Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pan autor se probral z příjemného snu,,bo důvod proč ODS propadla a Ano zvítězilo je nabílední apokud mu to stále nedochází at si projde pár čísel novin z před - anovských let.

Babiš se svým marketingovým hnutím není nepřítelem ideovým, leda prospěchářem. V kulturní válce nestojí zřetelně na žádné straně a spíše tíhne ke zdravému rozumu. Ve svém programově nevyhraněném eintopfu má sice i různé progresivistické ptáčky, ti však neudávají celkový směr. Prospěcháři a jejich morální poklesky nejsou ničím pěkným, ale systém se kvůli nim nezboří. Pořád jsou lepší než ti, kteří chtějí morálku a systém odstranit a vytvořit „nový svět“ podle svých zvrácených představ. Babišové přicházejí a odcházejí, zatímco nebezpeční fanatičtí ideologové zůstávají.

ODS je dnes ideově dezorientovaná strana, která se ocitla mimo politický časoprostor v jakémsi ideovém autu. Bojuje se stíny minulosti a s falešnými strašáky, není schopná rozeznat skutečná nebezpečí a pojmenovat skutečné nepřátele, věnuje se náhražkovým tématům, uzavírá zvláštní spojenectví se subjekty programově vzdálenějšími proti subjektům programově bližším, vede žabomyší půtky ve Sněmovně, filosofuje o vysokých tématech a při tom všem má ze sebe dobrý pocit.A hlavně jak jsem se dnes dozvěděl od pana Stanjury , její preference za nicnedělání letí nahoru ( prý 15 %,výzkum objednán ČT) a tak naprostá spokojenost.;-D;-D;-D

2 3
možnosti
RJ

R57a35d58e80k 42J37a72r82o11š

10. 6. 2018 18:30

Je fakt, že pro skutečně pravicově smýšlejícího voliče je dnešní ODS jen tak tak na hraně volitelnosti. Neboli pouze žalostné východisko z nouze, páč TOP 09, STAN a KDÚ ČSL jsou ještě žalostnější a Svobodní či Realisté zcela marginální.

5 1
možnosti
Foto

Tak každý kdo demonstruje proti tomu,aby se stal premierem trestně stíhaný spolupracovník StB za podpory komunistu je nebezpečný pro demokracii?Jak si vysvětlujete,že strana,která propaguje "vaše správné křestanské hodnoty" u voleb propadla...?Která to vubec je,ta správná křestanská bojující proti liberalismu?

9 1
možnosti
MK

Nezlobte se, ale můj článek je o něčem jiném. Není o vašem fňukání, že Babiš vyhrál, ale o tom, že lidé jako vy nedokážete respektovat výsledky voleb a nechcete pochopit, proč vyhrál někdo, koho nechcete. Strana, která propaguje křesťanské hodnoty nepropadla, nepropadla proto, že ve volbách žádná nebyla.

Křesťanské hodnoty? Rodina, vlast a nad tím Zdeněk Bárta.

7 2
možnosti
ZH

Lidé často (a nezřídka opakovaně) nasedají na lep různým lhářům, podvodníkům, populistům, slibotechnám a uzurpátorům (tedy falešným vůdcům). Babiš je toto vše v jedné osobě, tedy mi není divné, že má ANO takové preference.

13 1
možnosti
MK

A populistům jako Merkel, která to zvládne. To bylo takové nadšení, že mnozí v Německu raději vytáhnou fotku se strýčkem, který padl u Stalingradu, protože té je pro ně menší ostuda

12 2
možnosti
RJ

R52a38d75e63k 93J56a32r56o86š

10. 6. 2018 17:19

Liberalismus v dnešní podobě je jen předstupeň neomarxismu či dokonce čisté anarchie.

Když už, tak jedině neoliberalismus, který se soustřeďuje jen na ekonomiku... (friedmanovský monetarismus, reaganomika, thatcherismus...)

Karma R^

10 3
možnosti
MK

Však vše, co dnes hlásají liberálové je svým způsobem neomarxismus, tedy učení Karla Poppera

5 1
možnosti
Foto

Příznivci liberalismu jsou bohužel zdegenerovaní, neumějí se sžít s demokracií a to je škoda

0 0
možnosti
MK

Stejně jako vy komunisti

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky