Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P94a79v59e34l 46V44é24b24r

18. 6. 2018 14:24

Manželství, milý ... no, nevím, jestli se považujete za muže, či ženu, takže: Manželství je svazek dvou lidí uzavřený za účelem PLOZENÍ a výchovy dětí. A to homosexuální páry prostě nemohou. Mohou sice adoptovat, ale tím se nestávají rodiči.

7 4
možnosti
RS

R56u91d46a 87S74l61a38v91í49k

18. 6. 2018 14:31

Opravdu? Takže podmínkou uzavření manželství je povinnost mít potomky? Co bezdětné heterosexuální páry? Jejich manželství tedy není manželstvím?

Manželství je pouze právní stav dvou lidí.

5 4
možnosti
OP

S návrhem poslaneckého zákona naprosto souhlasím. Omužte se s vaším partnerem klidně v lodičkách a se závojem, ale přestaňte útočit na heterosexuální společnost a přivlastňovat si její zvyklosti, plynoucí z plození dětí.

20 10
možnosti
SB
ZH

Já jsem pro kompromis. Naopak bych dal registrovaným partnerům dal všechna manželská práva, vyjma názvu, že jde o manželství. Vhodně bych k tomu upravil ústavu i příslušné zákony, to by bylo myslím spravedlivé a nikdo z křesťanů už by neměl důvodd se urážet či ošklíbat.

Napsal jste to pěkně, doufám, že k té rigidní změně nedojde R^R^R^

3 4
možnosti
SB

Nejste občan druhé kategorie, ale prostě nejste ženatý, a tak vám práva ženatých mužů a vdaných žen nepatří.

Není důvod k tomu, aby vám patřila.

27 5
možnosti
ZH

Proč by homosexuálové měli dotovat manželský důchodový systém, když bude vyloučeno, aby se jich týkal??? To je hrubá diskriminace, sahat na svaté občanské daně, ne? ;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz