Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S úsměvem jde všechno líp, Libuš. :)) a všimla jsem si, že to umíš. Obdivuju tvůj klid vůči turistům. R^ Hezky napsané, je vidět, že se v práci fakt nenudíš. :)

0 0
možnosti
Foto

díky Bohunko-člověk si zvykne na všechno-možná právě díky tomu jsem tak "zocelená" vůči místním trollům, kteří mě občas velmi nevybíravě napadají a urážejí-Zdenička mi na blogerském. srazu sama řekla že se diví, jak to můžu tak docela v pohodě snášet;-)

0 0
možnosti
LI

Pestrý život;-D - ne časopis, ale ten Váš, já bych na to asi (už)neměla.;-)

0 0
možnosti
Foto

děkuju paní Ludmilo ale věřte že si každý rok říkám, že změním zaměstnání-hezký blížící se víkend přeju:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Přesně, práce s lidma je pořád jiná... a vlastně stejná. Ale tady máš můj obdiv, buď bych se musela udržovat totálně na mol, nebo by mě z nich klepla pepka.;-D;-)

2 0
možnosti
Foto

já myslím že ty to Klárko také nemáš lehké:-)R^

0 0
možnosti
Foto

R^Libuško, celé mě to pobavilo, ale věta "My trochu bloudit", se asi stane mým heslem pro mé tradičně pozdní příchody.;-D

1 0
možnosti
Foto

to jsem ráda že jsem ti obohatila výrazivo-už beztak skvostné;-)

0 0
možnosti
RK

Smůla je, když návštěvník přijede do cizí země a požaduje, aby všichni bezvýhradně akceptovali jeho potřeby a zvyklosti, anžto on je tam hostem. A když přijedete k němu, vysvětlí vám, že on je tady doma a nějaké cizí móresy mu tam tahat nebudete. Hlubokosklon před lidmi jako Libuška, že ještě nevzali (v jejím případě nevzala) do ruky Kalašnikov a nepozměnila statut turistického ruchu u nás. Po přečtení její knížky jsem přesvědčen, že každá porota by jí musela osvobodit.

0 0
možnosti
VV

nekdy je to opravdu trosku jiny. nezapomenu na prohlidku hradu Pernstejn, kde nam pruvodkyne s nekonecn dlouhejma nohama a sukynkou stezi zakryvajici tvaricky vypravela o souvislostech s hradem. A dost toho vypravelaovaldstejnovi. Neodpustil jsem si otazku zda ten valdstejn nebude totozny s nemeckym Wallensteinem. Vubec ji to nerozhodilo a s usmevem odpovedela, ze nevi.

Ovsem kdyz se pak ponekud nesourode zminila O "Wittelsbacher" a zamku Nympenburg v Hollandsku. Jsem hlasite protestoval, ze zamek Nymphenburg se nachazi v Mnichove a Wittelsbachove byli Bavorsti kralove. Se s usmevem omluvila, ze toto opravdu nevedela.

1 0
možnosti
RP

R^:-) Hezké čtení i pro nás poučné co občas spěcháme a vlastně není kam..

1 0
možnosti
Foto

máte pravdu Radko, pořád spěcháme jako bychom chtěli do cíle dospět co nejdříve místo abychom si tu cestu zvanou život pěkně užívali a vychutnávali dík za přečtení a hezký večer

1 0
možnosti
Foto

dík Zuzi před chvílí jsem četla ten tvůj Londýn a úplně dostala chuť se tam znovu vydat;-)

0 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu Jíťo a pěkný den:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Tak tohle je bezva čtení Libu. Pro mě vlastně opáčko z Tvé knihy;-)

3 0
možnosti
Foto

je to tak Honzo-vzpomínat a připomínat co bylo občas neškodí-aneb nejen politikou je bloger živ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik