Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

Taková je bolševická duše - lhát, lhát a lhát. I ta jejich bolševická Velká říjnová socialistická revoluce byla v listopadu!

15 0
možnosti

O problematice budoucího ministra Miroslava Pocheho se mluvilo i v Otázkách Václava Moravce, kde jsme se dověděli, že zdrojem negativního vztahu vůči současnému europoslanci Miroslavu Pochemu pro Miloše Zemana, komunisty a okamurovce je proruský server Aeronet a jeho news fake.

https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667414

:-)

8 0
možnosti
Foto

Takže komunisté uvěřili lži - a to má být argument, proč toho člověka nejmenovat, ačkoliv je známá pravda. Uvědomujete si, jak absurdní je tahle argumentace? Takové nedám Vám práci, slyšel jsem, že to celé jen prochlastáte a vrazíte do automatů.

2 0
možnosti
TP

Když už tak rád píšete, přestaňte se tady kroutit jak had za tónů flétny a hezky čtenářům napište, co všechno skutečně bylo v té rezoluci, kterou zmiňujete a přiznáváte se, že jste pro ni hlasoval (mimochodem, ten Okamura tehdy odkazoval právě na toto hlasování). Vaše vysvětlení "bylo tam něco ve smyslu, že situace v Sýrii pořád není dobrá a ve výčtu možností byl zmíněn i nějaký relokační mechanimus" je značně eufemistické, bylo by to i komické, kdyby to nebylo tak smutné.

8 11
možnosti
TP

Mimochodem, Mach ta dvě hlasování rozlišuje. To druhé není o nic více omluvitelné než to první. https://machpetrmach.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605697

1 4
možnosti
Foto

Žalovat Filipa?

No, to by snad měla být povinnost, zejména pokud existuje relevantní důvod. :-)

17 0
možnosti

A čekal jste snad že komunista bude mluvit pravdu??

14 0
možnosti
Foto

Možná Vám to bude připadat divné, ale čekal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.