Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To si myslíte,že běžní lidé mluví mezi sebou jako Mirek Dušín a jeho parta,která má jistě na nástěnce v klubovně Zemana a Babiše jako vzory slušné mluvy,poctivosti,čestnosti a pravdomluvnosti.Jinak kdo tvrdí,že všichni novináři jsou "elita",to se týká jen pár jedincu jako v každé profesi.Nova,Prima,Barrandov jsou skutečně žumpa,protože ji vytvářejí "obyčejní lidé"....

7 5
možnosti
JK

J74a70n 59K38o29z13á57k

13. 7. 2018 20:50

Jako obyčejně, trochu nechápavý pan Bárta. Jestli si platíte soukromé stanice, tak se vám nedivím, že vás štvou. Skutečnou žumpou, za našeho finančního přispění, je ČT.

4 1
možnosti
VS

V dnešní době bohužel takto mluví i ředitelé velkých podniků před svými zaměstnanci. A to ještě hůře než to co jste uvedl. Takto mluvili pouze mezi sebou a je neslušné to odposlouchávat. Horší je, když někdo takto mluví v přímém přenosu a je si vědom toho, že ho můžou slyšet miliony.[>-]

13 0
možnosti
AT

A vy, když jste mezi nejbližšími kamarády nebo kolegy, nikdo vás neslyší a probíráte své "oblíbence", vyjadřujete se výhradně spisovnými a slušnými slovy a stylem knih o Kájovi Maříkovi?

Ti lidé mluvili sprostě, ale tohle nebylo určeno pro veřejnost, nemělo to nikoho prvoplánově urazit, prostě to byla soukromá silácká debata kamarádů od fochu.

Tak to prosím nenafukujte víc, než je nutné a nedělejte přehnané závěry. Raději se koukněte, jak se veřejně a bezostyšně dokážou vyjadřovat naši čelní představitelé, prezidentem (ke kterému bychom prý měli mít úctu) počínaje.

20 11
možnosti
LB

Naprosto s Vámi souhlasím, pane Tichero, rozhodně bych ze soukromé debaty nedělala žádné drama. Pozice parlamentního zpravodaje není žádná sinekura, je to hlavně o dlouhých hodinách nekonečného čekání, proto ji většinou vykonávají začínající, málo zkušení a hodně mladí novináři, k jejichž věku i to siláctví tak trochu patří.

Daleko víc mi vadí úroveň vyjadřování našich politiků v jejich oficiálních vystoupeních, počínaje panem prezidentem. A vystoupení pana Babiše ve středu v poslanecké sněmovně také nebylo zrovna učebnicovým příkladem vysoké politické kultury.

15 7
možnosti
Foto

Co se té vulgaritu týče, tak si nemají se Zemanem a Babišem co vyčítat. No a úcta? Ta se nedá vymoct, ta se musí "vysloužil" chováním. A oni nejsou těmi, kteří si ji zaslouží.

16 21
možnosti
Foto

Paní Jandová jako obykle Vám nedošlo, že tento kritický blog není o Zemanovi s Babišem ale o novinářích a jejich verbální vyjadřovací úrovni. Samozřejmě nelze všechny novináře házet do jednoho pytle ale přesto je autorův text velmi výstižný a vypovídající.

25 6
možnosti
MV

No...a co zaslechnute posuzovat jinou cestou. Ano, mluvili v vulgárne, ale tak mluví i prezident a projev premiéra směrem k panu Kalouskovi. Takže 1:1. Ale co je hlavní - prezident a premiér by měli mít přirozený respekt a úctu. Mají ji?

12 8
možnosti
JK

J23a72n 53K18o29z29á97k

13. 7. 2018 21:06

Takže, novináři také nemají mít přirozený respekt a úctu?

1 0
možnosti
AL

Zasloužená karma.

Díky za článek.

R^

6 2
možnosti
SN

:-)............Napsal jste to velmi dobře, děkuji! Jak už jsem několikrát psal, nikdy v minulosti, neklesla média tak hluboko. Mám pocit, že už se zbavili veškerých zábran, kultura vyjadřování i když bylo negativní, měla pořád úroveň , která neurážela!

Dnes je to opravdu stoupa, žumpa, jak praví president a nelze než souhlasit. Včera.....podívaná na skutečně "zrychtovaného" Junckera, v TV ani zmínka. Je to podívaná! President, který zavrávorá u klenotů, žádný neví skutečný důvod, ale je z toho celovečerní pořad v TV , v diskusích se to vzpomíná dodnes a paní Němcová prohlásí, že byl z něj cítit alkohol. MOžná se s ním líbala!

JSem už hodně stár, zažil jsem dost, ale.....přestávám tomu rozumět! R^R^R^

12 6
možnosti
MK

Pane Novák.....právě kvůli tomu, co jste tady napsal "Jsem už hodně stár , zažil jsem dost,ale..." se tomu, co tady píšete snad ani nedá věřit....že by jste se za celý svůj život setkával jen se slušně mluvícími lidmi je neuvěřitelné....ale vyvracet vám to nebudu. To víte jen vy sám jaká je skutečnost.

3 3
možnosti
MM

Milá paní Kršková,

žena, která mluví sprostě,

je odporná každému normálnímu chlapovi.

To jste asi ještě neslyšela, že ?

21 1
možnosti
Foto

Už v úvodu automaticky vyskočila škatulka a zejména závěr to potvrdil. :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik