Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G41e11o78r46g69e 90F22o44x

20. 6. 2018 5:17

On ten "kamenný most" prošel před nedávnem generální opravou a kamenná je již jen obezdívka a spodek oblouku, ostatní je betonové jádro. Z venku si most zachoval původní vzhled a tak není nic poznat. Jezdím do OH již téměř 40 let a souhlasím s Vámi, je tam moc krásně.

0 0
možnosti
Foto

Právě, a tak je to i jednodušší takto napsat. :-)

0 0
možnosti

Na Zemskou bránu jezdívám velice rád. Díky za připomenutí. Nějaké větší kozí stádečko jsme loni potkali v tamějších kopcích (v jedné velmi prudké zatáčce u silnice). Pásly se tam bílé, hnědé, společně s vepříky a oslíky. Jakožto chovatel jsem musel zastavit a pokochat se. Ke kozám toliko dodávám, že na Vašich fotografiích jsem žádnou kamerunku (zakrslé hnědočerné kulaté (věčně "nadmuté") plemeno) nezahlédl. Běhají Vám tam české bílé a české hnědé (těch mám sedmihlavé stádečko), možná lehce lízlé anglonúbijcem (svislé uši).

0 0
možnosti
Foto

Já se v kozích plemenech nevyznám, ale protože mi připomínaly kamerunské kozičky na Stříbrném vrchu v Rokytnici v OH, měla jsem zato, že je to stejný druh. Každopádně byly velice přítulné a milé. :-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Veroniko, máte pravdu, je tam krásně. R^

0 0
možnosti
Foto

Pro mě je to nespoutaný kus divočiny a naprosto srdeční záležitost. R^V

0 0
možnosti
Foto

Na tomto nádherném místě jsem byl naposledy v roce 1999 (a od té doby se tam nic moc nezmněnilo, pouze místní stromy asi trochu povyrostly).

0 0
možnosti
Foto

Přece jen změnilo...byla jsem tím docela nemile překvapená při své poslední návštěvě přede dvěma měsíci. Kousek lesa pod mostem je vykácený, a tak ta scenerie mostu vypadá úplně jinak.

0 0
možnosti
Foto

Byli jsme tam (před lety. Je to tam nádherné. I to okolí. Díky za fotografie...R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Rádo se stalo. Pro mě je to srdeční záležitost. V

0 0
možnosti
Foto

Zemská brána je jedním z prvních míst zmíněných v historických pramenech. 1557.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za novou informaci. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 14,70
  • Průměrná čtenost 313x
Jsem katolička, obrovská patriotka Orlických hor, kde žiji od svého narození a na něž nedám v žádném případě dopustit, sběratelka a fanynka plyšových medvídků, nadšená amatérská fotografka. Založením optimistka, ale někdy raději dávám přednost realismu. Mám ráda smích a humor, pokud ovšem nikomu neškodí. Užívám si života plnými doušky, ale tak, jak mně to vyhovuje, tzn., abych neomezovala nikoho dalšího.