Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Vcera o nem byla reportaz na CT. Pokud byly informace spravne, pak je logicke, ze byl potrestan a s multikulti to nesouvisi.

Fakta:

1) soudce zakazal informovat, protoze v pripade jde o mladistve

2) v UK maji jiny soudni system - porotni. Media tedy mohou ovlivnit smysleni poroty.

3) i u nas je v nekterych pripadech zakazano informovat

8 15
možnosti
RC

a zde je vicemene totez

https://echo24.cz/a/SQAZY/fakta-vs-emoce--tommy-robinson

Pokud pani Sichtarova mysli, ze neco z toho, co je v clanku uvedeno, je lez, pak se s tim.

5 11
možnosti
Foto

Jako obvykle manipulace, chybí tady podstatné části, což je u paní Šichtářové klasika.

Konkrétně: Zásadní pro pochopení je fakt, že o vině rozhoduje porota. Z toho důvodu existuje Contempt of Court Act 1981, který zaručuje právo na spravedlivý proces. To znamená, že od zadržení po odsouzení média nesmějí publikovat informace, které by vedly k potenciálnímu ovlivnění poroty.Můžete o tom debatovat do aleluja, ale tak prostě funguje britská justice (viz The Contempt of Court Act 1981).

A to je přesně to, proč byl Robinson odsouzený (původně v květnu minulého roku na podmínku). Výsledek jeho počínání totiž vede k tomu, že obhájci těch šmejdů protě mohou říci, že porota v tomhle případě není schopná vynést nezaujatý rozsudek, a tak by se musel celý proces opět od začátku opakovat (a to by mj. stálo pěkný ranec peněz daňových poplatníků).

Co se týče údajně rychlého odsouzení. Zase zbytečná hysterie. Jak jsem napsal, odsouzený byl za tuto činnost již před rokem, tudíž nebylo třeba nějakého zásadního projednávání a posuzování. Jen tak na okraj - sám Robinson svojí vinu v tomto ohledu uznal.

Takže podsouvané tvrzení, že jde o nějakou multikulti korektnost, je úplný nesmysl. Ale co je na tom, že si autorka vymýšlí, hlavně že napíše něco, co se líbí, že? Zrovna u paní Šichtářové je to stálá praxe. Tuhle si něco vymyslet, tamhle "zapomenout" nějaký detail, nějaký fakt ohnout. Ale to je asi ten důvod, proč se hromadí karma, že? Sice to není pravda, ale mohla by být...

21 24
možnosti
JJ

Fascinuje, že fešná paní blogerka a ekonomka nazývá Reflex nemainstreamovým mediem/časopisem. Já jej velmi rád čtu, protože je inteligentní, vtipný, provokativní, ale je též politicky absolutně neobjektivní, což se nevylučuje, má distribuci všemi normálními kanály, čili to není žádný underground, ale normální inteligentní provokativní mainstream. Jejich politické komentáře jsou tak předvidatelné, že je to nuda je číst.

Tommy Robinson zobrazuje realitu GB, která vznikla tím, že si impérium chtělo zachovat přízen svých bývalých kolonií a proto byla velmi tolerantní k první generaci přistěhovalců z Commonwealthu z administrativního hlediska (pobytové a pracovní povolení a následné "British subject" čili občanství).

Rozhodně si nemyslím, že v Evropě kvůli ilegálnímu přistěhovalectví začne občanská válka se střelbou, politikům dochází, že nelegální přistěhovalectví začíná být velmi neudržitelné, a proto začínají vznikat velmi rozhodné vlády, které mají jako důležitý bod jejich politiky vyřešení tohoto problému, viz dnes vznikající italská vláda. Rozhodně nad Evropou jako kontinentem, tak též politickou a ekonomickou entitou nelámu hůl, je to nejlepší kontinent na zeměkouli.

2 5
možnosti
KJ

Realita GB - snad první výstižné pojmenování situace v diskuzích R^

0 0
možnosti
PB

...... bohužel nesdílím s autorkou její optimismus že se v Evropě střílet nebude ! Evropa se za poslední dekádu změnila ve vroucí kotel, pod který nepochopitelně přikládá sama EU nejvíce,- svoji fantasmagorickou politickou korektností, multikulturou, zvráceným sociálním inženýrstvím a korupčně dotačními "ekonomickými" experimenty jejichž jediným cílem a smyslem je prachsprosté vydírání unijních států v oblastech zvláště ekonomických a sociálních. Takovéto společenství nemá a nikdy nemůže mít budoucnost !

47 0
možnosti

Velmi potřebný článek, který bohužel v ničem nepřestřeluje. Naši britští přátelé o Tommy Robinsonovi nenajdou nic v Guardianu a rovnou řeknou, že jde o fake news. Pak se tam informace přece objeví, ale zabalená do komentáře prověřeného analytika, takže naši zděšení přátelé si oddechnou, zaplaťbůh, že tenhle nácek dostal svoje. Totéž o té paní, co se ptala policajtů, proč se muslimové můžou modlit v Hyde Parku, a oni ji zatkli.

54 1
možnosti

Hm, které informace v blogu nelze dohledat v guardianu nebo BBC?

0 3
možnosti
Foto

J73i36ř36í 19L36i58b54e41r

1. 6. 2018 13:07

Máte pravdu. Karma R^

18 2
možnosti
PN

P49e82t35r 40N18o67v36á74k

1. 6. 2018 12:49

Tohle není na debatu. To je na revoluci.

26 0
možnosti
MD

pekne to zapada do toho co se popisuje v nedavno vydane knize Prolomeni hradeb, autor Petr Hampl

39 0
možnosti
PS

já si myslím, že v části evropy to již nekrvavě nepůjde. My se z toho budeme moct poučit a vyřídit si to se zločinci dřív. No a co, dřív jsme hkeděli na západ jako na božstvo, nastává doba,:kdy budou pokukovat k nám. Konzum nemůže a ani nesmí vzít budoucnost našim BÍLEJM dětem!!!

22 1
možnosti
MK

I když je Robinson sporná postava, jeho reportáže z no-go zones jsou velmi potřebné.

P.S.

Jen technická; myslím, že příkopy nerostou, ale prohlubují se.

28 0
možnosti
RS

Reportáže z no-go zón ať si dělá, ale ať při tom neporušuje zákon, obzvlášť, když je v podmínce.

2 8
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 40,68
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články