Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Řešení je snadné, navedla mne na to dcerka. viz https://www.batmanstream.net/. Prakticky všechny utkání naší ligy, našel jsem si i svůj neporazitelný Baník, (nikoho neporazí). Chválím i Sky link, hlavně za službu 1 karty, kterou je možno sdílet 4x ! Stačí heslo a číslo karty. Kdekoliv, na jiných PC - využívají členové rodiny. Kromě toho existují i další servery, kam se dá provrtat. V podstatě 3 zdroje - TV + SAT + PC:-)

0 0
možnosti
DR

Otázkou je zda-li tato snaha za tu Kapr ligu stojí a v tom se asi bohužel neshodneme.

0 0
možnosti
Foto

Já jenom technickou. O2TV má velký problém s kapacitou, čím jste dál od ústředny a čím víc je v řadě před vámi uživatelů, tím nižší příjem. Proto po celém státě přibývají bílé krabice s nápisem "zrychlujeme Internet", tedy změna připojení z ADSL na VDSL. Konkrétně u mě nejdou připojit dvě televize současně, kamarád je na tom ještě hůř, může být buď na internetu, nebo mít puštěnou televizi.

S placeným fotbalovým kanálem nemám problém. Když vidím, že průměrná vstupenka na Spartě se blíží ke dvou stovkám, tak za to dám za TV Fotbal za měsíc.

1 0
možnosti
ZK

Však nám musí za výpalné stačit divize, nebo kuželky ze záznamu. Ne?

1 0
možnosti
DR

Já naopak chválím každého kdo ve sportu bouchne do stolu a řekne už dost předraženým sportovním právům, poněvadž ty ceny jsou již astronomické. A zrovna tahle vypečená firma se už s fotbalem spálila jednou a když se někdo nepoučí jednou tak jim prostě není pomoci a tudíž jsem zvědav jak dlouho u tohoto z jejich hlediska opět prodělečného podniku zůstanou tentokrát. ;-D

0 0
možnosti
PK

No, fotbalová liga a ČT jsou dvě věci, kterých není škoda a to ani když se vzájemně opouštějí...:-)

3 0
možnosti
JN

Souhlasím s Vámi, ovšem hlavní vinu bych dával Ligové fotbalové asociaci, která O2 prodej výhradních televizních práv umožnila. Jsou teď nadšeni z toho, že od O2 dostanou kluby dost peněz, ovšem už jim nedochází, že když se na ligu bude dívat minimum diváků (pochybuji totiž, že by si kvůli naší lize většina lidí O2 pořizovala), brzy opadne i zájem většiny sponzorů.

4 0
možnosti
JH

J28a25n 27H37r23u45š79k65a

20. 6. 2018 13:37

aha a O2 to platí z čeho? jen tak z rozmaru? evidentně si to lidí koupí dost...Zas si nemyslete, že někdo Vám krade fotbal jen díky jeho pomstychtivosti...lidi si to pořídí v ceně pár krabiček cigeret za měsíc...

0 0
možnosti
Foto

Kanál ČT Sport by se měl spíš přejmenovat na Retro sport. Přímých přenosů tam je žalostně málo a pokud, tak to bývají okrajové záležitosti.

Německá veřejnoprávní TV nemá sportovní kanál, ale pokud jsou vrcholné sportovní akce, dělí se o ně Das Erste a ZDF. Pokrývají olympiády, různá MS, v zimě všechny sportovní akce mezinárodního významu a pohárový fotbal.

3 0
možnosti
Foto

Němci mají dost peněz.

1 0
možnosti

I22v70o 87Ž62á87č21e64k

20. 6. 2018 13:00

A proč by se za televizi nemělo platit? Není to životně důležitá služba jako např. zdravotnictví. Když se člověk nedívá na televizi, tak to přežije. Když se chce dívat, ať zaplatí. Koneckonců i ta veřejnoprávní TV je vlastně komerční, je placena formou koncesionářských poplatků.

1 0
možnosti
Foto

V podstatě se přibližujeme americkému modelu:

1. Zdarma šířené televizní stanice (ABC, CBS a NBC - nevím kam spadá CNN), kde je všudypřítomná reklama (U nás NOVA, PRIM, Prezidentov atd.).

2. Placené televizní kanály, jako je "Domácí pokladna kina" (HBO), kde by reklamy být neměly a kde je často možné vybírat si placené programy ze široké nabídky.

Možná to nepíši přesně, nejsem odborník. Ale tak nějak to vypadá.

0 0
možnosti
Foto

To je posttotalitní myšlení. Před lety jsme mohli sledovat F1 na tehdejší ČST. Ale to je minulost. Za zábavu, a sledování sportu zábavou je, se prostě platí.

0 0
možnosti
PK

Problém je, že O2 TV lze pořídit pouze od O2 přes pevný internet. Není v nabídce jiných poskytovatelů přes satelit ani přes kabel. Takže sposuta lidí, i kdyby si ten kanál chtěla zaplatit, nemůže.

2 0
možnosti
ZH

Sport nedotovat, obzvláště ten vrcholový (a fotbal už vůbec) a z veřejnoprávní televize zachovat pouze 1 čistě zpravodajský kanál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik