Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co říkáte, místní zemanovci a zemanovky tomu, že Zeman dnes, v den 68. výročí popravy Milady Horákové komunisty, jmenoval vládu, která se má opírat o podporu komunistů? Opravdu vám to nepřijde jako to nejhorší chucpe? Nebo rovnou "na férovku" přiznáte, že váš názor na Miladu Horákovou je velmi podobný názoru stalinistky Marty Semelové? Měli byste, pokud chcete svůj idol i nadále podporovat - protože po této naprosté nechutnosti se Zeman ZCELA vyrovnal té komunistické příšeře Semelové.

0 0
možnosti

Stejně niterně od srdce napsáno jako můj nečtenější blog na idnes v týdnu po prezidentské volbě na stejné téma:

Hluboký omyl drtivé většiny komentátorů prezidentských voleb

http://zamboch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646621

0 0
možnosti

Hluboký omyl p.Žambocha a pí.Pazourkové zde ještě rozeberu tím, že zde uvedu svou nedávnou odpověď jedné nevýznamné blogerce, zastávající stejný názor jako ti dva výše uvedení:

>>Na druhou stranu, vím na tuty, že bych mnohem radši, aby novináři překonali žluč a aspoň tu a tam zkoušeli o Zemanovi psát objektivněji.<<

Asi jste se nikdy nezamyslela nad tím, zda náhodou ti podle vás "neobjektivní" novináři nemohou mít v lecčems pravdu, viďte, že ne?

>>Nejvíc mne baví, když mu vyčítají,že lidi rozděluje. A to by prezident neměl. Ani trochu vám, dámy a pánové žurnalisté nepřijde,že to jste vy, kdo lidi rozděluje?<<

Já sice nejsem "pán ani dáma žurnalista",ale na tuto otázku se vám pokusím odpovědět. Resp.dám vám pár námětů k zamyšlení: Máte pocit,že opravdu dobrého prezidenta by mohla opravdu velmi silně nesnášet zhruba polovina obyvatel této země? A máte pocit,že u opravdu dobrého prezidenta by "páni a dámy žurnalisté" dokázali zařídit,aby ho ta zhruba polovina tak nesnášela? Není to spíše tak,že ta zhruba polovina lidí ho nesnáší kvůli tomu,co dělá? A tím pádem,není to zcela jistě prezident,kdo tuto společnost rozděluje - a ne novináři (jak nesmyslně tvrdíte),kteří (tak jako vždy) dělají tu lépe,tu hůře svou práci. Jak jste přišla na to,že by novináři dokázali "zařídit",aby skvělého prezidenta silně nesnášela zhruba polovina populace? Jak by to asi dokázali? Tím,že by "lhali"? Jistě,mnohá média lžou jako když tiskne - jsou to ale (alespoň dle mého skromného soudu) diametrálně odlišná média od těch,kterým vy vyčítáte "neobjektivitu" vůči prezidentovi. Ale o to se tu teď nehodlám přít. Řekl bych,že závěr toho,co jsem výše napsal,by mohl být např. ten,že prezident je tak oblíbený nebo neoblíbený,jak se on sám chová. A výsledkem toho jeho chování je to,že zhruba polovina lidí ho "miluje" a druhá polovina nesnáší. Čili kdo tu rozděluje společnost? Prezident nebo novináři? Obávám se,že zcela jistě prezident a vy se v té své snaze "hodit to na novináře" hodně průhledně mýlíte.

0 0
možnosti

J85i73r37i 29V23r84a58b63e82c

22. 6. 2018 19:28

Každý slušný člověk se musí stydět za tu škodolibou, nehoráznou bytost.

1 0
možnosti
Foto

Je to skutečně hezky napsáno, autorka zaslouží pochvalu i když sebehezčí příspěvek problém nevyřeší. Bolístek je víc. http://www.necenzurujeme.cz/ivan-turnovec/2345/slusnost-chybi-nejen-v-politice.html

1 1
možnosti

Opravdu "hezky napsáno"? Sloh ubohý, ale ten hodnotit nebudu. Obsah ale bohužel ještě o mnoho horší:

>>Jakoby v té bezobsažné větě bylo nějaké poselství!<<

V tom, že máme prezidenta, za kterého se tak velké množství lidí stydí opravdu "není žádné poselství"? Není v tom např. to, že svůj úřad zřejmě vykonává opravdu hodně špatně, když tak velkému množství lidí vadí natolik, že je pro ně ztělesněním toho nejhoršího, co si jen lze představit? Opravdu si někdo rozumný může vážně myslet, že opravdu dobrého prezidenta by mohla půlka národa nesnášet? Co je na té slátanině "hezky napsáno zasloužící si pochvalu", když tak důležitou věc odbude ničím nepodloženým klišé >>Jakoby v té bezobsažné větě bylo nějaké poselství!<< ???

2 2
možnosti

Co říkáte na nestydatost bývalého kandidáta na prezidenta Petra Hanniga - např. zde, v této diskusi? :

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180515_663010_blogidnes&razeni=vlakno

A řekl bych, že nijak nepřekvapuje, že tento pán (jako pouze jeden ze dvou tehdejších kandidátů), podpořil v druhém kole prezidentské volby Miloše Zemana. Toho Zemana, za kterého se opravdu hluboce stydím. A je mi zcela jedno, co si o tom, že se za tak nestydatého prezidenta stydím, myslí např. paní Pazourková.

1 1
možnosti

Prilis dlouhy prispevek na neco co se da vyjadrit jednou vetou: Stydet se ma clovek jen sebe (tj. za to, co sam mohl ovlivnit)

1 0
možnosti
Foto

J46i95ř59í 14L43i76b63e27r

20. 6. 2018 15:46

No, volbu prezidenta jste jistě ovlivnit mohl...

1 0
možnosti
Foto

Podle jednoho filmu Amíci učili Jelcina tancovat, aby byl zvolen. Politika je divadlo.

0 0
možnosti

>>Jakoby v té bezobsažné větě bylo nějaké poselství!<<

V tom, že máme prezidenta, za kterého se tak velké množství lidí stydí, podle vás opravdu "není žádné poselství"? Není v tom např. to, že svůj úřad zřejmě vykonává opravdu hodně špatně, když tak velkému množství lidí vadí natolik, že je pro ně ztělesněním toho nejhoršího, co si jen lze představit? Myslíte si, že opravdu dobrého prezidenta by mohla půlka národa nesnášet?

3 1
možnosti
Foto

Fakt si myslíte, že každý pravověrný slávista nebude považovat každého sparťana za etalon zla?

1 2
možnosti

Ak je pointa v tom, ze "hanbit sa za prezidenta" je nejaka poza tych, ktori nejdu ani kandidovat proti nemu, ani nic podobne konstruktivne, len sa tymto sposobom vlastne sami lutuju, tak by som vedel dat za pravdu. Hanbit sa clovek moze skutocne len za seba, to ostatne byva casto bud vydieranim (typicky ked rodic vstepuje dietatu, ze sa ma chovat tak, aby sa zan nemusel hanbit) alebo akymsi prenasanim viny miomo seba (clovek, hanbiaci sa za politikov, sa v skutocnosti mozno hanbi sam za seba...ze nebol volit, ze neukecal dost ostatnych, alebo ze to sam v zivote nedotiahol na niekoho, kto by kandidoval a urobil to lepsie). Akurat ten sucasny prezident je dost unikatny v tom, ze ten ziadnu schopnost hanbit sa za seba nema...

3 1
možnosti

STYDÍM SE ZA SVÉHO PREZIDENTA

Píšu to jak to cítím, není v tom nenávist, zášť, zoufalství ani závist. Stydím se, protože je mi vždy trapně, když se musím zastávat své země a vysvětlovat, že tohle není opravdu normální chování rodilého občana ČR.

Vyzívám Dr. Chocholouška, vezměte obraz z nějaké třídy ZŠ a běžte si pro něj. Omyl je vyloučen. Adresa: Praha - Hrad.

3 4
možnosti
Foto

Aby pan doktor se pokolikáté už nemusel omlouvat za trapný omyl, k němuž dochází pouze v každém druhém jeho případě.

0 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1853x
Podnikám, přemýšlím, pracuju, píšu, maluju bavím se a sním . Pět let věnovaných studiu Muzeologie na MU se neminulo účinkem, nicméně oboru se nevěnuji. Už několik let se pokouším o nemožné, zbohatnout intenzivním prodejem čehokoli ... :) viz:Musíš to mít!  www.musistomit.cz Když náhodou nepracuji, což je stav opravdu výjimečný, tak se zajímám o svět kolem sebe.Baví mě historie psychologie sociologie architektura, umění a ve všem jsem lajk!  Navíc píšu statusy na FCB a instagram piju víno a i o něm něco vím, a píšu špatnou poezii, evidentně.  Vyšla mně sbírka básní: Hledání, kterou nikdo nechce! :D Politika mě zajímá, ale já nezajímám ji. Díky tomu, mě nechává úplně v klidu. :) Miluju zábavu a humor, který se snažím nikdy neztrácet.

Najdete mě taky tady: 

https://www.facebook.com/mischa.sancheess

https://www.instagram.com/mischasancheess/