Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak k tomu titulku, nevyhrál náhodou Babiš volby s programem, že zlodějům už nedá vůbec šanci??? 8-o8-o8-o

6 3
možnosti
Foto

Oznámkovat mínusem nebo plusem nějaký názor, to ještě pochopím. Ale odpovídat těmito znaménky na otázku, to nesvědčí o velké inteligenci, Ivane.

1 1
možnosti
MD

Spousta 'realismu'. Takze karma.

2 0
možnosti
Foto

Ty uvozovky jsou správně :-)

4 3
možnosti
Foto

O rozkradených miliardách nevím nic, předražené armádní zakázky je to ve stylu jedna paní povídala a zatím žádný důkaz, zkrachovalé a vytunelované banky, já znám spíše termín zkrachovalé banky, což je stejné všude ve světě o vydrancovaných dolech nevím nic a to bydlím v Severních Čechách.RvRvRv

6 11
možnosti
TB

a solární elektrárny vůbec neexistují, že? ;-D

8 1
možnosti
MV

Je tu jeden zásadní bod - žádný z premiéru nebyl v době výkonu funkce obviněn z milionovych podvodu jako Babiš. A co víc, právě B heslo do voleb bylo, že zatočí s podvodníky. Kozel zahradníkem. Ale za koblihu a lžisliby část Čechů odpustí cokoliv.

10 2
možnosti
Foto

Všechno v životě je někdy poprvé.

3 0
možnosti
Foto

Samotný Babiš si vysaje za rok necelé dvě miliardy dotací a z nich ještě část vrátí ve formě daní. Armáda lumpů napojených na Starou gardu ročně odsála ze státního rozpočtu desítek miliard. Stačí, že nám po nich ještě na patnáct let zbyla povinnost ročně jim odvést 40 miliard ve formě dotací FVE. Snadno řešitelné dilema.

6 9
možnosti
Foto

Já se přiznám, že strukturu Babišových dotací neznám, ale není tomu tak, že dotaci dávám někomu proto, abych pokryl jeho zvýšené náklady?

Samozřejmě, u FVE to šlo ad absurdum, protože poklesly náklady (zlevnily se FVE panely). Ale, je tomu tak i u Babiše? Lze říci, že ty dvě miliardy jsou čistým příjmem?

1 0
možnosti
SB

Vláďo, naprosto správně!

Mnozí lidé prostě nepochopí, že člověk může plně uznávat, že nějaký politik je gauner, ale přesto toho politika může ten samý člověk volit, jelikož si v politice nedělá iluze o nikom.

Přesně tak se třeba dívám na opoziční smlouvu: Jje nesmysl tvrdit, že nějak moc ovlivnila úroveň korupce, protože ta by tady byla na přibližně stejné úrovni za jakékoli vlády. Tím nijak nepopírám, že tady v tu dobu špinavosti byly. Tím jen odmítám přijmout názor, že t špinavosti byly větší nebo menší než za jiných vlád.

Když člověk vychází z určitého skeptického pohledu, tak ti, kteří si idealizují například TOP 09 nebo bývalé politiky kolem Havla, si automaticky myslí, že si idealizuji Babiše nebo lidi kolem Zemana.

Že si mohu myslet, že Babiš je jedna lumpárna a TOP 09 je jen trochu jinak se chovající, ale v podestě stejná lumpárna, to někteří lidé nejsou schopni pochopit.

6 3
možnosti
Foto

Sluková, Jandová, Bárta - pokud se budete ve svých příspěvcích zaobírat mnou a ne tématem, budu vás mazat.

6 1
možnosti
SB

Vykašli se na to mazání.

Rozumní lidé jasně vidí, že jsi na mnohem vyšší úrovni než ti tři. Právě proto, aby to bylo vidět, je nemaž. Když je smažeš, tak zmizí i důkaz té jejich prázdnoty. Tím smazáním je vlastně chráníš.

Nic horšího jim udělat nemůžeš, než že jim necháš prostor pro jejich vlastní ztrapnění sebe samotných.

3 0
možnosti
Foto

Pokud tady žádné jiné prorepublikové řešení neexistuje, potom nezbývá nic jiného než aby "se lid" ve všeobecném referendu (které zatím ČR nemá) vrátil do 19. století a zvolil si nějaký typ monarchie.;-(

2 0
možnosti
Foto

Hezké, leč nereálné.

1 0
možnosti
NS

"Kterému směru zlodějen dáme šanci?" zeptal se adorant největšího zloděje v porevolučních dějinách ČR.

Twl. to nevymyslíš, to je maximální bizár.

;-D:-/

13 1
možnosti
Foto

Pan Kroupa si asi myslím,že Babiš posledních třicet let žil,podnikal a zbohatnul někde uplně jinde....;-D

10 0
možnosti
JK

Nedá se vám upřít talent na převedení obecně známých, aplaus zaručujících a zcela prázdných frází (např. všichni politici kradou...) do textu stejných parametrů...

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám