Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Jak autor poznamenava, i kdyby ne uplne opravnena dotace, porad za ni stoji neco viditelneho, vsem pristupneho, funkcniho a uzitecneho. Jiste by byl zajimavy seznam a popis ziskani a ucelu VSECH OSTATNICH dotaci poskytnutych v ramci CR.

Stejne tak jak popis (agenta) pracujiciho v zahranicnim obchode a ostatnich (agentu) na ostatnich ruznych pozicich.

Takze tady mame jen jednu Petriho misku se vzorkem kultury, ostatni nekdo umne schoval do 'skrine' a popisuje se jeden vzorek bez moznosti srovnavani.

2 0
možnosti
Foto

Jsem asi o šest let starší, než pan Babiš a tu jeho "eskapádu s StB" znám z vlastní zkušenosti.

K člověku, pracujícímu se západními cizinci nebo přímo v "kapitalistické cizině" (nemusí být nutně na Západě) přijdou dva soudruzi, představí se jako rozvědka či kontrarozvědka a vyzvou ke spolupráci.

Normální, běžný člověk nevidí na spolupráci s takovými orgány nic negativního a netuší, že paralelně s tím je veden jako "agent StB" a tak to tedy po Listopadu i bude prezentováno.

Nedivím se proto, že v Andreji Babišovi bouchly saze, když se dozvěděl, že je veden jako "agent StB" a on přitom spolupracoval "jen s rozvědkou".

Jistěže to je v principu totéž. Ale totéž je i když se řekne, že žena má "široké srdce", to urážlivé není a každý si sám může představit, kolik různých a urážlivých pojmenování by ale také mohla nosit, že?

5 1
možnosti
LB

Tak hlavně, aby vás Babiš nezažaloval pro pomluvu. On přece žádný majetek, tedy ani média, nevlastní, všechno přece předal svěřeneckému fondu. ;-D

10 0
možnosti
Foto

A není to tak, že on ten majetek nespravuje?

1 1
možnosti
Foto

Soudě podle příspěvků do diskuse budu asi první, kdo vám dává stopro za pravdu. Na zdejším blogu se skutečně mohou naplno vyřádit ti i ti druzí. Ti antibabišové a antizemanové, i když jim jejich názory tady nikdo nebere, by si stále měli uvědomovat, že jsou v menšině. Viz opět stoupající preference hnutí ANO.

1 1
možnosti
AT

V menšině? Matně si vzpomínám ze základní školy, že 30% z celku je o něco méně než zbytek ...

3 1
možnosti
Foto

Aleši, ono to provozování blogu nebude žádná levná záležitost. Proč myslíš, že už dlouhou řadu let jsou ve všech větších prodejnách "flaškomaty"? No, prostě proto, že lidská práce je setsakramentsky drahá.

A když to vezmu přes palec, tak si myslím, že mzdové náklady na blog.idnes budou ročně tak dvě Mega, ale spíš víc. K tomu ještě prostory, technika, proud atd. Ono se to nasčítá.

A jediné, co to může zaplatit, je reklama. Da habe ich aber keine Ahnung, kolik to může sypat. A až to sypat přestane, tak přestane i tento blog.

P.S. Omluva: Někdy občas skočím do němčiny. Zdá se mi to trefnější.

1 1
možnosti
AT

Nějak nechápu proč děkujete za něco naprosto přirozeného a logického. Andrej Veliký by byl hlupák, kdyby dusil médium a platformu, kde ho naopak lidé chválí, opakují jako kolovrátek jeho lži a demagogie. A těch pár urážek? Kdo by se tím v dnešní zhrublé době zabýval. Však on nechodí pro ostré slovo také daleko. Svědkové Babišovi jsou ve svých postojích tak pevní, že svému guru odpustí i trestní stíhání, problematicky nabytý majetek a estébáckou minulost. Ty už neztratí. Blogy a diskuze pod nimi jsou přesvědčivým důkazem.

6 1
možnosti
Foto

Prostě. Kdo umí, ten umí.

1 1
možnosti
OP

Dle nadpisu jsem soudila, že jde o fórek, mýlila jsem se. Pane autore, věci vždy probíhají tak, že napřed je diskuse, kde se strany odhalí. Dnes jsme ve fázi, kdy je jasné, co jsou Zeman a Bureš zač a stejně nás oba drtí. To, že létají plastové lahve dokazuje, že Češi, byť s holubičí povahou, se konečně probouzejí a ti dva na jiné, než hrubé zacházení, které sami produkují vrchovatě, nezareagují

2 2
možnosti
Foto

Nemyslím, že to tak dopadne. Babiš se usadí, je pracovitý jako motorová myš a vyprodukuje nějaké ty výsledky.

Uvažuji, jestli za 5 let, to mu bude asi 69, bude kandidovat na prezidenta. Zní to jako fantazie, ale nemusí být.

Mám kamaráda, je to můj bývalý zaměstnanec. Má IQ okolo 150 a vydělává přes 100M měsíčně. A kdysi, to už je dávno, jsme řešili, kdo bude prezidentem, až Václav Havel skončí.

Já tipoval Klause a on i se svým "mensovním IQ" tvrdil, že to je vyloučené. Takže, asi tak.

1 2
možnosti
Foto

To je tedy argument,to je až děsivé k jakým morálním zvrácenostem jsou lidé ochotni klesnout.Pokud podvodník vyláká miliony a misto toho,aby si je ulil někam na konto,tak si za ně postaví prosperující hospodu,kde zaměstná lidi a vše je najednou v pořádku?Zloděj je pořád zloděj,bez ohledu jakým zpusobem nakradené peníze použije.Na tom se nic nezměnilo,bez ohledu na zaslepený fanatismus některých koblihářu....

7 1
možnosti
Foto

Až na to, že ČH žádnou prosperující hospodou není. Je to kasička na peníze, hospodaří se ztrátou.

P.S. Já nejsem koblihář, já jsem umírněný pivař.

2 1
možnosti
JH

Tak ideálně to tedy opravdu nevidím a navic - jsem si stoprocentně jistý, že kdyby bylo jen a jen na Andrejovi a Patrikovi - vypadal by iDnes a zdejší blog úplně, ale úplně jinak:-)

Něco mezi Rudým právem a webem Romea

2 1
možnosti
JB

J51i41r53i 41B38o44r

15. 7. 2018 10:25

Je to marný,je to marný,je to marný.Rv

5 0
možnosti
Foto

Sám a mně podobní se už díky druhému jmenovanému mohou zde vyjadřovat jen v diskuzi a k vyhození na dlažbu postačil jen blog, ve kterém jsem na základě zpráv četníků v Protektorátu vyjádřil myšlenku, že cikáni (Romové jsou od roku 1970) nejsou líní. Jen nesmějí mít na výběr mezi prací a sociálními dávkami. Pan Bang to překroutil ve stylu komunistických vyšetřovatelů z 50. let a už jsem letěl.

3 1
možnosti
JH

Ano, ti dnešní cenzoři jsou mnohem maskovanější, rafinovanější:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik