Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jediná správná věta v tomto článku, cituji: " narodil jsem se v heterosexuální rodině "

Ono to milí zlatí homosexuálové jinak ani nejde. Vždy k tomu musí být muž a žena, ať se vám to líbí nebo ne.

8 3
možnosti
VB

Vážně vtipné, jsem ohromena. Asertivita sama, že? ;-€ Těch 104 paragrafů, které se této skupiny netýká, není jen o dětech....přemýšlejte o tom.

2 1
možnosti
MT

Kterej Klausovic je pro "standardni" manzelsky svazek? Ten starsi co "standardne" mydlil letusky veku jeho vnucek, nebo mladsi, co je trikrat rozvedenej? At si kazdej zameta za svyma dverma.

6 1
možnosti
PS

P81e70t56r 18S95o29k90o71l

19. 6. 2018 3:57

Můžete si se svou afektovanou lobby nechat upravit existující institut registrovaného partnerství, tak aby reflektoval chybějící společné jmění partnerů a pozůstalostní důchod. Manželství je tradiční institut, který je určen pro partnerský vztah ženy a muže. Pokud požadujete za každou cenu vstup do manželství, můžete si změnit pohlaví zcela v duchu LGBT principů, kdy každý může změnit pohlaví na jaké chce, klidně několikrát za život. Vaše nároky na institut manželství jsou amorální a společensky nebezpečné. V době nepříznivé k zakládání rodin a pořizování potomků, v době kdy lineárně klesá plodnost a snižuje se porodnost, je každé zpochybnění klasické úlohy rodiny - tedy plození ekonomicky přínosných jedinců do sociálního společenství, mimořádnou překážkou, která vyústí v devalvaci všech sociálních svazků.

12 7
možnosti
VB

Tak to by stačilo! Napadáte zde člověka, který slušně sdělil, co se mu nelíbí a na to má právo každý. Plete hrušky a jablka. Ti, co mají jinou sexuální orientaci nespadají do skupiny, kterou jste zde zmínil. Bloger je muž a mužem zůstane. Nechte si laskavě své arogantní připomínky. Děkuji!

6 10
možnosti
VB

Vážený Janisi, dámy a pánové! Ona zmiňovaná skupina poslanců veřejně sděluje, že to není zákon namířený proti nikomu, ani ničemu. Ale všichni dobře víme, že tato problematika je nyní v kurzu. Povídali, že mu hráli. Je to jasná diskriminace a jasný zákeřný útok proti této skupině, která se právě chystala naopak předložit dlouho chystanou petici s 50 000 podpisy. Janis zde zcela pochopitelně popisuje svůj příběh, svůj postřeh a svůj pohled na problematiku. Janis je občan spořádaný, vidí tedy pochopitelně problém pouze z jeho pozice. Ale pokud chceme, aby tuto skupinu pochopili ostatní hetero, je nutné se na tento problém podívat ze široka. Je důležité si uvědomit, že jsme lidi, že jsme na této planetě, v tomto století a pokud chceme žít plnohodnotný život, měli bychom se minimálně tolerovat a ne si házet klacky pod nohy. Kdyby jsme si byli všichni podobní, podobných tváří, povah a národností, kam bychom došli? Rozmanitost a síla přírody je přeci krásná. Stále zde přetřásáte Boha a křesťanství. Já to nemám nikomu za zlé. Ale pro mě je Bůh láska, hudba a příroda. A víra? Věřím především sama v sebe. Dnes to ani jinak nejde. Copak tomu opravdu nerozumíte? Všichni na ně nadáváte, ale co trocha asertivity? Jak by bylo Vám? Vyřazeni ze společnosti a postaveni na výsměch okolí? Pravda, já si to umím sotva představit, ale vezmu to z jiného úhlu. Kdyby bylo tradiční a zaběhlé být žena se ženou a já jsem na chlapi a musela bych to tajit a být s někým, kdo mě nepřitahuje? Ne! Prostě to je jejich vnitřní já, tak to cítí a hlavně...nikomu tím neubližují. Jen chtějí svá práva. Nejsou stroje, nemůžou se registrovat. Chápete to? A že jsou odlišní? Copak my hetero nejsme? Jako znám hodné, milé, chápající, milující, inteligentní, hloupé, zákeřné, sobecké ne fér hetero, tak to samé platí pro gaye. Takže? Vážně vám vadí, že někdo bez vašeho přičinění, či práce rozhodne o to, že to budou mít jako my? Čemu to prosím vadí? Vysvětlete mi to...

6 7
možnosti
ZH

"Kdyby bylo tradiční a zaběhlé být žena se ženou a já jsem na chlapi a musela bych to tajit a být s někým, kdo mě nepřitahuje?"

Aby se z něčeho stala tradice, je k tomu potřebný čas. V tomto případě není šance, že by se homo svazky staly tradičními a hetero pronásledovanými, protože by společnost vymřela dřív, než by se vytvořila tradice. ;-D

6 4
možnosti
PB

...... ako hovorí moja korytnačka,- "nemam slovV !"

1 0
možnosti
FN

"Skupina poslanců v pátek předložila návrh změny ústavy, který má vyloučit stejnopohlavní svazky"

Zdroj: https://sidovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667378

Skutečně změnu ústavy? Nemyslím že by zrovna Ústava měla takové věci řešit. Ta řeší utváření státní moci. Za běžných okolností takové věci spadají pod občanský zákoník.

0 0
možnosti
PS

P97e54t65r 74S52o84k61o77l

19. 6. 2018 4:02

Naopak, je to přesně ten institut, který má ochranu manželského svazku ukotvovat. Občanský zákoník nechť přiznává majetková práva ve stejném rozsahu pro registrovaná partnerství.

0 0
možnosti
JS

Třeba to není strachem z gayů, ale prostě tím, že se dotyční bojí o to, co dosud bylo jejich výsadou a oni se ji snaží udržet stůj co stůj...

Ale svět je bezohledný. Nebere ohledy na zvyklosti a stále se proměňuje. Kdysi jsem někde četla větu

"Kolo Osudu se otáčí. Buď se otočíme s ním, nebo nás rozdrtí."

Vnímám to jako zásadní. Změny přijdou vždy. Jen je otázka, jak k nim přistoupíme.

4 0
možnosti
PV

Bilej zavoj urcite, ten je fujky, ale hezke ruzovej-zuzovej, ten jiste ;-D.

A ted vazne, kdyby gayove nechteli kdejakou blbost, mozna uz mohli mit takove normalni veci jako dedeni na zaklade registrovaneho partnerstvi, ale protoze si sami svou problematiku rozmelnuji v hloupostech jako vykriky vuci megarande na brneskym vystavisti, tak se pak nemohou divit, ze je spolecnost prestava brat vazne a spise zaujima zamitavy ci vysmesny postoj :-/.

6 6
možnosti
Foto

Diskuze je plná,ovšem zatím nikdo nedodal argument v čem,nebo jak mohou případné snatky homosexuálu ohrozit společnost nebo manželství heteropáru.Dopad na společnost a na ostatní manželství uzavřená heteropáry bude ve skutečnosti jedna velká nula.Pro nikoho se nezmění vubec nic.Zkuste zavřít oči a představit si budoucí Česko,kde mohou homopáry uzavřít manželství.Vidíte proti dnešku nějaký reálný rozdíl...?

7 8
možnosti
Foto

Mínusující prosím o argumenty a odpověd na mou otázku....

0 3
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6219x
Producent, manažer, marketingový konzultant v oborech showbyznys a média. Mediálně zastupuje Český národní symfonický orchestr a festival Prague Proms, podílí se na publicitě muzikálů a momentálně produkuje představení Noci na Karlštejně na hradě Karlštejn.

sidovsky.cz