Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nejsem nadšen děním kolem homosexuálních dvojic, ale existují a nezvolili si to,prostě tu orientaci dostali do vínku. Humor je skvělá věc a miluji ho ale nesmí příliš zesměšňovat a ubližovat...mám ho rád v podání M.Ebena a K.Šípa, ale už pan Kraus není můj šálek...

0 0
možnosti
PV

P16a12v53e41l 79V55é78b38r

20. 6. 2018 16:55

Něco jako "lezbička" neexistuje. U žen se homosexuální jedinec nazývá lesbičkou - podle ostrova Lesbos, na kterém básnířka Sapfó velebila ženské homosexuální vztahy.

0 0
možnosti
Foto

Je neuvěřitelné, jakou hovadinu je schopen napsat člověk s vysokoškolským vzděláním...

2 0
možnosti
JL

To je zajímavé, jak se lidstvo v posledních 20 nebo kolika letech vrhlo na homosexualitu. Předtím pokud si vzpomínám se teplouši nikdo nezabýval, byla to prostě jakási zvláštnost, o které se mlčelo nebo se dělaliy narážky. Lidi se asi nuděj.

2 0
možnosti
LW

To není jen homosexualita, v posledních 20 letech se řeší tolik kravin, který vždycky byly a nikdo se nad nimi nepozastavoval, až to hezký není. Mně kolikrát zůstává rozum stát nad tím, co všechno jsou lidi schopní řešit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik