Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Trochu opožděně jsem to přečetl a řekl bych, že již bylo napsánoR^

1 0
možnosti

Každý bychom si měli sami pro sebe a na vlastní odpovědnost rozhodovat o svém vztahu k okolí. Migrant nemigrant. Mě dost štve způsob, jakým se sem z Afriky verbují a dostávají. Většinou z bezpečných zemí. Evropa je vylíčena jako ráj, převaděči je oberou o spoustu peněz a pak jich tu spousta parazituje na příspěvcích státu, aniž by projevili sebemenší zájem, něco se naučit a začít pracovat. Převaděči jsou u nás v Evropě téměř hájeni. A to je moc špatně. Je z toho všeho obří byznys. Bylo by asi zajímavé vědět, v čí kapsách končí největší podíl na zisku. Vy pane Pražáku jen potvrzujete svým blogem mé tvrzení v první větě. Určitou část vyžírků najdete mezi tzv. slušnou českou společností zrovna tak, jako mezi migranty. Moc zdravím :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to byznys s lidmi a to je spatne. Diky za koment, hezky vikend:)

0 0
možnosti
Foto

mě ted nejvíc zajímá migrace koček na zahradě:-)

3 0
možnosti
Foto

Krásná starost, Jaroníre, pozdravuj je ode mě:-)

1 0
možnosti
PH

Nádherný, z prstu vycucaný, příběh, navíc je to jak slohová práce z páté třídy ZŠ.

0 1
možnosti
Foto

Nechne na čtenářích, ať sami posoudí, jestli jsem si článek vymyslel nebo jestli teď lžete vy. Dokázat to nemůžeme ani jeden z nás:-P

1 0
možnosti
Foto

R^pozor Jane, já napsala pár podobně laděných článků a už je ze mě vítačka, sluničko a podle blogera Kindla dokonce muslimka;-D

aby se do tebe také nepustili;-)

ačkoliv po přečtení komentářů si znovu ověřuji to čeho jsem si všimla mnohokrát.co si troufnou k ženské si netroufnou k chlapovi-když napíše ženská něco s čím nejmenovaní diskutéři nesouhlasí, tak ji uráží a zesměšňují, u chlapů chodí kolem stejného či podobného tématu mnohem opatrněji:-/

2 0
možnosti
Foto

Libu, nemám nejmenší důvod té paní nevěřit a tudíž ani její vyprávění nezveřejnit. A pokud jde o Tebe, však Ty se nedáš:-)

Krásný víkend:-)

2 0
možnosti
Foto

Stejně tak není domorodec jako domorodec.;-)

2 0
možnosti
Foto

Neb neni clovek jako clovek;)

2 0
možnosti
PT

Není migrant jako migrant ale jedno je prokázané spolehlivě, mohamedánské a africké komunity jsou velmi problematické a vytvářejí neřešitelné problémy společenské, bezpečnostní, sociální, navíc problémy, kde je jisté, že s časem porostou a porostou.

Jednu takovou komunitu už tady máme, a není zdaleka tak nebezpečná a problematická jako ta mohamedánská nebo africká, bylo by zločinem vůči našim potomkům jim sem z nějakého patologického pahumanismu nasadit něco, co by tuto zemi měnilo tak trochu na Afriku a tak trochu mohamedánsko, což by znamenalo drancování sociálního systému, násilí, kriminalitu, nesnášenlivost, náboženský fanatismus, bordel a zápach, občanské války, terorismus.

5 1
možnosti
Foto

Dejte chudým, co máte v mísách, a hle - všechno vám bude čisté!“ (evangelium podle Lukáše 11,41, ČEP)

Zdroj: https://vlastikfurst.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667179

0 0
možnosti
Foto

K35a46r54e36l 87C41a61c29h

21. 6. 2018 18:37

Vystihl to, řekl bych, krátce a správně pan Hermánek. Nepochybně se v každém etniku vyskytují jednotlivci s dobrým charakterem a jednotlivci s charakterem dejme tomu narušeným. To ale není důvod měnit pohled na nebezpečí, kterým migrace současných rozměrů ohrožuje Evropu. Jde skutečně o nebezpečí změny kulturního prostředí. Pro nás dnes žijící, tato migrace přináší, krom ekonomické zátěže, jen občasné excesy. Pro naše potomky však, pokud s tím neuděláme něco dnes, to znamená, že budou žít tak, jak se žije v Africe, či na Středním východě. Při natalitě Evropanů 1,4 - 1,9 a natalitě příchozích 6 - 8 dojde k přečíslení během několika desítek let. Naši potomci nás budou proklínat.

8 1
možnosti
Foto

Tak to je logické a jak už jsem odpověděl právě panu Hermánkovi, záleží na politicích a voličích evropských zemí, jak s tím naloží. Zatím to v některých zemích moc dobře nevypadá, ale princip - pokud tu chceš žít, musíš respektovat zdejší zákony (morálka, kultura atd.) - je nezbytný.

Tato odpověď je i pro pana Tesaříka o kus výše.

PS: Jen tak mimochodem, článek nebyl o obecném řešení těchto problémů, ale o něčem trochu jiném.;-)

3 0
možnosti
IB

I35v74o 22B49o61u63š20e

21. 6. 2018 17:49

Ono je spíš pravděpodobné, že ten pětieurový migrant byl spíš EU-spoluobčan z Rumunska nebo Bulharska.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2126
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 1304x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.