Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Také si myslím, že prof. Fiala by mohl být dobrým premiérem, ale prvotně musí ODS vyhrát ve volbách. Nebo výrazně v nich uspět. Zásluhu má na tom, že ODS vytáhl z bahna.

1 0
možnosti
Foto

Znáte tuto Murphyho poučku? Kdo to umí, ten to dělá. Kdo to neumí, ten to učí. Popř. o tom píše. A kdo nic z toho neumí, ten by to nejraději řídil;-D

4 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, už jsem se tak dlouho nepobavil. Ano, udělejme s pana Fialy premiéra a budeme očekávat podobný úspěch jako měl dnes Kalousek s novičokem.

3 0
možnosti
Foto

;-) Škoda že již nežije Toník Baudyš. Možná by též mohl leccos vyčíst z hvězd. Jinak dle Vašeho CV jste asi reinkarnovaným L.N. Tolstým;-)

1 0
možnosti
DR

Mě takhle Fiala nepřipadá. Naopak, naprosto nevýrazný, neslaný nemastný a nudný politik.

4 2
možnosti
Foto

Tak. A navíc cosi jako typic. školomet;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik