Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je zapeklitá situace. Ale přikláním se k tomu, co napsal níže Honza. Asi jejímu chování chybí sexepeal. Je ovšem škoda těch promarněných let. Snad se to ještě povede.

Měla jsem v práci kolegyni s podobným osudem. U ní to ale způsobila špatná (upnutá) výchova. Vdala se někdy v 28 letech (byl její první), protože moc chtěla, ale vybrala si špatně...

1 0
možnosti
Foto

Ano, Maruško, i to je svízel, že pak dívka doslova sedne na lep, protože je ráda, že někdo projevil zájem a rozum jde stranou. Jsou to osudy.

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, skvěle napsáno. I v mém okolí se takové ženy nachází, rovněž jako tvé dívce z příběhu, jim přeju hodně štěstíR^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jitko. Je to na světě zařízeno různě, znám paní, která se chlubí, že každému svému dítěti pořídila jiného tatínka a na druhé straně je dívka, která se za svůj dosavadní osud stydí. Nemělo by to být obráceně?:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Zdeni, nemuze to byt tim, ze ja ta Karla az prilis "hodna," a kluci u ni postradaji trochu rostactvi? A pritom verim, ze jak manzelka a matka by mohla byt hotovy klenot.:-)

A jen tak mimochodem, pises po nocich, spis vubec nekdy?;-D

5 0
možnosti
Foto

Já si, Jane, taky myslím, že jednou s ní někdo udělá štěstí. Moc jí to přeji. A máš pravdu, troška přiměřeného lumpačení by mohla i slušné dívce z očí občas problesknout:-).

Nojo, ten spánek. Bolavé zuby a teplé noci mi ho hodně rozházely.:-)

1 0
možnosti

Vzkazuji Vaší klientce, že není nic neobyčejného. Takových, kteří tu zbývají na ocet, je v naší společnosti mnoho. Já byl také takový trouba. Nerozuměl jsem životu. A s mnohaletým zpožděním jsem se do toho pustil. Řada žen to odnesla, protože jsem je nemiloval, jen jsem experimentoval. Nakonec jsem se oženil. A dobře. Lepší holku bych těžko hledal. Popral jsem se i s Bohem. A nakonec jsem Ho začal vnímat jako tvůrce zákonů, které do nás vložil, a kterým jsem se nějak dodatečně učil. Člověk se stává plnohodnotným člověkem a obrazem Božím teprve v milostném vztahu muže se ženou. Tato životadárná láska je obrazem tvůrčí životadárné lásky Boží. To na Vaši přítelkyni teprve čeká... Co člověk opravdu chce, čemu věří, to se mu od Boha dostává. Ne vždy v podobě, kterou si chce botičkou vydupat jak malý chlapeček či holčička.

:-)

3 1
možnosti
Foto

Ano, já také věřím, že mladá žena své štěstí ještě najde. Je velmi slušná a příjemná, věřím, že to někdo ocení.

Děkuji Vám za názor a pěkný den přeji!

1 0
možnosti
Foto

Takových je myslím docela dost, jen to neventilují kvůli rekcím okolí. Uznávám, že už na kolejích se ukazovalo prstem na holky, co "to ještě neměly za sebou"...

3 0
možnosti
Foto

Je to takové hodně osobní téma, ale je fakt, že přesně toto může být třináctou komnatou většího počtu vysokoškolaček, a to přes všechno tradování, jak to na vejšce "žije".

2 0
možnosti
Foto

Autorko, zažil jsem pár podobných kluků i děvčat - milí, příjemní, pohlední, ve společnosti všeobecně oblíbení, nekonfliktní a obvykle až nápadně empatičtí i přizpůsobiví. A zde je problém.

Sledujete-li jejich komunikaci s potencionálním partnerem (partnerkou), je "něco" špatně. To není klasický rozhovor mezi holkou a klukem, kdy by se jeden pokusil poznávat (ulovit) toho druhého, ale velice rychle začnou oba řešit cosi zcela konkrétního, s jejich možným vztahem naprosto nesouvisejícího, kde jakákoli romantika (a nedej bože sexualita) nemá svoje místo. Logickým vyústěním pak je, že se z této dvojice mohou stát výborní kamarádi a "parťáci", ale v žádném případě z nich nebudou partneři, protože v této atmosféře ona potřebná jiskřička ani omylem přeskočit nemůže, neboť jakákoli sexuální přitažlivost je jaksi mimo hru.

Tragedií je, že dotyčný (dotyčná) svůj model seznamování tvrdošijně opakuje a dokud nenarazí na jakéhosi "profesionálního predátora" (od kterého nestihne okamžitě prchnout), či se situace neujme jakási "baba dohazovačka", nic se nemůže změnit.

27 0
možnosti
Foto

A víte, že Vaše vysvětlení vůbec není špatné? Moc pěkně jste to rozebral i zdůvodnil. Děkuji za přečtení i za příspěvek!!!R^

0 0
možnosti
PK

Nikdy nic není stoprocentní ale jako kmet si myslím, že dříve seznamky byly solidnější způsob. Věřím, že dnes,jak se uvádí, je tam více podvodníků a úchylů. Bohužel.

2 0
možnosti
Foto

Já kdysi znal dívku, která také ve svých asi 15 letech tvrdila, že po pádu z koně nemůže mít děti. Kamarád se toho chytil, "nedával si pozor" a pak měli krásná dvojčátka.

1 0
možnosti
MS

Proč "také" ? On tady někdo tvrdil, že hlavní hrdinka příběhu nemůže mít děti ? 8-o

1 0
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno! Jak to vidím kolem sebe, těm chlapům už se asi přestal tvořit testosteron. S námi to už v sedmnácti lomcovalo, co neskočilo do rybníka, nebo nevylezlo na strom, bylo naše. Tak jsme se jako puberťáci chválili.

Doba se změnila, vidím to pořád kolem sebe, jsem denně s lidmi i o tři generace mladšími,(jezdím s nimi na koni), dnes spíš děvčata dobývají kluky, ti dost ve velké míře, nezájem. A to nejsou někdy žádní krasavci, nebo dokonce inteligenti.

My to nezměníme, můžeme jedině konstatovat skutečnost! R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

R^Děkuji Vám za sympatické zhodnocení, navíc máte s Karlou společný jezdecký sport. A s prohozením rolí při dobývání máte pravdu, taky jsem toho byla nesčetněkrát svědkyní.:-)

1 0
možnosti
OU
Foto

Děkuji Vám za zastavení i za zamyšlení. Určitě to nějakou příčinu mít musí, což jako žena nejsem schopna dešifrovat - viz. sexuální přitažlivost apod. Mně prostě slečna přijde vzhledově v pořádku. Je spíš drobnější postavy, ale nepřijde mi moc průbojná, lépe řečeno zřejmě nebude moc dravá, ale to zřejmě důvodem není, znám spoustu tišších a nenápadnějších lidí, kteří mají rodiny.

3 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2182x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik