Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Paradox je, ze tyto stanice bylo nejlepe poslouchat na sovetskem prijimaci VEF4. Nadherne rozprostrena kratkovlna pasma, mel jsem seznam casu a frekvence a vzdycky jedna frekvence nebyla rusena (asi pro rezimni monitorovani o cem se hovori). Ale diky tomuto prijimaci a selektivite pri velmi mirnem rozladeni se daly poslouchat i ty rusene stanice.

Samozrejme ze jsem poslouchal v soukromi a nikomu se tim nechlubil, jen v uzkem okruhu pratel...

5 0
možnosti
Foto

Já jsem vyškolený letecký spojař a kdysi (1972) jsem ty sovětské mašinky uměl, jako když bičem mrská. Byly to nevzhledné, ale výkonné a spolehlivé stroje. A teď už si ani nepamatuji, kolik mezifrekvencí ta která stanice měla.

1 3
možnosti
Foto

Tak příště nemyslet, ale napsat rovnou. !

Jelikož, jako jistě uznáte - nikdo neví, co se Vám urodilo za lebeční kostí, když to nenapíšete. ;-)

2 0
možnosti
MB

Ale jistě, souhlas. "Fikanost Komunistů", byla postavena na Vedoucí úloze - která tvoří pilíř státu. Jinými slovy, nadávám na Komunisty - zesměšňuji je, ale vlastně bořím a ohrožuji stát. Odsud pak pramen šikany. Jisté pole oporty, dala Helsinská konference z. r. 1975 - Lidská práva, (bod 7). Objevili se i odvážní, Burešová, Rychetský, kteří obhajovali. Trefně to popisuje blogerka , kdy STB zesnulou Burešovou vede pod "Dámou", aby její místo nyní zaujala malá - Velká - S dámskou, králičí prací. Jsou to obrovské proměny doby ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 4795
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal