Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V obecné rovině je to přesně jak jste to popsala. Konkrétně, lidé, kteří AB nenávidí budou vždy tvrdit, že neumí diskutovat. Popravdě řečeno, často když ho sleduji se divím jak reaguji na některé otázky, je stále ještě vidět, že se nenaučil býti politikem a neopustil roli majitele v byznysu. Na druhou stranu když si poslechnete pana Fialu , nebo pana Kalouska, tedy lídry opozice, je to přesně stejné co zde říkají oponenti Babiše, melou furt dokola to stejné. No a ty flašky to je konec argumentů.....

4 6
možnosti
JS

Mýdlo a rašple.

Klouzání - drhnutí - klouzání... :)

0 0
možnosti
Foto

Lžete! "A velmi mě mrzí, že se média ani nepokusila zprostředkovat svým čtenářům a divákům pravdu." Rv

Jak to tedy víte? Pokud vím, tak jste mezi protestujícími před Sněmovnou nebyla!

4 5
možnosti
Foto

A celý den ze Sněmovny dne 11. 7. šel na ČT24 přímý přenos.

4 3
možnosti
Foto

Ale on má pravdu. Muži mají často problém rozdýchat úspěšnější ženu.

2 1
možnosti
ZH

Vy jste Babiše někdy viděla diskutovat? Pokud nemohl protlačovat své názory a byl tlačen do diskuze, pak to vždy označoval za lež, účelovku nebo kampaň.

11 3
možnosti
Foto

ona to také byla lež, účelovka nebo kampaň. Kauza Čapí hnízdo je vykonstruovaná a obvinění Babiše je účelové. Odpor proti Babišovi se dá vysvětlit jen ublížeností zlodějů, kterým zabránil krást a závistí druhých.

6 8
možnosti
VE

Téměř souhlas, jen ohledně zmlácení Dolejše bych řekla, že škoda každé rány, která padla vedle.

0 2
možnosti
Foto

Na blog.dnes to není jiné. Slušní diskutéři jsou povětšinou odpůrci Staré gardy a hulváti jsou ti, co nemusí Babiše.

1 0
možnosti
JZ

To snad sám nemůžete věřit tomu, co píšete.

1 3
možnosti
Foto

H34a76n48a 72V11l31k64o15v25á

17. 7. 2018 17:01

;-DViděla jste někdy nějakou diskusi Andreje Babiše s politickými oponenty?

Já mnohokrát. Nikdy nereagoval na argumenty, mlel si stále nějakou předem naučenou mantru (velmi často nesouvisející s tématem), oponenty i moderátora prostě překřičel a dopadlo to tak že do diskusí přestal chodit (kampaň....)

Andrej Babiš není schopen diskuse. A ta hozená lahev (i když s tímto způsobem nesouhlasím) je tak trochu v jeho stylu diskutování a zřejmě jediný argument jemuž je schopen porozumět. A následně se politovat.

12 4
možnosti
Foto

Fuj, za chvíli budete schvalovat kameny, po nich nože a potom střelbu. Na argumenty reagovat hozenou lahví - to je vizitka retardovaného pomatence. Babiš, na rozdíl od mnoha jiných politiků mluví věcně a rozumně.

5 7
možnosti
JH

J64i66ř63í 49H95r33b22e74k

17. 7. 2018 16:54

Chyba bývá hned na začátku - přeceňujeme svoje ego/zdroje/poznání a pohrdáme druhým, protože když si myslí něco jinak než my, tak to musí být přece špatně. Do diskuze se pak vstupuje s vědomím nadřazenosti, snahou poučovat a když se to nevede, tak diskuze snadno diverguje k mrzké snaze dehonestovat "protivníka". Nevědomky tak člověk daleko více prozradí o sobě, než o oponentovi, kterého se pokusil onálepkovat...

1 0
možnosti
PL

P14e44t88r 79L89a98n73g70e54r

17. 7. 2018 16:34

Karma.

Nejen v rovině vysoké politiky, ale také v diskuzích na internetu lze pozorovat zvýšenou agresivitu u některých diskutérů.

8 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 997x
Eva Syková pracovala více než 50 let v Akademii věd ČR a na Universitě Karlově. V letech 1990-2016 byla vedoucí Oddělení neurověd v Ústavu experimentální medicíny AVČR. V r. 1996 založila Ústav neurověd 2. lékařské fakulty UK a Centrum buněčné terapie a tkáňových náhrad UK. V letech 2001-2016 byla 4x zvolena ředitelkou Ústavu experimentální medicíny AVČR. V letech 2012-2016 byla 1. místopředsedkyní Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace a poradkyně předsedy vlády. V r. 2012 byla jako nezávislá kandidátka za ČSSD zvolena senátorkou Parlamentu ČR za Prahu 4.  Je místopředsedkyní Výboru pro evropské záležitosti a Stálé komise Senátu pro sdělovací prostředky.Syková je lékařka, hlavní oblastí jejího výzkumu je neurofyziologie. Publikovala práce v medicíně, v neurovědách, o základních funkcích mozku a míchy, dále práce o kmenových buňkách a tkáňových náhradách, práce v biofyzice a v makromolekulární chemii. Její práce si získaly vysoké mezinárodní uznání. V České republice rozvinula základní i klinický výzkum kmenových buněk. Publikovala celkem 865 publikací a je spoluautorka 9 patentů. Její publikace byly citovány více než 10220 krát  a má H-index je 60. Patří tak k nejcitovanějším českým vědcům. Obdržela 20 ocenění a cen, např. Cenu České lékařské společnosti, Purkyňovu medaili AVČR. V roce 2013 obdržela Státní cenu – Medaile za zásluhy 1. stupně. Za nejprestižnější ocenění vědecké práce považuje zvolení členkou Academia Europea, ocenění Manažerka roku 2011. Zastává celou řadu funkcí v domácích a mezinárodních organizacích. Hlavní náplní její práce je v posledních 6ti letech práce v Senátu PČR. Zabývá se především otázkami vzdělávání v oblasti základního a vysokého školství, otázkami ve zdravotnictví, životním prostředí, dopravě, mediální politikou a záležitostmi Evropské unie.

Seznam rubrik