže ženy - Máňo , ty jsi něco objednala ? - Já nikoliv, co s tím vlastně budeme dělat !? ... [>-]

0 0
možnosti
Foto

Pokud by Západ dělal problém s Babišem, tak by se měl alespoň zardít, že měl něco někdy společného s Walesou.

No a jak v Polsku, tak Maďarsku se sice komunistické strany (tedy výslovní kolaboranti se Sovětským svazem) sice tzv. transformovali, ale ještě dlouhá léta vyhrávali volby, aby je pak nahradilo ještě něco horšího, výslovní nacionalisté.

0 3
možnosti
PK

Když byste v r.1990 zakázala KSČ, o to více by jich bylo v ODS:-). V ČSSD také, jen o pár let později, až ji MZ přivedl do parlamentu a tedy k lízu:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik