Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Trochu jsem si u TV zdřímnul, ale právě jsem se probudil, takže sledoval při plném vědomí. Jsem rád, že jste zmínil tu "ryze" americkou výslovnost. Mám poměrně jemný sluch a to jeho R vyslovené důsledně přesně, mně vždycky řízlo do uší. U nějakých normálních rozhovorů, byť je to v češtině, mi to nevadí. MOžná, že ho vnímám jako silně nesympatického člověka a hlavně.....nekritického ke všemu, co se týká USA! Díky za článek ! R^R^R^

11 6
možnosti
JH

S tím ohonem to byla síla, to byl první argument toho Lukeše, jiný vlastně neměl. Mi se líbí, jak pořád obhajuje ty války po světě, které rozpoutali většinou usa demokraté plus Bushovi. Když nic, tak Trump žádnou zatím nerozpoutal. A že se schází s protistranou? Není nic lepšího.

49 1
možnosti
LB

Prof. Igor Lukeš, historik a politolog, žije v USA asi padesát let, takže bych řekla, že se v tamní politice orientuje podstatně lépe a kvalifikovaněji, než někdejší absolvent socialistické žurnalistiky Ladislav Jakl.

U Lukeše nešlo o žádný záchvat zloby, jen panu Kubalovi vyčetl, že si ho pozval, aby tam pak musel poslouchat lži pana Jakla. Nemíním rozebírat, kdo z nich má pravdu, nejspíš každý tu svou, ale ve svobodném světě je běžné, že lidé občas ostře (ale zdvořile) formulují svůj názor.

A co se týká vizuální stránky obou protagonistů, tak si snad každý soudný člověk udělal obrázek. Osmašedesátiletý profesor dodržel dres code, zatímco o deset let mladší pan Jakl pohazoval mastným dlouhým vlasem... I to výmluvně vypovídá o respektu a úctě obou pánů k divákům u televize.

14 37
možnosti
Foto

Dress code je v současnosti pokrytectví a jestli měl pan Jakl mastný vlas jsem z obrazovky nebyl schopen posoudit. Asi máte nějakou superkvalitní televizi

17 0
možnosti
Foto

Žádný záchvat zloby se nekonal. Pan Lukeš prostě jen vyjádřil podiv nad nesmyslnými řečmi Jakla, neznajíc toho člověka, který je poměrně velkým profesionálem v plácání nesmyslů. Ovšem pan Lukeš se svým vrčením působil taky poněkud komicky.

7 9
možnosti
SS

No, vic placal Lukes ... a to s tim konskym ohonem bylo na pruplesk.

15 1
možnosti
AL

A díky za článek.

6 2
možnosti
SS

Typicky zastupce Sovetske socialisticke republiky Massachusetts.

14 0
možnosti
PK

Lukeš byl docela "síla", ale tady Pehe také přitvrzuje ...

10 0
možnosti
PK

Neviděl jsem a rád bych se kouknul a pak si udělal názor. Faktem zůstává, že kamarádi ze států nemají k stávajícímu prezidentovi jednotný vztah, ale to je asi normální. Již nyní se však řeší zda má šanci vyhrát i další volby...a zatím to tak prý je...?

5 2
možnosti
DR

Pokud někdo neumí argumentovat věcně a hlavně slušně, nemá v žádné TV co dělat. A tento "profesor" by tam byl tímto naposled.

17 0
možnosti
Foto

Patriku, děkuji za tip. Musím nažhavit STB a ten pořad z něj vymámit. Ať žije Donald Trump, po Reaganovi první americký prezident s úrovní.

15 4
možnosti
Foto

Škoda, že musím jít spát. Vaše komentáře mě přijdou vtipné. Hrubky opravím až večer. Až už to bude jedno..:-)

2 2
možnosti