Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vsem dekuji za zajem a za to, ze jste si precertli muj clanek! Omlouvam se za gramaticke chyby. Rada pouzivam citoslovce a pisi srdcem a ne dle gramatickych pravidel. Myslim, ze o tom je blog, a ne o vyuce ceskeho jazyka. Rada budu za kritiku, pokud bude onjektivni. Diky vsem!R^!:-):-)

0 0
možnosti

Tak pošta už se nově ani nenamáhá vhodit do schránky oznámení o neúspěšném pokusu doručení. Stížnost je zbytečná a od jisté doby se snažím co jde řešit přes konkurenci.

1 0
možnosti

Nezoufejte, jsou ještě horší věci než Česká pošta:-)

1 0
možnosti

Určitě se to už obrací k lepšímu.Potkal jsem totiž Chovancova estébáka Laubeho,který ho za odměnu za dobře provedenou likvidaci protimafiánského útvaru odměnil vysokou funkcí na České poště,jak roznáší poštu a balíky.

3 0
možnosti

No já myslím, že Česká pošta je alespoň o tři koňské délky lepší než úroveň článku paní autorky. Pošta sice není bez chyb a občas se něco nepovede, ale se ztracenými dopisy či balíky jsem se zatím nesetkal. Úroveň služeb je proměnlivá úměrně úrovni lidí, kteří momentálně na poště pracují.

2 5
možnosti
Foto

Konska delka je horizontalni a uroven vertikalni velicina. To je jako srovnavat hrusky a tresne. Ale diky za comment - i negativni se ceni.

0 0
možnosti

K16a77r21e12l 71B92o71k

22. 6. 2018 23:28

Autorka blogu se zřejmě dívala ve čvrtek na televizi Barandov.

1 1
možnosti
Foto

Bohuzel, ziji v Rakousku. Neco mi uteklo?:-)?R^

0 0
možnosti

Já posílám balíky často a pravidelně, a pravidelně se setkávám s tím, že se pošta ani nenamáhá vhodit oznámení do schránky. Celkem se mi ale osvědčil doplňkový text připevněný na balík zasílaný do místa s problematickým doručením:

Vážení poštovní doručovatelé - Depo Praha 702 !!

Tento balík je očekáván adresátem na uvedené adrese. Adresát je přítomen od 8 hod ráno do 19 hod večer neustále.Tak **CENSORED***, laskavě zvedněte své líné **CENSORED***, a račte ten balík doručit, místo toho, aby jste vhazovali do schránky informaci o zásilce, pro kterou si adresát musí dojít na poštu. Dělejte to, za co je tato zásilka zaplacena !!!

Upozornění:

Výšeuvedený text neplatí pro doručovatele, kteří svou práci dělají odpovědně a svědomitě.

4 0
možnosti

P21e90t73r 22L47a33n75g33e17r

22. 6. 2018 18:33

Ja nevim, ale u nas zasilky dochazeji vcas a v poradku.

0 0
možnosti
Foto

Ohledně doručování balíků ČP mám krásný příběh, kdy jsem čekal poněkud těžší balík cirka 30kg a byl jsem doma, právě proto, abych si pro něj nemusel na poštu, kterou jsem tou dobou měl poměrně vzdálenou a auta nemaje. Během odpoledne jsem již byl nervózní kde balík je a podle tracking systémů České Pošty jsem byl nezastižen.

Nebyl jsem líný a volal jsem na linku, kde mají na starosti doručovatele a slušně jsem se paní otázal, jak je možné, že mě řidič nezastihl, když jsem byl celý den doma a zvonek nezazvonil. Opáčila mi že jí je to jedno a že to je můj problém a balík mají na poště. Velmi slušně jsem poděkoval a zavolal vedoucí pobočky, kde jsem jí celou záležitost vyložil s tím, že očekávám, že pošta balík doručí a to ještě ten den a že nechápu nekompetentnost zaměstnanců, kteří nejsou schopni u balíku zazvonit na označený zvonek u dveří. No chvíli jsme se dohadovali a padlo v naší konverzaci také pár slov typu stížnost, český telekomunikační úřad a medializace. Nechal jsem jí na sebe číslo, aby se náhodou nestalo, že by třeba zvonek nefungoval a čekal co se bude dít.

No světe div se asi za hodinu a půl mi volal pán z České pošty že mi veze balík, je skoro před barákem a jestli si pro něj přijdu, nebo ho pustím do baráku a on mi ho vynese nahoru. Pro balík jsem si došel, balík převzal. Pán přijel normálním autem ne dodávkou a když jsme se zapovídali, tak mi řekl, že to že jsem si stěžoval až u vedoucí pošty bylo správně, protože zrovna nabrali nové poštáky a ty na to z vysoka pečou nedoručujou a jenom hážou papíry do schránky.

Je to záležitost už zhruba deset let stará, ale pokaždé když řeším cokoliv s českou poštou tak si na to vzpomenu.

Ona je spousta doručovatelů, kteří dělají svojí práci pořádně a dělají všechno proto aby se k vám ta zásilka dostala, ale bohužel ty lemplové jsou víc vidět.

8 0
možnosti
Foto

I já mám podobnou zkušenost... a mně se i podařilo sehnat a seřvat řidiče. Od té doby mám relativní klid. Páni řidiči volají jak o život, že jsou před domem, a to nejen z ČP, balíčky ochotně přivezou a jen náhodou, když to nejde, se domluvíme buď na příští den nebo na ponehání na poště.

Ale dalo to fušku. R^

1 0
možnosti

Moje zkušenost je, že ČP neumí doručit ani "úřední obsílku". Reakce vedoucí doručovatelek a vedení vč. GŘ je typická, t.j. legrační. A řešení je , že GŘ odešel s 8,5 mega. Tato země je naše, tento bordel. Na úřadech padají smíchy, co si všechno necháme líbit :-) /jen se opakuji/

7 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Když hrajete fér, hraji na Vaší straně ! :-) 

Seznam rubrik