Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Sát se novinářem je dnes jenom o něco málo těžší než stát se blogerem na iDnesu.

Obě skupiny mají svoji elitu, profíky, diletanty, nýmandy, trapáky.

Vás za profíka rozhodně nepovažuju. :-/

8 15
možnosti
JH

J55a88n 74H41u68r94y39c53h

13. 7. 2018 12:51

Novinářská elita? Včera NE, včera žumpa!!!!

Jenom včera. !!!!!!!!!!!!!!!!

15 0
možnosti
Foto

Když mluví sprostě novináři, je to jistě špatné. Když tak mluví premiér a prezident (a nejenom někde na schodech, ale v celostátním rozhlase nebo televizi), to pak ale tleskáte, ne? Oni podle vás nazývají věci "pravými jmény".

24 12
možnosti

Po včerejšku se tedy nedivím, když tuto elitu nazývá Zeman žumpou. Vezmu-li v potaz, že nemají pokoru či úctu k prezidentovi, tak by ji měli mít ke staršímu člověku, který nějakou tu nemoc má. Jejich další vyjadřování je jen jejich vizitkou a tím co naše školy dokážou stvořit.

Zdroj: https://alesszabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670460

Je sranda, jak si někteří myslí, že máme být milí s slušní na všechny. Zejména na jejich oblíbence. Ne, každý by měl dostat to, co si zaslouží. Měli bychom být milí a slušní na lidi co neznáme či kteří si to zaslouží. Což Zeman není ani omylem.

Co se povídání o lidech týče, je to o humoru. Jsou lidé, co si dělají srandu ze všeho. Je to podle mě tak správné. Jen by měli snést, když si někdo bude dělat srandu z nich. A že si dělají srandu z prezidenta, který byl totálně ožralý na veřejnosti (a ne jednou) a nechal se zvolit, i když věděl, že není zdravotně způsobilý? Vždyť si o to vysloveně říká.

Co se vulgarit týče, vulgarity by měly mít své místo, kdy člověk zdůrazní svá slova. Jejich nadměrným používáním se staví do pozice hlupáka.

10 9
možnosti
JL

Nemyslim, ze ke zdurazneni svych slov je potreba vulgarit. Osobne verim, ze vulgarity mohu pouzit jen pri rozmluve s lidmi ktere znam duverne a vim, ze jim to nevadi. Nikdy a v zadnem pripade bych vulgarity nepouzil v pritomnosti lidi ktere neznam, zejmena deti. Prezident si musi byt vedom, ze ho slysi i lide kteri vulgarity nesnaseji, tomu se rika, jemne receno bezohlednost. Takovy predstavitel statu, zejmena nejvyzsi ma slouzit za priklad skolnim detem? Kdyz tak, za ten spatny, ukazka jak se mluvit nema.

5 0
možnosti
JP

Nemusím je poslouchat stačí se podívat kdo je na tiskovce Kájínka(jak tam stepovali asi tři dny) a na tiskovce doktora který vynášel v krabici víno je to svoloč a hotovoRv

4 1
možnosti
JH

Některé detaily mají pozoruhodnou vypovídací hodnotu! Výstižný obrázek téhle české sedmé velmoci:-)

16 1
možnosti
RC

A myslite si, ze v soukromi se budou projevovat nutne nejak zasadne jinak? Kdyz se vladni elity vcetne prezidenta vyjadruji obdobne VEREJNE?

2 6
možnosti
RC

1) Zeman nerekl nic ostrejsiho? Vzdyt hned na zacatku nezapomnel urazit novinare

2) Ten zbytek nema cenu komentovat. Neni to nic, co by se zasadnim spusobem lisilo od Zemanova vyjadrovani, na rozdil od Zemana proneseno v soukromi (i kdyz to nekdo mozna omylem, mozna umyslne pustil do vysilani).

15 12
možnosti
DP

To máte z toho, že posloucháte za dveřma cizí hovory.:-)

8 6
možnosti

A proč posloucháte cizí hovory, to je neslušné. Vy jste nikdy nejel tramvají, neseděl v buse v zadních řadách, no asi ne...Karmu Vám nedám, i když ...výraz "krpatý čobol" se mi líbí, je maximálně trefný a zařazuji ho do svého "soukromého" slovníku :-) .

14 15
možnosti
DN

A proč posloucháte cizí hovory, to je neslušné. - ve veřejnoprávním médiu. Vy jste legrační. ;-D;-)

8 3
možnosti
ZH

Autore, dopouštíte se laciné demagogie. Zevšeobecňujete dle keců nějakých novinářských pěšáků, které se dostali do "éteru" náhodou. A nechtěl bych slyšet, co říká mimo záznam takový Babiš, Zeman či jiní politici. A nevím kde žijete, řeči "obyčejných" lidí bývají mnohem hrubšího kalibru.

20 14
možnosti
AT

Ale když vono je tak kůůůl vytvořit spojení novináři - pseudoelita - sprosťáci - chudák prezident ...

vysoká karma svědčí, že tahle nehoráznost vyvolala spravedlivé rozhořčení u prostých lidí, kteří už dávno prokoukli, jak je to s tou nestranností novinářů, protože jim to řekl Zeman.

12 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik