Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZE

Lhaní je typický projev ruského vlastenectví.

10 3
možnosti
Foto

Pokud si přečtete dnešní materiály publikované dnes v Právu k novičoku, tak snadno si lze zjistit, že proti NATO jsou Rusové pouhými hubkaři.

5 5
možnosti
Foto

Tak vida, panu Flaškovi je to již jasné R^

8 11
možnosti

To většině normálně uvažujícím lidem....

12 4
možnosti
JZ

Jasná a zasloužená karma. :-)R^

10 3
možnosti

Ve skutečnosti je to všechno úplně naopak.. Na vině jsou Malajsijské aerolinky. Odehrálo se to takto: raketa buk stoupala ve svém vertikálním rusky mírotvorném letu. Najednou, kde se vzal, tu se vzal, si to na ni namířil agresivní civilní letoun ze Západu. Buk v zájmu trvalého míru provedl okamžitou sebedestrukci a civilní letoun úmyslně nalétl do trosek BUKu, byl poškozen a zřítil se. O tom svědčí všechny ruské důkazy i zkoušky firmy Almaz-Antej, BUK nevlétl do letadla, ale trosky mírového buku zasáhly agresivní civilní letoun zvenčí....tečka

14 1
možnosti
Foto

Nejste daleko od pravdy. Jenom by to chtělo ještě ujasnit, zda letadlo narazilo do rakety zepředu nebo zezadu.

0 1
možnosti
DR

Já si pro změnu zase kladu otázku, k čemu ta tiskovka oné vyšetřovací komise vlastně byla když jsme se na ni nového nedozvěděli vůbec nic. Tedy jinými slovy úplně to samé co tvrdili už před lety. Kvůli zviditelnění?

4 1
možnosti
VV

Asi kvuli tomu aby vsichni neverici tomaseve konecne prohledli.

5 0
možnosti

Velikost textu:

Rusko: Nizozemci dokázali, že to nebyl náš "Buk", který sestřelil MH17!

Raketov motor, který ukázala holandská vyšetřovací komise k pádu malajského Boeing letu MH17 na východě Ukrajiny, byl zlikvidován po roce 2011, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Trosky Boeingu 777 na východě Ukrajiny

26.květen 2018 - 04:20

Ministerstvo uvedlo, že sériové číslo střely, která údajně sestřelila letadlo, naznačuje, že bylo vyrobeno v roce 1986 v SSSR. Poznamenalo, že výrobce může lhůtu prodloužit o dalších pět let, avšak nejvýše dvakrát.

„Po 25 letech provozu bez výjimky raketové systémy „Buku“ podléhají odpisu a likvidaci. Pokračování použití těchto zařízení, a to především z důvodu nebezpečí hnacích motorů, je přímým ohrožením života vojáků z povolání. Limit pro provoz raket, jejichž motor byl ukázán holandskou komisí ve čtvrtek, byl omezen rokem 2011 (1986 + 25), poté byly zabaveny vyřazeny z provozu všechny rakety tohoto roku a byly zlikvidovány,“ uvedl resort ve svém prohlášení.

„Nicméně, to vše platí výhradně pro ruskou protivzdušnou obranu, která přijímá opravitelné rakety od jednoho výrobce, kterého lze nalézt rovněž v Rusku,“ dodalo ruské ministerstvo obrany (tím naznačilo, že Ukrajina, která rovněž vlastní systémy „Buk“ se to netýká – pozn. red.).

Mezinárodní vyšetřovací skupina (JIT) ve čtvrtek předložila průběžné výsledky šetření.Mezinárodní vyšetřovatelé tvrdí, že Boeing byl sestřelen ze systémem „Buk“, patřícím 53té raketové brigádě protivzdušné obrany ruských ozbrojených sil u Kursku.

Ruské ministerstvo zahraničí uvedlo, že obvinění JIT z ruského zapojení do pádu malajského Boeingu je neopodstatněné a politováníhodné, na základě neobjektivního a jednostranného vyšetřování.

„Dali jsme všechny údaje v Nizozemsku. Dali jsme mnoho faktických informací, včetně prvotních dat z radaru, které pracovaly v oblasti Rostova tento tragický den,“ prohlásil ministr zahraniční Sergej Lavrov. Ale vyšetřovací komise to prakticky ignorovala. O čem mlčí vyšetřování sestřel

6 3
možnosti
MP

Kdyz uz to prekladate z rustiny, tak at je to spravou cestinou, jdete na kurs, oni vam ho jiste zaplati

5 4
možnosti

Tak Rusák není ani na Krymu a ten most tam přeci stavěli Ukrajinci. To jste taky nevěděl?

Jinak karma. Páté koloně jste zkazil neděli ;-D

9 3
možnosti

A když ne celé koloně tak Danovi Rozsívalovi určitě! Díky za minus.

4 2
možnosti
VR

Je smutné pozorovat, jak se místní Putinovci snaží do poslední kapky krve hájit svého Vůdce, přestože je to mnohokrát usvědčený, bezcharakterní, sprostý lhář. Nizozemci (a další) už 4 roky skládají pečlivě střípek ke střípku a snaží se dopracovat ke konkrétním osobám, zodpovědným za smrt 300 lidí. Už znají konkrétní posádku odkud BUK na Ukrajinu dorazil, okruh lidí se zúžil na desítky. Nebude možná dlouho trvat, a bude možné zahájit soud. Nizozemcům je naprosto jedno, jaké národnosti jsou viníci, jde jim jen o spravedlnost. Každý normální soudný člověk by měl být rád, že se viník (snad) najde. Bohužel, rusofilní sebranka zmanipulovaná ruskou propagandou pravdu nehledá. Pro ně je důležitější ideologie.Rv

13 4
možnosti
JS

Tez ze se s Hitlerem nepaktovali, v Katyni polske dustojniky nezmasakrovali, k nam prijeli v 68 na pozvani , korejske letadlo 007 v r.83 take nesestrelili.....atd, atd.

11 1
možnosti
Foto

Jak nesestřelili? Vždyť je známo i jméno toho důstojníka, pilota který raketu odpálil. Slyšel jsem ho před časem v rádiu.

5 6
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.