Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte můj obdiv a já se s Vámi vracím o pár let zpátky. Barvy byly jasné - nejstaršímu slušela modrá, pak holčičce červená a další kluk měl rád zelenou. Ale pak přišly barevné sáčky na svačiny do školy- u nás to byla modrá, fialová, zelená, žlutá, červená... Systematičnost je skvělá a zvládáte úžasně. A - bude to čím dál lepší R^

1 0
možnosti
Foto

Mazec, statečná žena a ještě nápaditá.R^V

1 0
možnosti
JK

Tedy, jen na chvilku jsem si to představila a udělalo se mi nevolno. :-)Mám dva starší kluky taky cca 14 měsíců od sebe. A k tomu půlroční mimino, ale naštěstí už s čtyř a pětiletým rozestupem. Mít je takto zasebou všechny tři si nedovedu představit. Na barevný systém jsme ještě nenaběhli, spíš naopak, kluci se téměř dorostli, takže mnoho věcí prostě sdílí a zbytek si pamatují. Máte můj obdiv a přeji do budoucna hlavně hodně zdraví a pevné nervy.

1 0
možnosti
Foto

No u vás musí být taky veselo:))) ZdravímVR^

0 0
možnosti

Kateřino, smekám, jak při tom zápřahu dovedete být systematická. A protože ta poslední fotka je skvělá, věřím, že to i nadále zvládnete na jedničku:-)) A klukům přeji takovou mámu!

Hodně štěstí!

2 0
možnosti
Foto

Katko, to je tak hezký...R^přeju hodně síly a jsem ráda, že tohle mám za sebou. I když...byly to hezký léta, to jo.

1 0
možnosti

Téda, Vy jste kreativní a moc šikovná maminka! Gratuluji ke třem mazlíkům, přeji hodně pevné nervy a hlavně co nejvíce radosti v rodinném životě!;-)

R^

1 0
možnosti
Foto

J45a56n62a 44M57a59j59o32v65á

24. 6. 2018 12:01

Za pár let budete vařít v desetilitrovych hrncích :-). To budou zase jiné blogy :-)

6 0
možnosti
Foto

Kačenko, barevné vychytávky jsou nápad za všechny prachy! Díky i za skvělou fotodokumentaci!R^

2 1
možnosti
DT

Barvičky na ramínkách!!! To je skvělá vychytávka. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

děkuju,taky z ní mám radost;-D

0 0
možnosti
Foto

Díky barevnému systému poznávám na více než patnáct let starých fotkách, která holka je která. Kdysi jsme "najeli" na červené a modré rozlišení - bundičky, čepice, kartáčky, aktovky do školy... a nějak to tak zůstalo, že když si mají holky vybrat mezi těmito barvami, tak vím, kdo po čem sáhne.

Ale stejně máš, Katko, můj neskonalý obdiv: tři prckové hned po sobě na samotě u lesa. Mně úplně stačila dvojčata v pátém patře bez výtahu.R^:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Páté patro bez výtahu, s dvojčatama, to je velice výživné. Nebyl by o tom blog?:-) S těmi barvičkami na rozlišení - u mě a mého dvojčete to bylo podobné-já měla od malička červené naušnice, ona modré. Bráchové nám říkali červená princezna a modrá princezna. Učitelky na základce nás podle těch naušnic poznávaly a říkaly si k tomu nahlas RMKČ(Radka modré, Katka červené).;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 13080x
Lékařka a spisovatelka. Pracovala jako pediatrička v Baťově nemocnici ve Zlíně a následně na klinice v Německu. Nyní pečuje o malé pacienty v dětské léčebně v Luhačovicích. Spolupracuje s firmou HiPP, pro kterou píše články a brožury. V podcastech „Baby talk“ sdílí své zkušenosti s posluchači coby pediatrička a maminka v jednom. Narodila se jako jednovaječné dvojče a vdala se za muže, který má taktéž svou identickou kopii. Během tří let se jim postupně narodili tři synové. V roce 2018 byla čtenáři ONA Dnes zvolena Ženou roku. Dříve psala blogy, za které obdržela i několik ocenění, série nazvaná Já, doktorin vyšla knižně. Nyní se věnuje psaní beletrie, a to románů s thrillerovým nádechem (Zítřek ti nikdo neslíbil, Odbočka v lesích, Jiné místo)