Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Obecně takové výkřiky, pískot a podobné reakce nemám rád. A je jedno, jestli se týkají Kalouska nebo Babiše.

6 3
možnosti
KH

Já také ne, ale jak jinak dát najevo politikovi, který uznává pouze to co on uzná za vhodné a ovládá média, že je osoba ve své funkci "nepřijatelná".

12 5
možnosti
MK

M17i69l55a83n 64K10e81s23l

8. 7. 2018 13:42

Retro frčí.V Lidlu už měli retro šunkáč,retro špekáčky,retro všelijaké sušenky a i retro kaštany.Po ukázkách,které jsem viděl v televizi,tak bych řekl ,že v Práglu měli retro slet.Jediné nové,co se na tom sletu konalo,byl ten pískot a zbabělý potlesk ve tmě.Aspoň něco,co na sletech ani Spartakiádách nikdy nebylo.

4 13
možnosti
KT

Ale bylo. Při IX. sletu v roce 1948 "během průvodů dorostu i členstva došlo k demonstracím proti režimu a prezidentu Gottwaldovi. Po sletu bylo komunistickými akčními výbory vyloučeno ze Sokola a existenčně postiženo přes 11 000 členů." ( http://www.slet.sokol.eu).

12 0
možnosti

Netuším, jak dlouho tady žijete, že se ještě divíte...

1 0
možnosti
VP

slušelo by se napsat,že na Sokolky se kašlalo od roku 89,stačí si projít stav sokoloven..

2 0
možnosti
MK

M96i22l91a98n 55K71e62s12l

8. 7. 2018 13:48

Sokolovny jsou majetek Sokola.Za jejich pronájem inkasují peníze.Musí se tedy o ně starat.Přece stát,města či kraje nebudou cpát prachy do něčeho,co není jejich.Když na to nemají,ať to střelí.Funkcionáři budou mít na platy.

5 3
možnosti
Foto

Při vědomí toho, jak Babiš umí zatočit s nepohodlnými lidmi, ať už v podnikání, v politice, nebo s těmi, co mají něco do činění s jeho kauzou a s přihlédnutím k jeho moci, se ani nedivím, že už se opět vytrácí odvaha se proti němu veřejně postavit. Konečně to je to, proč šel do politiky.

23 12
možnosti
AS

Sokolové nebyli anonymní, byli v záběru kamer, to bylo na férovku

20 1
možnosti
Foto

Nevděční?Peníze jim dal Babiš ze svého...?Vy jste si nějak brzy zvykl,že celé Česko a všechny jeho finance jsou majetkem Vudce....

21 4
možnosti
LM

Přijmout peníze a za zády se ošklíbat je pokrytectví.

U jednotlivce rozhodně; v množství lidí nelze čekat takovou míru sebereflexe. Jednak tam pracuje mocný proud přesvědčení "mám nárok"; a osobní ztotožnění není na takové úrovni, aby doputovalo od organizace k volně zapojenému jednotlivci. Ale stejně je to celé takové trapné.

6 9
možnosti
KK

Jj, dal to ze svého, že?

9 1
možnosti
JH

Ono by se dnes možná zatleskalo i za světla. Je to zvláštní kolik "hrdinů" se urodilo v časech, kdy už se to smí. Za totality bych to chválil, dnes mi to už ale přijde spíše jako nevychovanost...

22 10
možnosti
Foto

Já myslím, že to nevychovanost není. Lidé, co olupují ostatní, nesmí žít v klidu, že se na jejich zločiny zapomene.

20 10
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Pavel Szturc - občan...

Seznam rubrik