Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, nevím, zda Merkelová, Mayová nebo Macron jsou důvěryhodnější politikové než Miloš Zeman, nebo Andrej Babiš.

Ale možná jsou důvěryhodnější ukrajinští politikové jako Porošenko, Turčinov a spol., které západní "demokracie" tolik vychvaluje a podporuje, na rozdíl právě od našich politiků Zemana s Babišem.

A navíc, Ukrajině rapidně ubývá obyvatel, takže pro Ukrajinu by Váš syn byl určitě posilou. A třeba by se dostal i do armády a byl vyslaný do války proti obyvatelům Donbasu.

9 1
možnosti
MN

Smutné, nemyslím obsah článku, jen ten stav mysli autorky. To by chtělo terapeuta.

13 0
možnosti

No nevím. Zrovna Mutti Merkel moc úcty a podpory nepožívá.

5 1
možnosti
VF

"Je zapotřebí, aby duch českého národa opět povstal".

Duch národa burcujete, ale co ( kromě slov ) pro to děláte? Odložte klávesnici a "se synem ruku v ruce prapory revoluce rozviňte", vybudujte lepší stát.

7 0
možnosti

A kam to bude, paninko? Dobrá destinace - severní Afrika. Tam je teď docela volno, a po Vás zcela určitě sáhnou. To tam ještě neměli...

20 0
možnosti
VF

No, Ty také umíš uhodit hřebíkem na hlavičku.;-)

1 0
možnosti
LH

Aha takže odešel kvůli prachu to nemá s morálním citenim nic společneho to že jsme odpadiste západního světa tak to už začal jinej.. Vás idol:-)))

10 0
možnosti
JH

J12a58n 94H10a26r38v32a56n

11. 6. 2018 7:54

Fňukárna - tak hodnotím téměř všechny blogy pisatelky.

15 0
možnosti
Foto

Mám dojem, paní Vlachová, že Vám něco akutně chybí. Jste neustále nespokojená, nešťastná, frustrovaná, a své nedobré pocity se snažíte léčit tím, že je "přeléváte" na druhé." Možná byste se měla poradit s psychologem, nebo možná raději s psychiatrem. Nemám nic proti tomu, a aby mladí lidé odešli do světa, nakonec už i v pohádkách nám to radili... :-) Kolik "hloupých Honzů" tam odcházelo na zkušenou, a vrátili se moudřejší a poučenější. A také si víc vážili toho, co měli doma. (I rodičů). Ale proč svádět to všechno na minulost? To ještě i padesát let po odstranění "vlády jedné strany" budete všecky trable, které Vás osobně v životě potkají na minulost? Jsem matkou dvou dětí, jednoho syna (který jezdí často služebně do zahraničí, a pěti dospělých VŠ vzdělaných vnuků, a všichni se dobře zařadili, pracují a nestěžují si. A ani já na ně. Tři z nich jsou ženatí - a šťastně. Nedělejte bu,bu, bu na lidi - a nesvádějte své osobní problémy na druhé - a na situaci v zemi. Není to u nás tak hrozné jak líčíte... Copak v jiných zemích problémy nemají? A také se mi nelíbí jak se vyjadřujete o Ukrajinských dělnících. Je k jejich jednání přinutila situace v zemi. Jsou zrona takoví lidé jako jsme my. Díky za pochopení - i když já vás bohužel vůbec nechápu, i když se o to snažím. A myslím to dobře. Rv

11 0
možnosti
MD

Jako velice dobra destinace se jevi Anglie, Londyn.

4 0
možnosti
Foto

Bývalo... Dnes už asi ne. (Zprávy z médií). :-/

1 0
možnosti
JF

J62i64ř69í 72F29o86g91e80l

11. 6. 2018 7:49

To je tak slabomyslé povídání, že se ani nedivím, že jste ještě neemigrovala. Jinde byste totiž neměla šanci....

15 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik