Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

"Rusko představilo 17 údajných svědků, čímž se snažilo vyvrátit tvrzení Západu, že syrský řežím Bašára Assada učinil 7. dubna 2018 chemický útok. Británie a její spojenci odmítli účast na brífinku organizovaného Ruskem v sídle OPCW v Haagu, kam ruská strana přivezla Syřany, kteří svědčili o tom, že v Dúmě nebyl žádný chemický útok.."

Jen bych doplnil že nejen údajných. Byli tam i konkrétní lidé z těch komediálních videí a ejhle, kupodivu živí a zdraví . Takže se tomu bojkotu nelze divit , byla by to další západní blamáž, tentokrát v přímém přenosu.

Nyní totiž probíhá další "etapa" akce Dúma která je úplně stejná jako akce noviček a tj. mlčet a počkat až lidé na tu ostudu raději zapomenou. A mezitím samozřejmě vymyslet na odvedení pozornosti zase něco jiného.

6 6
možnosti
Foto

Pane Rozsíval , můžete uvést zdroj ze kterého jste tuto zprávu čerpal ?? Já to našel na proruském vebu Sputnika a Almanach, jinak nikde.

9 0
možnosti
Foto

Stejný způsob kamufláže jako v případě sestřelení letu MH17

3 4
možnosti
EH

Vsadím se, že se ani jeden novinář neomluví, přitom po jiných (např. Zemanovi) to za nepravdivé výroky vyžadují.

2 4
možnosti
PU

P64e89t74r 43U10h81e58r

31. 5. 2018 13:41

A za co by se měli omlouvat, milá paní? Za to, že přejali zprávu z jiných médií, za to, že tu vraždu nafingovaly tajné služby? Víte vůbec, co to tu píšete za hlouposti?

8 2
možnosti

A na blogu idnesu je jen rusofil, ale stojí za to. Hádejte kdo by to mohl být, pane Petříku. Jestli tohle neděláte za peníze tak potom upřímně lituji Vaše okolí.

8 4
možnosti

Je jeden rusofil. Omlouvám se za mého androida.

1 0
možnosti
Foto

Já se snažím si představit, jaký výraz ve tváři asi pan Mitrofanov a spol museli mít, když začala ta tiskovka, kam přišel mrtvola živý a zdravý...;-D

6 1
možnosti
PU

P26e68t60r 26U15h76e51r

31. 5. 2018 13:48

Vy jste hned na začátku věděl, že to je fingovaná vražda? Jestli ano, tak je vás ve skladu škoda.

8 1
možnosti
Foto

Hezky si naběhli tihle rusobijci. Za tuhle ostudu by měli začít nenávidět Ukrajinu. Jenomže za tuhle "nenávist" by nedostali od sponzorů ani zlámanou grešli a tak zůstanou u osvědčeného antiruského scénáře, který určitě pořádně sype. Pokud jde o Sýrii, existuje jen jedna pravda. Zdánlivě protiputinovská a protiasadovská, ale v té skutečné jde zase jen o prašule, jako nakonec všude. Ti, kteří chtějí pomoci Západu prachy vydělat, jsou vynášeni, ti druzí špiněni.

3 4
možnosti
Foto

J41a51k69u62b 80R27o25t73h

31. 5. 2018 12:46

A, prosím pěkně, čímpak si naběhli? Že zveřejnili a okomentovali informace, podané státem tak, aby neohrozil tajnou operaci SBU proti ruským teroristům? Tak to jo, to jooooo... ;-D

8 1
možnosti
Foto

Bylo to horší, než zločin. Byla to ukrajinská chyba.

3 5
možnosti
Foto

Pokud jste slyšel včera v naší ČT ukrajinského ministra vnitra, tak všechno byla chyba ruských tajných služeb a ukrajinské tajné služby zachránily Babčenkovi život.

Jinou verzi náš mainstream doposud nepřipustil.

1 3
možnosti
KT

Pozor, pozor!

Pan Petřík má opět jedině správnou pravdu!

11 0
možnosti
Foto

J80a95k49u62b 49R11o90t65h

31. 5. 2018 12:43

R^Co jednu... vosum pravd... půl milionu... milion berou... ;-D

4 0
možnosti
PK

No je přece vždy výhoda vědět, kdo za koho kope, tak ho nechte přece kopat, lepší už to nebude...;-D

0 0
možnosti
VM

Karma. První dvě jména neznám a mám pocit, že o nic nepřicházím. Sašu už léta nečtu, neboť nějak tak nemám čas zabývat se domněnkami a myšlenkovými konstrukcemi lidí, kteří prostě "míří nepřesně".

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik