Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

No, že by se ani mezi koňákama žádný nenašel někdo by si chtěl vrznout? To se mi nechce věřit. Já musím některé ve stáji odhánět vidlemi, aby dali pokoj. A to už nejsem atraktivní třicítka. Na té holce fakt musí být něco divného. Zkusila bych nějakého psychologa. Možná nevědomky ty chlapy něčím odrazuje.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem to od ní pochopila tak, že po úrazu do oddílu nechodila, byla samé lázně a ozdravovny a dohánění učiva, zřejmě i nějaká fóbie z toho prostředí zapůsobila, a teď tam začala docházet vlastně už za jiné situace, kdy už její přátelé mají rodiny nebo jsou spárovaní, zkrátka je to už něco jiného, než když jí bylo těch patnáct.

Jinak to ohánění vidlemi Vám moc přeji;-DR^

0 0
možnosti
JS

Zdeni, znát takovou osůbku, podala bych jí inzerát, zřídila e-mailovou schránku a nechala "divy" života, ať tvoří to své.

To jsem provedla mojí kamarádce a...

Nejdřív mi spílala.

"Já tě zabiju!"

Dneska je šťastná, milovaná a prvně v životě, neřeší vzhled, ale nitro svého parťáka pro život...

Občas stačí jeden prst čarodějnice, do života druhých vnořený. Zbytek je na nich :)

Na zuby bolavé, je skvělý odvar z bezinkových plodů - osobně vyzkoušené!

9 2
možnosti
Foto

Janičko, já být tou Tvojí kamarádkou, pro kterou jsi odstartovala štěstí, tak Ti až do konce dnů peču patrové dorty se šlehačkou:-)

Odvar z bezinkových plodů mě zaujal. Zatím mumlám v puse šalvějový odvar a koupila jsem si hřebíčkovou tinkturu. Prostě umím být bolesti dobrou hostitelkou, tak se nemůžu divit, že se jí nechce odejít.

0 0
možnosti
PN

Mozna zapracovat na svem zevnejsku by ta vase znama Karla mohla. Pokud je silna, tak proste zacit cvicit a zmenit jidelnicek. Idealne pod dohledem profesionala, jiste by ji nemrzelo pusitit nejakou kacku. Hodne se da take pracovat s makeupem a ucesem, mrknete na google fotky: "The Power Of Makeup". Zase to chce dobreho profika, aby vedela jak se licit. Anebo je Karla zcela neschopna jakekoliv sebereflexe. Pak se s tim zel neda nic delat, at si poridi pejska a najde nejake konicky.

1 1
možnosti
Foto

Dole paní Ortova píše,že je spíše drobnější postavy.:-)

A víte,co jsem zjistila? Že hodně chlapum,kteří jsou za groš kudla,se líbí oplácané holky.

5 0
možnosti
Foto

Pro seznámení je dobré dělat nějakou činnost, kde je smíšená společnost, ale dělat to víc kvůli činnosti samé, než pro seznámení. Když jsem hrála s kapelou, mj i po hospodách, strašně mě to bavilo, a o chlapy jsem celkem nejevila zájem, jako o kamarády samozřejmě jo, zvlášť v kapele. Fidlala jsem a to bylo pro mě č.1. Ale kluci mě pak povinně vozili nebo vodili domů, neb jsem měla okolo sebe přesamcováno, a celkem kvalitně. Takže by bylo stačilo vybrat si. :-)

4 0
možnosti
Foto

Ivanko, to musel být krásný kus života s kapelou.R^

JInak s tou smíšenou společností a sdíleným koníčkem to je svatá pravda. Tam můžou přeskočit sympatie zcela spontánně. Já vím, že zároveň nemusí, ale šance tu bývá.

1 0
možnosti
Foto

Moc hezký blog, protože je ze života. Mám takové ráda a už vím , že když ho otevřu, nebudu litovat. A takových žen, mužů je. Věřím , že jednou to přijde a bude to stát za to....Co je to 30 let? Mládí. R^

2 0
možnosti
Foto

Milá Dano, to je od Vás nádherná reakceR^ Anooo, co je to třicítka, vždyť to je věk, kdy si člověk ještě bez problémů pamatuje spolužáky ze základky:-).

1 0
možnosti
VV

To se stava.

Znam jednu takovou, dnes uz dost pres ctyricet, ktera byla nejmladsi ze tri sourozencu. Nejdriv ji napdniky odhaneli tatinek se sourozenci a kdyz se bratri postupne ozenili a tatinek zemrel, o tu uz skoro prezralou zenu prestal byt zajem. Potencialni partneri byli vsichni uz zadani.

A pak jeste jeden pribeh se stastnym koncem. Slecne W. prebrala nekdy asi pred 100 lety jina jejicho zenicha, a ta se zarekla, ze jineho nechce. A kdyz ten pak ve vehu hodne pres 80 ovdovel, si nakonec slecnu W vzal.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za zastavení i za oba příběhy ze života.R^

Ten druhý příběh je velice roztomilý.:-)

0 0
možnosti
Foto

smutný příběh Zdeni-ani nevím co dodat, snad jen že ženám s podobným osudem držím palce:-)R^V

3 0
možnosti
DP

Ja jim taky drzim palce, ale zrovna tak drzim palce i muzum s podobnym osudem, kteri taky existuji, jak sem napsal v prispevku dole o mem byvalem kolegovi v praci.

2 0
možnosti
JU
JH

J90a77n 35H62a68r83v63a81n

7. 7. 2018 11:54

Kdysi byla lektorka angličtiny - mladá Angličanka, velmi šokovaná z toho, když jsme my muži, posluchači, jednohlasně tvrdili, že takové, které jsou příliš ochotné, nás nepřitahují.

Tak jestli také na té Karle není znát přílišná ochota? Z toho co píšete, bych řekl, že nejspíš ano. To ale Vy nemůžete posoudit, při těch setkáních s muži nejste. Možná ale dát radu v tomhle směru.

4 0
možnosti
Foto

Aha, zřejmě myslíte, že ta zoufalost už mít známost je pro muže čitelná, že vnímají něco, co ženy na druhé ženě nemůžou postřehnout. Vidíte, ani to nelze vyloučit.

0 0
možnosti
JK

Možná si jen kluci netroufají. Kdysi jsem potkal fajn holku. A vůbec mne nenapadlo, že by tak fajn ženská nikoho neměla a stála zrovna o mne, takže jsem ji bral jako kamarádku. Až mne její teta trochu "postrčila". No a dnes jsme spolu už 46 let. :-)

15 0
možnosti
Foto

Jééé, Jaromíre, to je překrásné! Upřímně Vám blahopřeji a jen tak dál!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 512
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2182x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik